Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Μου είπε το "ναι" και φυσικά κρατάει τον λόγο του ! Ο Νίκος Μανιάτης καλεσμένος αυτή την βδομάδα στην διαδικτυακή εκπομπή "Οne Man Show" !


Μπορεί για δεύτερη συνεχή σεζόν να πρωταγωνιστεί στη νυχτερινή διασκέδαση της Πάτρας , όμως η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν είχα ιδιαίτερα ... κολλητηλίκια με τον Νίκο Μανιάτη !

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Πρόγραμμα για κοινωφελή εργασία 50.000 ανέργων στο ΔΗΜΟΣΙΟ!


Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ξεκινήσει η φάση της υλοποίησης ενός προγράμματος κοινωφελούς εργασίας για 50.000 ανέργους στο Δημόσιο.

Κοινωνικό Μέρισμα: Πότε ξεκινά το πρόγραμμα για ΔΩΡΕΑΝ internet, laptop και tablet;


Στις αρχές Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει η απαιτούμενη διαδικασία - σε ειδική ιστοσελίδα που θα αναπτυχθεί από την ΕΔΕΤ - για το πρόγραμμα «Ψηφιακή Αλληλεγγύη», που θα παρέχει σε χιλιάδες δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος δωρεάν laptop ή tablet, αλλά και σύνδεση στο internet διάρκειας ενός έτους.
Οι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα μπαίνουν σε ειδική ιστοσελίδα με τους κωδικούς του Taxisnet, θα επιλέγουν το πακέτο με τον εξοπλισμό, αλλά και την παροχή internet που επιθυμούν, και θα προμηθεύονται το κουπόνι χωρίς κάποια αίτηση.

ΜΕΤΑ ΤΑ STRESS TESTS... ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ!...


Ο ΤΟΥΡΚΟΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕ ΜΕ SMS ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΑΡΙΟΥΣ!

Τι καιρό θα κάνει αύριο στην παρέλαση στην Πάτρα !


Όλα δείχνουν πως η παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου φέτος, θα γίνει με συννεφιά και βροχές.

Διαβάστε τι λένε σε ανακοίνωση οι συνάδελφοι του καθηγητή που έκοψε τις φλέβες του - Μιλούν για... ελαφρύ αυτοτραυματισμό


Ο Σύλλογος των διδασκόντων του 8ου Γενικού Λυκείου Πατρών αναφερόμενος στο σοβαρό περιστατικό που έλαβε χώρα στο Σχολείο την περασμένη Πέμπτη 23-10-2014 κατά την 7η ώρα διδασκαλίας δηλώνει ότι:

Εκατοντάδες αστυνομικοί στην Αγίου Ανδρέου... γι αυτόν τον Πατρινό


Η εξέδρα στήθηκε στην Πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας, ωστόσο για μία ακόμη φορά οι επίσημοι δεν θα βρίσκονται κοντά στον λαό. Θα τους χωρίζουν κάγκελα και αστυνομικοί.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...