Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

ΦΡΙΚΗ στο Αγρίνιο: Απόπειρα ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ 15χρονης! Ο ένας δράστης είναι ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ με ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ!!! Γιατί πήγαν "μέσα" και τον ΠΑΤΕΡΑ της ανήλικης;


Μια περίεργη υπόθεση απασχολεί την αστυνομία τις τελευταίες τρεις ημέρες. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη περίπτωση, καθώς μια παρέα ανδρών σε χωριό του δήμου Αγρινίου προσπάθησε να βιάσει μια 15χρονη κοπέλα.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ανθρώπων που έπεσαν στην παγίδα των ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ!!! (Πραγματικά ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ανθρώπων που έπεσαν στην παγίδα των ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ!!! (Πραγματικά ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Οι παρακάτω φωτογραφίες καταγράφουν τις ζωές διαφορετικών ατόμων που έπεσαν στην παγίδα των ναρκωτικών. Από την πρώτη σύλληψή τους μέχρι την πιο πρόσφατη, δείχνοντας την κατεστραμμένη από τα ναρκωτικά ζωή τους.

Μία ξεχωριστή ημέρα για τον Κωνσταντίνο Φλαμή στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Ηρακλείου


Ιδιαίτερη η προχθεσινή ημέρα για τον Πατρινό δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Φαλμή ,  αφού παρέλαβε το πτυχίο του της Φυσικής από το κορυφαίο στην Ελλάδα Πανεπιστήμιο, αυτό της Κρήτης .

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ .... !!! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: 38χρονος Πατρινός διασκέδαζε και δέχθηκε σφαίρα στο πόδι


Στάθηκε τυχερός μες' την ατυχία του ο νεαρός Πατρινός που ενώ διασκέδαζε σε γάμο δέχθηκε θραύσμα από σφαίρα στο πόδι και κατέληξε στο νοσοκομείο! Το τρομερό περιστατικό συνέβη πριν δυο εβδομάδες και κατά τη διάρκεια της δεξίωσης που δόθηκε αμέσως μετά από γάμο στον οποίο ο ίδιος παρέστη.

ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ... !!! Αλήθεια, τι συμβαίνει στη Μαρίνα της Πάτρας;


Κύκλωμα αλλοδαπών δρα ανενόχλητο τους τελευταίους μήνες στη μαρίνα της Πάτρας καθώς με την ανοχή αλλά και την ευθύνη των αρμοδίων για τη λειτουργία της εμφανίζεται ως διεκπεραιωτής των εγγράφων που απαιτούνται κατά τον ελλιμενισμό τουριστικών σκαφών (ιστιοπλοϊκών και ταχύπλοων) σε αυτή.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...