Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Τελικά , θα επιτευχθεί η συνεργασία ανάμεσα στον Παναγιώτη Βασιλειάδη και τον Γιώργο Βελισσάρη ; - Μα φυσικά το Tsipas - Hlias blog έχει την απάντηση !


Τον Γιώργο Βελισσάρη τον είχα πετύχει κάποιες βδομάδες νωρίτερα ( και πιο συγκεκριμένα Σάββατο , 4 Οκτωβρίου ) να διασκεδάσει μαζί με την παρέα του στο Romeo Πάτρας ! 

Διαβάστε αναλυτικά : Εδώ

Θα συνεργαζόταν ποτέ του με τον Μιλτιάδη Ανδριόπουλο ή τον Παναγιώτη Βασιλειάδη ;Τι λέτε να μου απάντησε ο Νίκος Μανιάτης ;


Η αλήθεια είναι πως πολύ μα πολύ σπάνια θα δείτε τον Νίκο Μανιάτη να "κυνηγάει" δημοσιογράφους , χωρίς αυτό να το έχει κάνει ποτέ του ... Και φυσικά δεν προτίθεται να το πράξει ούτε και στο μέλλον !

Ελεύθερη η πρόσβαση στο λιμάνι της Πάτρας για πεζούς - ποδηλάτες - ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ


Ελεύθερα θα μπορούν να κινούνται πλέον όσοι θέλουν να κάνουν περίπατο ή ποδήλατο στη λιμενική ζώνη από την Αγίου Νικολάου μέχρι τον σταθμό Μελίνα. 

Συγκλονιστική η κατάθεση του Ανδρέα Βρη για το φόνο της γυναίκας του - Τι είπαν οι Ψυχίατροι


Μάχη ψυχιάτρων στην χθεσινή εκδίκαση της υπόθεση του φόνου της 43χρονης Ναταλίας Βουτσινά από τον 33χρονο Αλβανό Εντουαρντίν Τζάνκα. 

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...