Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ. Ο Περιφερειάρχης Διδασκάλου, ακύρωσε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου! Ζητά αποστολή στοιχείων υπαλλήλων… στον Μητσοτάκη


Απίστευτο! Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης και του Αντώνη Σαμαρά στην περιοχή, ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δημήτρης Διδασκάλου, ακυρώνει με έγγραφό του την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας σύμφωνα με την οποία ο Δήμος δεν θα δώσει στοιχεία των υπαλλήλων του στο Υπουργείο Δημόσιας Διοίκησης, όπως ο υπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει διατάξει. 

Να είσαι καλά ρε μάγκα: Αυτός είναι ο πιλότος του F-16 που εντυπωσίασε στη στρατιωτική παρέλαση (PHOTOS + VIDEO)


Μια γεύση των ικανοτήτων του είχαν πάρει από τη Δευτέρα οι Θεσσαλονικείς, όμως, το θέαμα που παρουσίασε την Τρίτη ο πιλότος του F-16, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης, ήταν πέρα από κάθε αμφιβολία εντυπωσιακό.

Σε οίκο ανοχής κατέληξε παγκόσμια πρωταθλήτρια -Τη βρήκαν στην οδό Φυλής [εικόνες]

Σε οίκο ανοχής κατέληξε παγκόσμια πρωταθλήτρια -Τη βρήκαν στην οδό Φυλής [εικόνες]

Σε οίκο ανοχής κατέληξε να εργάζεται η παγκόσμια πρωταθλήτρια γυμναστικής Φλορίκα Λεονίντα, προκειμένου να βγάλει τα προς το ζην.

ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ! Έρχεται νέα ΘΕΟΜΗΝΙΑ! Έντονες ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ μέσα στις επόμενες ώρες!!!


Πρόσκαιρη επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ώρες και σε ορισμένες περιοχές της χώρας (δυτικά και νότια).

Μεγάλη ΑΠΑΤΗ! Εκμεταλλεύονται τον ΕΜΠΟΛΑ για να πλουτίσουν! Διαβάστε το πως...


Μπορεί ο Έμπολα να έχει σκορπίσει το θάνατο σε περίπου 5.000 ανθρώπους στη Δυτική Αφρική και να έχει προκαλέσει πανικό στη Δύση, όμως, οι ΗΠΑ δεν πτοούνται από τις δυσοίωνες προβλέψεις του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας για περαιτέρω εξάπλωση του ιού.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Προσλήψεις 6.000 ΑΝΕΡΓΩΝ σε επιχειρήσεις για 12 μήνες!


Νέο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 6.000 ανέργων ηλικίας 25-66 ετών αναμένεται να υλοποιηθεί από τον ΟΑΕΔ.

Βρε τι του έμελλε να πάθει !!! Έβαλαν σακούλα των σκουπιδιών στο σημείο που στάθηκε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης και παρακολούθησε την παρέλαση σήμερα στην Πάτρα


Μία μεγάλη σακούλα σκουπιδιών τοποθέτησαν άγνωστοι στο σημείο που θα σταθεί όρθιος ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης στην σημερινή παρέλαση.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...