Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Να χαιρόμαστε τη Δημοκρατία των Σαμαρά - Βενιζέλου - Ζουν ΧΩΡΙΣ ρεύμα για δυόμιση χρόνια τώρα! Διαβάστε τη ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ της οικογένειας στην Ηλεία! (PHOTOS)

Ζουν ΧΩΡΙΣ ρεύμα για δυόμιση χρόνια τώρα! Διαβάστε τη ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ της οικογένειας στην Ηλεία! (PHOTOS)

Κάτω από άθλιες συνθήκες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και νερό προσπαθούν να μεγαλώσουν τα τρία τους παιδιά σε ένα φτωχικό λυόμενο στην είσοδο του Τραγανού ο Φίλιππος Σουπεργιατζής και η Χριστίνα Βασιλάρη. Ο Φίλιππος καρκινοπαθής, ενώ η Χριστίνα με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική.

Και πολύ καλά του έκαναν - Σκότωσε ένα γατάκι και τον "έσπασαν" στο ξύλο στην Πάτρα !


Συνέβη πριν από λίγο στην Αρόη. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr ένας νεαρός που οδηγούσε το μηχανάκι του στην οδό Συνταγματάρχου Ζήση πάτησε ένα γατάκι που εκείνη την ώρα διέσχιζε το δρόμο κι επακολούθησε πανικός.

Ήττα για Κόκκαλη με τον Ιππόδρομο-Πήγε να πάρει…τσάμπα το στοίχημα γιατί τους έχει…βερεσέ!

ippodromos

Δεν έδωσαν το ιπποδρομιακό στοίχημα στον Σωκράτη Κόκκαλη επειδή κατέθεσε πολύ μικρή πρόταση και το ΤΑΙΠΕΔ κήρυξε άγονο τον διαγωνισμό.

Ανδρέας Σέρρος: «Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν…» - Αλλαγή ποδοσφαιρικής στέγης για τον Mr "Πλατεία"

Ανδρέας Σέρρος: «Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν…»

Στην Δόξα Χαλανδρίτσας θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Ανδρέας Σέρρος ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιώργου Μέρελη , με βάση το αποκλειστικό ρεπορτάζ του patragoal.gr .

Συγκίνηση για τον 3χρονο που έχασε το χέρι του στο πλυντήριο: Οι γονείς του κάνουν ΕΚΚΛΗΣΗ για βοήθεια (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

Συγκίνηση για τον 3χρονο που έχασε το χέρι του στο πλυντήριο: Οι γονείς του κάνουν ΕΚΚΛΗΣΗ για βοήθεια (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

Το ατύχημα του 3χρονου αγοριού από τα Σύβοτα Θεσπρωτίας τον Ιούλιο είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Ο μικρούλης καθώς έπαιζε στην βεράντα του σπιτιού του έβαλε το χεράκι του στο πλυντήριο ρούχων ενώ εκείνο ήταν σε λειτουργία με αποτέλεσμα να ακρωτηριασθεί.

Συνεχίζονται τα «παρατράγουδα» - Δεν βάζουν μυαλό με τίποτα - Γιούχαραν τον πρώην Δήμαρχο της Κ. Αχαϊας 3000 άτομα και ο λόγος ... (Βίντεο κ φωτο)

Αποκλειστικό : Γιούχαραν τον πρώην Δήμαρχο της Κ. Αχαϊας 3000 άτομα και ο λόγος ... (Βίντεο κ φωτο)

Πριν από λίγες μέρες ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου της Κ. Αχαϊας Χρήστου Νικολάου στο κλειστό γήπεδο της περιοχής .

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...