Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ στο ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ - Πρώτο θέμα στα μεγαλύτερα site της Ελλάδας , η αποδοκιμασία του πρώην δήμαρχου της Κ.Αχαίας


Περιζήτητο έχει γίνει το βίντεο - που πρώτο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από τους καλούς συνάδελφους του skaipatras.gr - που δείχνει τις έντονες αποδοκιμασίες προς τις δηλώσεις του επικεφαλής της αντιπολίτευσης , Διονύση Γκοτσούλια , κατά την τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής αρχής στην Κάτω Αχαία .

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ στον φίλο μου Κ. Φλαμή - Δηλώνει ότι το κλαμπ των gay κυβερνά την Ελλάδα με δεσποτάδες, υπουργούς και βουλευτές - Μιλά για Τσούκαλη - Σαμαρά - Λουξεμβούργιο πρωθυπουργό


Αποκλειστική συνέντευξη στον Max Fm και τον Κωνσταντίνο Φλαμή έδωσε ο Νίκος Νικολόπουλος για όσα ειπώθηκαν !

Η κατηφόρα του δεν έχει τέλος - Το χάλι του Μιχαλάκη - Αμάρτησε για τη Ferrari ο Χατζηγιάννης !!!!


Σε μεγάλους μπελάδες με τη Δικαιοσύνη έμπλεξε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, αφού συνελήφθη σαν κοινός κακοποιός και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, εξαιτίας μιας πανάκριβης κόκκινης Ferrari την οποία αγόρασε, αλλά δεν του... ανήκε! Προσπάθησε όμως να την πουλήσει!

ΣΟΚ με την ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ αστυνομικού στην Θεσσαλονίκη! Πίστευε ότι τον παρακολουθούσε η CIA και έβαλε τέλος στην ζωή του


Αναστατωμένη είναι η κοινωνία της Θεσσαλονίκης με την αυτοκτονία ενός αστυνομικού, ο οποίος πήδηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού του.

Ρε τον Κωστάκη... Άλλος άνθρωπος ο πρώην πρωθυπουργός - Ο Κώστας Καραμανλής μαυρισμένος, αδυνατισμένος και ευδιάθετος σε ταβέρνα στην Κω (PHOTOS)

Άλλος άνθρωπος! Ο Κώστας Καραμανλής μαυρισμένος, αδυνατισμένος και ευδιάθετος σε ταβέρνα στην Κω (PHOTOS)

O πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής αποδεικνύει κάθε χρόνο ότι αγαπάει την Κω και τους ανθρώπους της.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...