Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Κάθε επιτυχία να ευχηθώ στον φίλο μου Αλέκο Ζαζόπουλο ! Από αυτή την Παρασκευή , 12 Σεπτεμβρίου , ξεκινάει εμφανίσεις στο Margarita live , δίπλα στην Άντζελα Δημητρίου !


Από το πρώτο κιόλας λεπτό που δημοσιεύτηκε στο ίντερνετ πως ο Αλέκος Ζαζόπουλος "έκλεισε" εμφανίσεις δίπλα στην Άντζελα Δημητρίου , η σχετική είδηση έχει αποσπάσει τις καλύτερες δυνατές κριτικές !

Διόρθωσε το πρώτο λάθος του Δημαρά ... !!! Ο Πελετίδης καταργεί τα παρκόμετρα - Δωρεάν η στάθμευση στο κέντρο της πόλης !



Η Δημοτική Αρχή, ενημερώνει τους κατόχους και οδηγούς των οχημάτων, ότι έληξε η σύμβαση του Δήμου της Πάτρας με την εταιρεία που διαχειρίζεται το Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης.

Πιπέρι στο Στόμα! Αυτή είναι η βουλευτίνα που είπε στον Χαρδούβελη να πάει να γ@μηθεί


Τα όσα έγιναν χθες αργά τη νύχτα στη Βουλή, στα γραφεία της Κ.Ο της ΝΔ δύσκολα περιγράφονται και αυτό γιατί ... πρέπει να πέσει λογοκρισία στα όσα είπε εναντίον του Γκ. Χαρδούβελη και του συμβούλου του Γ. Θεοδωρακόπουλου η βουλευτής του κόμματος Άννα Καραμανλή με αφορμή τον ΕΝΦΙΑ.

EKTAKTO: Νέα θέση για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο! Ποιος είναι ο ρόλος που αναλαμβάνει;


Το χαρτοφυλάκιο της Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων εξασφάλισε ο νέος Επίτροπος της Ελλάδας Δημήτρης Αβραμόπουλος, στη σύνθεση της Κομισιόν για την περίοδο 2014-2019.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...