Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

ΑΙΣΧΟΣ!!! Μόνο στην Ελλάδα αυτά!! - ΔΕΝ είναι κανένας ΕΝΟΧΟΣ για την ΤΡΑΓΩΔΙΑ στο λούνα παρκ!!


Τις ενστάσεις του επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης προκάλεσε η έρευνα- παρωδία που έγινε στο δήμο Ελληνικού για την τραγωδία στο λούνα παρκ που κόστισε τη ζωή ενός 13χρονου τον Απρίλιο. Η μόνη υπάλληλος που ελέγχθηκε πειθαρχικά βγήκε... λάδι, αλλά ο Λέανδρος Ρακιντζής ζήτησε επανεξέταση της υπόθεσης.

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ: Άστεγοι στην Αθήνα έφτιαξαν το δικό τους ουζερί! Διαβάστε για ένα από τα πιο ξεχωριστά στέκια της Αθήνας...

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ: Άστεγοι στην Αθήνα έφτιαξαν το δικό τους ουζερί! Διαβάστε για ένα από τα πιο ξεχωριστά στέκια της Αθήνας...

Κάθε Σαββατόβραδο στον Κεραμεικό, άνθρωποι που χτυπήθηκαν όσο λίγοι από την κρίση, βάζουν τα ποτά, τους μεζέδες και μοιράζονται με τους πελάτες διδακτικές εμπειρίες. Μπορεί να είναι άστεγοι, αλλά η αξιοπρέπεια, η δύναμη και η αισιοδοξία που διαθέτουν δεν τους λύγισε και πήραν μια γενναία απόφαση.

Πανικός από χειροβομβίδα στην Εγλυκάδα


Πανικός το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στην οδό Παπάγου 104 στην Εγλυκάδα Πατρών όταν κάτοικος της περιοχής εντόπισε χειροβομβίδα και μάλιστα ενεργή, κάτω από έναν μπλε κάδο απορριμμάτων. 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Με αυτούς ήπιε καφέ ο Γιώργος Παπανδρέου στην Πάτρα


Στην Πάτρα βρέθηκε χθες για λίγες ώρες ο Πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μαζί με τη συζυγό του Άντα προκειμένου να παραστούν στο μνημόσυνο για τους γονείς της Άντας Παπαπάνου.

Ξανά στο εδώλιο Αλέξης Φράγκος - Ανδρέας Κούγιας


Σε ανατροπές στην υπόθεση των δολοφονιών Τσίρκα και Νταντή που λειτουργούν ως ντόμινο στο Εφετείο για Φράγκο και Κούγιααναφέρεται η ανακοίνωση του ποινικολόγου  Αλέξη Κούγια.

Λεβέντης με ρόπαλο του baseball πάει να τα βάλει με φουσκωτό! Η συνέχεια δεν είναι όπως φανταζόταν… (βίντεο)

wtf

Λεβέντης με ρόπαλο του baseball πάει να τα βάλει με φουσκωτό! Η συνέχεια δεν είναι όπως φανταζόταν…

21 συγκλονιστικές φωτογραφίες που τα μάτια λένε περισσότερα από όσα μπορούν οι λέξεις !!!

hrthrt


Μπορεί η φράση «Τα μάτια είναι τα παράθυρα της ψυχής» να έχει αποδοθεί σε αμέτρητες διαφορετικές ιστορικές προσωπικότητες, δεν παύει όμως να είναι μια μεγάλη αλήθεια.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...