Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Κατά πόσο ισχύει αυτό ; - Στις 24 Οκτωβρίου ανακοινώνει «κόμμα» ο Γιώργος Παπανδρέου !

giorgos

Στο Ηράκλειο θα ανακοινωθεί όπως φαίνεται το νέο πολιτικό μόρφωμα του Γιώργου Παπανδρέου αρχικά υπό τη μορφή μίας «προοδευτικής συμμαχίας» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που έστειλε το γραφείο τύπου του πρώην πρωθυπουργού. 

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για 16.000 ανέργους!


Την ερχόμενη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου, ξεκινά με απόφαση του διοικητή του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), Θεόδωρου Αμπατζόγλου, το νέο πρόγραμμα του Οργανισμού για την προώθηση στην αγορά εργασίας 16.600 ανέργων, κυρίως χαμηλών τυπικών προσόντων, ηλικίας 29 έως 64 ετών.

Η ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜENIKΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΤΑ 30% !


ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ !

Λύση ή... τρολάρισμα; ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ο Γιώργος Παπανδρέου με ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ!



Στο Ηράκλειο θα ανακοινωθεί όπως φαίνεται το νέο πολιτικό μόρφωμα του Γιώργου Παπανδρέου αρχικά υπό τη μορφή μίας "προοδευτικής συμμαχίας" όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που έστειλε το γραφείο τύπου του πρώην πρωθυπουργού.

Ραγίζουν καρδιές με το τραγούδι που έγραψε ο πατέρας του 34χρονου αδικοχαμένου οπλίτη: «Αχ Παληκάρι μου, σου είχα υποσχεθεί πως θα...»!!!

Ραγίζουν καρδιές με το τραγούδι που έγραψε ο πατέρας του 34χρονου αδικοχαμένου οπλίτη: «Αχ Παληκάρι μου, σου είχα υποσχεθεί πως θα...»!!!

Αβάσταχτος είναι ο πόνος των οικογενειών των άτυχων παληκαριών που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια άσκησης στο στρατόπεδο του Βόλου.

ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ... ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ!


ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ - ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ!

ΑΛΕΞΗ, ΒΓΕΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΜΕ... ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ !


Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !

''ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΒΟΡΙΔΗ''...


«Παραμυθία της Χαλιμάς» χαρακτήρισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ,  Άδωνις Γεωργιάδηςς, τα σενάρια ότι ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε δαχτυλίδι για τη διαδοχή στην ΝΔ στον Μάκη Βορίδη, ορίζοντάς τον αντικαταστατή του στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή.

ΡΕ ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΖΩΗ ... ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΝΔ Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ...


Την επιστροφή του στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας και στο κόμμα της ΝΔ ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη, ο πρώην υπουργός Νικήτας Κακλαμάνης...

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...