Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Αυτοί είναι οι 17 Έλληνες Καναλάρχες και Ολιγάρχες με χρέη 10,6 Δισεκατομμυρίων ευρώ...


H υπερχρέωση των Ελλήνων πολιτών στις τράπεζες, είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας…

Αυτός είναι ο δρόμος της Πάτρας στον οποίον δεν έχουν σταματήσει ΠΟΤΕ οι εργασίες - μας έχει "βγάλει την πίστη"


Ολιγόωρες νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ευρεία Παράκαμψη Πάτρας από την Δευτέρα 21 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 24 Ιουλίου, κάθε βράδυ από τις 10μ.μ. μέχρι τις 6.30 το πρωί της επόμενης μέρας, κατά τη διάρκεια των οποίων το ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Αθήνα προς Πύργο θα εκτρέπεται στο ύψος του Κόμβου Κ1-Μποζαϊτίκων (Χ.Θ. 207+800) προς το τοπικό δίκτυο της πόλης της Πάτρας. 

Ανοίγει νέο μεγάλο κατάστημα στα τέλη φθινοπώρου στην οδό Αγίου Νικολάου



Ειδικότερα, το κατάστημα της Πάτρας που θα ανοίξει στα τέλη του φθινοπώρου 2014 και θα προσφέρει μόδα για την γυναίκα και τον άντρα σε ένα χώρο 1.100τ.μ., έρχεται να συμπληρώσει το ήδη υπάρχον παιδικό Η&Μ κατάστημα στην Αγίου Νικολάου 25 που θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του.

Ο δημοσιογράφος που μέσω ενός blog "ενοχλούσε" όλο το σάπιο πολιτικό-επιχειρηματικό σύστημα της χώρας ... !!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 19/7: ΣΟΚ! Ο Σωκράτης Γκιόλιας ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ κάτω από το σπίτι του!


Σαν σήμερα 19 Ιουλίου του 2010 εκτελείται με μαφιόζικο τρόπο ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας. Οι εκτελεστές του χτυπούν το κουδούνι και όταν κατεβαίνει τον γαζώνουν. Την ευθύνη της δολοφονίας αναλαμβάνει η οργάνωση Σέχτα.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...