Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός είναι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ αριθμός των ψηφοφόρων! Γιατί μας το κρύβουν και πώς μπορείτε να το βρείτε;;;


Όποιες εικασίες και υποθέσεις και να κάνει κάποιος για τον πραγματικό αριθμό των Ελλήνων ψηφοφόρων (εκλογικό σώμα), δεν μπορεί να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα, γιατί δεν έχει χειροπιαστά στοιχεία. Η κάθε κυβέρνηση μας λέει συνεχώς ότι δεν έχει γίνει εκκαθάριση στους εκλογικούς καταλόγους. Όμως τώρα έχουμε χειροπιαστά στοιχεία από την ίδια την ΕΛΣΤΑΤ.

Αυτοί είναι οι νέοι μισθοί των ένστολων! Πόσο θα ΑΥΞΗΘΟΥΝ οι μισθοί τους από τον Οκτώβριο;;; Διαβάστε ΟΛΕΣ τις λεπτομέρειες ΕΔΩ !!!


Μετά και τις σχετικές δικαστικές αποφάσεις, σταδιακά αναμένεται να γίνει η αποκατάσταση των ενστόλων, ενώ οι νέοι μισθοί, με αύξηση έως 12,4%, θα τεθούν σε ισχύ από τον Οκτώβριο. 

Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας ο δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου και προσωπικός μου φίλος , Βασίλης Φωτάκης !


Την πιο λαμπρή σελίδα στη ζωή του έγραψε προ ημερών ο δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου Βασίλης Φωτάκης, γνωστός στην ευρύτερη περιοχή από την ενεργή πολιτική του δράση παρά το νεαρό της ηλικίας του. 

"Μας έχεις γα…σει με τις..." - Ποιοι αντάλλαξαν ΒΑΡΙΕΣ κουβέντες;; - Γιατί επικρατεί ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ στο ΠΑΣΟΚ;;;



Χαμός για άλλη μια φορά στο ΠΑΣΟΚ με άγριο καυγά και βαριές κουβέντες. Όλα συνέβησαν στην σύσκεψη που έκανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ που μετέχουν στην κυβέρνηση συνεργασίας.

ΧΑΜΟΣ στο διαδίκτυο! Εμφανίστηκε πάλι το ΤΕΡΑΣ του Λοχ Νες! Ψεύτικες ή αληθινές οι φωτογραφίες;;;

ΧΑΜΟΣ στο διαδίκτυο! Εμφανίστηκε πάλι το ΤΕΡΑΣ του Λοχ Νες! Ψεύτικες ή αληθινές οι φωτογραφίες;;;

Την στιγμή που στην Σκωτία επικρατεί ο κακός χαμός λόγω του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της, δυο νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο ξαναέφεραν στην επιφάνεια το μυστήριο σχετικά με το τέρας του Λοχ Νες.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Αυτά είναι τα βενζινάδικα που δεν μας ΚΛΕΒΟΥΝ! ΟΛΟΚΛΗΡΗ η λίστα με τα πρατήρια που έχουν εγκαταστήσει σύστημα εισροών-εκροών!


Τη λίστα με τα πρώτα 1.375 πρατήρια υγρών καυσίμων που έχουν ενταχθεί στο ολοκληρωμένο σύστημα εισροών-εκροών δημοσιεύει το protothema.gr. Η λίστα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα data.gov.gr.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...