Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Κυκλοφορεί "ΜΑΪΜΟΥ" διαγωνισμός της ΙΚΕΑ στο διαδίκτυο!!! Τι πρέπει να αποφύγετε;


Την προσοχή των καταναλωτών εφιστά η γνωστή εταιρία ΙΚΕΑ καθώς κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένας ψεύτικος διαγωνισμός που φέρει το λογότυπό της, ενώ επισημαίνει πως ο εν λόγω διαγωνισμός δεν έχει καμία σχέση με την εταιρία.

Το μεγάλο «πάρτι» της ΠΑΣΕΓΕΣ! Δείτε πόσα ξόδευαν για καφέδες, γαλοπούλες και αρνιά (!) και θα σας πέσουν τα μαλλιά!


Χιλιάδες ευρώ ακόμη και για φλουριά, καφέδες, γαλοπούλες και αρνιά (!) ξοδεύτηκαν στο μεγάλο «πάρτι» της ΠΑΣΕΓΕΣ, όπως προκύπτει από τα πορίσματα των οικονομικών ελεγκτών που κατατέθηκαν στη Βουλή, όπως τουλάχιστον αναφέρει Το Ποντίκι.

Αυτά είναι τα ΙΕΚ που κινδυνεύουν με ΛΟΥΚΕΤΟ!! - Πόσα ΧΡΩΣΤΆΝΕ στο Δημόσιο;; (ΛΙΣΤΑ)


«Λουκέτο» περιμένει όσα ιδιωτικά ΙΕΚ χρωστούν στο Δημόσιο και στα ασφαλιστικά ταμεία, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος. Σύμφωνα με τα όσα γνωστοποίησε ο κ. Λοβέρδος, το υπουργείο θα εκδώσει την Παρασκευή τα σχετικά έγγραφα για όσα Ιδρύματα δεν ρύθμισαν μέχρι την Τετάρτη, που ήταν και η καταληκτική προθεσμία, τις οφειλές τους.

Και άλλη πυρκαγιά σε ΙΧ στην Πάτρα στην Άνω Πόλη - Πολύ περίεργα πράγματα έχουμε εδώ !


Φωτιά σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην Άνω Πόλη προκλήθηκε σήμερα στις 4 περίπου τα ξημερώματα. Ένα Huindai τυλίχτηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να καταστραφεί μερικώς.

Στη φυλακή δύο γνωστοί Πατρινοί !


Τον δρόμο για τις φυλακές Αγίου Στεφάνου πήραν μετά την απολογία τους στον ανακριτή Αίγίου, οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου μέσα στο δημορτικό νεκροταφείο Αιγίου, να κλέβουν κρίκους από μνήματα.

Τα σκάει χοντρά ο Μαρινόπουλος! Ποια είναι η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ που κάνει σε όλη την χώρα;


Η Μαρινόπουλος Α.Ε. επενδύει αδιάκοπα όχι μόνο στην αναβάθμιση των υπηρεσιών της, αλλά και στην αναβάθμιση του δικτύου της, που αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο λιανεμπορίου στη χώρα. Στο πλαίσιο αυτό, από τον Ιανουάριο του 2014 έως και σήμερα, προχώρησε στην ανακαίνιση 51 σημείων πώλησης. Πρόκειται για επένδυση συνολικού ύψους 10.150.000 ευρώ.

Που να το ήξερε όταν το αγόραζε! Άνδρας πουλάει το ebola.com που είχε αγοράσει πριν ΕΞΙ χρόνια! Πόσο το κοστολογεί;

Που να το ήξερε όταν το αγόραζε! Άνδρας πουλάει το ebola.com που είχε αγοράσει πριν ΕΞΙ χρόνια! Πόσο το κοστολογεί;

Τι γίνεται αν έχεις μία εταιρεία που αγοράζει ονόματα ιστοσελίδων και ενώ από το 2008 έχεις στην κατοχή σου το ebola.com ξαφνικά ξεσπά επιδημία; Η απάντηση είναι «πούλα». Αυτό αναφέρει ο ιδιοκτήτης του domain name Jon Schultz, ο οποίος βγάζει στις αγορές το Ebola.com και ζητά 150.000 δολάρια!

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ;


ΕΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ!!!


ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ....

Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ... ΝΤΑΦΥ ΝΤΑΚ!!!

ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ!



ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!!!

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...