Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ! ΤΡΑΒΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟ…

SAMARAS-TELOS

Άσε να λένε, παλικαρόπουλε, οι επικριτές σου!
Εμείς ακούσαμε χθες με τα ίδια μας τ’ αυτιά την ίδια την καγκελάριο να λέει: ”.. πολλοί τουρίστες Γερμανοί πηγαίνουν με χαρά στην Ελλάδα..”

Αυτό μας μάρανε γιατί όλα τα έχουμε λυμένα .... !!! Νέος πολιτικός σχηματισμός: "Ελλάδα.εμείς"! Ποιοι είναι οι δημιουργοί του νέου κόμματος; (ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ)


Προστέθηκε άλλος ένας πολιτικός σχηματισμός στο προσκήνιο, ο οποίος έχει την επωνυμία «Ελλάδα.εμείς» και επικεφαλής τον οικονομολόγο – νομικό Σταύρο Καρβούνη, τη δημοσιογράφο και διεθνολόγο Νάσια Μιχαλοπούλου, και τον Αργύρη Πετρόπουλο, δικηγόρο και επισκέπτη καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

ICAP: Οι μακροβιότερες ελληνικές επιχειρήσεις - Στη λίστα κι η Πατρινή βιομηχανία της οικογένειας Πραπόπουλου

248419 196632477135275 1435893420 n

Τις επιχειρήσεις που κατάφεραν να επιβιώσουν στη διάρκεια της τελευταίας 50ετίας παρουσιάζει σε ειδική έκδοση με τίτλο «Οι επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν διαχρονικά» η ICAP Group.

ΜΑΓΚΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ... !!! Δείτε τι απάντησε ο Πελετίδης στον Τροϊκανό Μητσοτάκη που τον έστειλε... στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου !


Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τη σημερινή  αποστολή εκ μέρους του Υπουργείου στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, των Εκθέσεων πέντε Δήμων που δεν στέλνουν τα στοιχεία των εργαζομένων για την λεγόμενη αξιολόγηση, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης δήλωσε τα εξής:

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΣΤΑ ΤΑΜΠΑΧΑΝΑ


Οι εργασίες είναι γνωστό ότι είχαν δυσκολέψει την ζωή των κατοίκων της περιοχής, δημιουργώντας εκτός των άλλων έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα. Οι εργασίες,  βέβαια, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν σταμάτησαν από τους κατοίκους, αλλά από την ΔΕΗ που έκανε αγωγή στην Περιφέρεια, τον φορέα που είναι υπεύθυνος για το έργο.

Τεράστιο ΑΦΙΕΡΩΜΑ του BBC στον Βασίλη Παλαιοκώστα! Τον αποκαλεί "Ρομπέν των Δασών" και τον αποθεώνει!!!

Τεράστιο ΑΦΙΕΡΩΜΑ του BBC στον Βασίλη Παλαιοκώστα! Τον αποκαλεί

Αν κάποιος επισκεφθεί την πρώτη σελίδα των ειδήσεων του BBC θα δει ένα μεγάλο αφιέρωμα σε έναν άνθρωπο - θρύλο πλέον στην Ελλάδα. Θα καταλάβει αμέσως ποιός είναι και η έκπληξη θα ζωγραφιστεί στο πρόσωπό του. Τίτλος του αφιερώματος που το στήσιμό του θυμίζει ταινία δράσης είναι «Ο Ασύλληπτος» και φυσικά αναφέρεται στον Βασίλη Παλαιοκώστα!

Αποκλειστικό / Συμβαίνει τώρα: Ελπίδα ζωής για τον Ανδρέα Μπάρκουλη !

Αποκλειστικό / Συμβαίνει τώρα: Ελπίδα ζωής για τον Ανδρέα Μπάρκουλη

Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι τελικά που δεν έχουν χάσει την ανθρωπιά και το νόημα αυτής της ζωής δίνοντας ελπίδα σε κάποιους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη χωρίς να ζητούν τίποτα …  «Η ζωή κάθε ανθρώπου είναι χωρισμένη σε ηλικίες, καθεμιά από τις οποίες έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες και ανάγκες.  Ο άνθρωπος που βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της ζωής του, χρειάζεται ειδική φροντίδα ώστε να συνεχίσει να απολαμβάνει τη ζωή και σε αυτή την φάση της ατομικής και προσωπικής του πορείας.

ΜΟΝΟ ΕΔΩ: Όλοι όσοι δικαιούνται το ΕΠΙΔΟΜΑ του ΟΑΕΔ! (ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΛΙΣΤΑ) !


Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα από την 1η Οκτωβρίου ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων για την καταβολή του ειδικού εποχικού επιδόματος του ΟΑΕΔ σε εποχιακά εργαζόμενους. Το ύψος του επιδόματος κυμαίνεται από 458,15 ευρώ έως 916,30 ευρώ σε εποχιακά εργαζόμενους.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ: Έρχονται βροχές, καταιγίδες και χαλάζι!!! (ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ)


Με άγριες διαθέσεις και άκρως… φθινοπωρινός μας αποχαιρετά ο Σεπτέμβρης, με το σκηνικό του καιρού να αλλάζει ριζικά.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...