Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

EKTAKTO-”ΒΟΜΒΑ”: “ΑΘΩΟΥΣ” ΚΗΡΥΤΤΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ “ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ” ΟΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ. “ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΩΦΕΛΗΜΑΤΑ”! ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)


Προβληματισμό προκαλεί σε δικαστικούς κύκλους η πληροφορία ότι η νομοπαρασκευαστική επιτροπή για την αναμόρφωση του Ποινικού Κώδικα έχει στα σκαριά διάταξη που θέτει ως αναγκαία προϋπόθεση για τη στοιχειοθέτηση του αδικήματος της εγκληματικής οργάνωσης τον προσπορισμό οικονομικού οφέλους.

Ρε τι τραβάει ο άνθρωπος - Αυτά είναι σοβαρά προβλήματα - Το «δράμα» του Γιακουμάτου με το «κωλόσπιτο» στη Μύκονο !



Με πήρανε τα κλάματα πρωί πρωί παρακολουθώντας στην εκπομπή του Δημήτρη Τάκη και της Ράνιας Τζίμα στο MEGA να ξετυλίγεται το κουβάρι του «δράματος» που ζει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Έγινε της… κακομοίρας - Ο Νίκος Νικολόπουλος είπε τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου που@τ@ιό και εκείνος του απάντησε στο Twitter !!!

'

Αίσθηση αλλά και πολλά αρνητικά σχόλια προκάλεσε η ανάρτηση του  Νίκου Νικολόπουλου στο Twitter με αφορμή την είδηση της πρότασης γάμου που δέχθηκε ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ από τον αγαπημένο του Ντεστενέ Γκοτιέ, ένα tweet που έφθασε ως τα... αυτιά του Λουξεμβούργιου πρωθυπουργού ο οποίος και απάντησε στον Ελληνα βουλευτή.

Κύριοι - τρόπος του λέγειν - της συγκυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου η ανεργία δεν μειώνεται με προγράμματα "φάντασμα" του ΟΕΑΔ .... !!! Από αύριο πρόγραμμα απασχόλησης 12.000 νέων που είναι άνεργοι!

Από αύριο πρόγραμμα απασχόλησης 12.000 νέων που είναι άνεργοι!

Από αύριο Παρασκευή 29 Αυγούστου και έως τις 20 Σεπτεμβρίου, μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους οι άνεργοι νέοι, 18 έως 24 ετών, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «Επιταγή εισόδου για νέους από 18 έως 24 ΕΤΩΝ σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας».

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ... !!! ΝΕΑ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ- ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΠΕΤΟ- Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ !!!

Ο Μπουτάρης «διχάζει» με το αστέρι των Εβραίων


Σε κλίμα έντασης και με ανταλλαγή συνθημάτων και ύβρεων ανάμεσα σε μέλη της Χρυσής Αυγής και μέλη αντιφασιστικών και αντιρατσιστικών οργανώσεων πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης…

ΤΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ..... ΣΟΚ- ΔΕΙΤΕ την 65αρα “ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ” ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ να κάνει ΔΙΑΚΟΠΕΣ TOPLESS και με BRAZILIAN πάνω στη Σκαφάρα της (ΦΩΤΟ)

για

Στο Ιόνιο εντοπίστηκε η θαλαμηγός του Θόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, για άλλη μια χρονιά. Η οικογένεια συνεχίζει τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά και τις πρώτες φωτογραφίες εξασφάλισε αποκλειστικά το Anatropionline.gr.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΠΩΣ επιδρά η ΚΟΚΑΙΝΗ στον Εγκέφαλο

852

Με απίστευτη ταχύτητα λειτουργούν οι νευρώνες στον εγκέφαλο κάνοντας χρήση κοκαΐνης .

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΜΙΑ "ΜΑΝΑ ... Άφησε τα παιδιά στο αμάξι για να κάνει στοματικό σεξ στο σύντροφό της!

ΈΛΕΟΣ: Άφησε τα παιδιά στο αμάξι για να κάνει στοματικό σεξ στο σύντροφό της!

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, μία 25χρονη μητέρα άφησε τα παιδιά της στο αυτοκίνητο για να κάνει στοματικό έρωτα στον σύντροφό της, στο δικό του αμάξι λίγα μέτρα πιο κάτω. 

Και πολύ άργησε! Η εταιρεία ZARA ζητεί ΣΥΓΓΝΩΜΗ γιατί...!!! (PHOTO)


Ήταν μία αποτυχημένη στιλιστική επιλογή της ZARA: ένα ριγέ μπλουζάκι μπλε-άσπρο για παιδιά ηλικίας έως 3 ετών, με ένα άστρο επάνω αριστερά.

Ξεφτίλα! Η μεγάλη ΑΠΑΤΗ με την τιμή στον καφέ!!! Δείτε τιμοκατάλογο και φρίξτε


Ταξιδεύαμε με φεριμπότ και στο μπαρ του καραβιού υπήρχε τιμοκατάλογος με τιμή 1,2 ευρώ για καφέ φραπέ μονό frape. Παραγγέλνουμε ένα καφέ και μας δίνεται το κανονικό μέγεθος του φραπέ αλλά για τους υπεύθυνους του φεριμπότ είναι διπλός και μας ζητούνται 2 ευρώ. Δεν γνώριζα ότι υπάρχει μονός και διπλός φραπέ. Αφού προσφέρεται μονός και διπλός φραπέ γιατί δεν μας ρώτησαν ποιον από τους δύο θέλαμε.

Φοιτητικό σπίτι: Τι να ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ πριν το νοικιάσετε;;; - Πώς θα αποφύγετε τις ΠΑΓΙΔΕΣ;;;


Μετά την ανακοίνωση των βάσεων χιλιάδες σπίτια πανηγυρίζουν την επιτυχία των υποψηφίων στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...