Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΙΡΟΣ: Χαλάει και μας δείχνει τα δόντια του! Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει αύριο, Πέμπτη;;;


Αρχικά καλός καιρός, επιδείνωση όμως αναμένεται προς τα βράδυ στα δυτικά με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ...


ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΙΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ!!!

ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ...


ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΥΒΡΙΖΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΕ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ...

ΑΝΤΩΝΗ, ΤΟΝ... ΗΠΙΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ 100 ΔΟΣΕΙΣ


...ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ;

ΔΕΝΔΙΑΣ : ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΡΟΥΤΣΗ, ΟΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ


ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΕΠΙΡΡΙΨΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 100 ΔΟΣΕΙΣ !

Αγόρασες ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΡΤΑ ή ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ πριν τη μείωση;;; Δες τι θα συμβεί!


Παρατείνεται η ισχύς των ετησίων καρτών που είχαν αγοραστεί πριν την μείωση της τιμής το Σεπτέμβριο του 2014, σύμφωνα με απόφαση του ΟΑΣΑ. Τι θα συμβεί με τα εισιτήρια.

"O Θάνατος της Κουβέντας": Ένα μοναδικό φωτογραφικό πείραμα για το πόσο... πρεζάκια έχουμε γίνει με τα κινητά μας! (PHOTOS)


O φωτογράφος δρόμου με το ψευδώνυμο Babycakes Romero καταγράφει μια ημέρα σαν όλες τις άλλες. Και επικεντρώνεται στην σχεδόν εθιστική εξάρτηση από τα κινητά τηλέφωνα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Γιατί οι ΠΑΤΡΙΝΟΙ είναι εκτεθειμένοι στον ΕΜΠΟΛΑ;;;


Ανυπεράσπιστη είναι η Πάτρα, σύμφωνα με πληροφορίες, απέναντι στον ιό του Έμπολα και πιθανών κρουσμάτων, όπως προκύπτει από την ενημέρωση των ομάδων, που από το κράτος έχουν χαρακτηριστεί υψηλού κινδύνου, όπως είναι το Λιμάνι. Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με την συμμετοχή του κεντρικού Λιμεναρχείου, του ΟΛΠΑ και της Περιφέρειας, για τον συντονισμό τους με βάση τις εντολές του υπουργείου.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Όλες οι αλλαγές στη ρύθμιση ΧΡΕΩΝ προς το ΔΗΜΟΣΙΟ!


Υπάρχουν ακόμη ανοικτά ζητήματα που σχετίζονται και με τις διαπραγματεύεσεις του οικονομικού επιτελείου με την τρόικα αλλά ο χρόνος πιέζει, όπως δείχνει και η νέα αύξηση το Σεπτέμβριο των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο κατά 1 δισεκ. ευρώ με αποτέλεσμα το σύνολο των χρεών να ξεπεράσει τα 70 δισεκ. ευρώ.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...