Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Αυτό ΠΡΕΠΕΙ να το διαβάσεις!!! - Μετά από αυτό θα ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΣ και θα αλλάξεις ζωή!!!


Το 1915 ο Einstein εισήγαγε τη Θεωρία της Σχετικότητας, προσπαθώντας να εξηγήσει στην ανθρωπότητα με πολύπλοκες πράξεις και εξισώσεις πως ο χρόνος είναι εντελώς υποκειμενική έννοια. 

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΔΑΚΡΥΣΕΤΕ! Αυτό το αγγελούδι, "έφυγε" σε ηλικία 6 εβδομάδων! Δείτε τι ζήτησε ο πατέρας του από αγνώστους! (PHOTOS) !

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΔΑΚΡΥΣΕΤΕ! Αυτό το αγγελούδι,

Η συγκινητική ιστορία θα σας αγγίξει σίγουρα!

ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ - ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ .... !!! Η μηνιαία free press εφημερίδα "Πρόταση" επιστρέφει πλήρως ανανεωμένη !


Μπορεί να βρισκόμαστε σε παρατεταμένη καλοκαιρινή περίοδο , όμως για μας οι διακοπές κάπου εδώ τελείωσαν !

ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ! Εξωπραγματικές αυξήσεις στις ΤΙΜΕΣ των διοδίων για δρόμους... ΣΚΟΤΩΣΤΡΕΣ!!! Διαδώστε το και κινητοποιηθείτε!!!


Εξωπραγματικές οι αυξήσεις στις τιμές των διοδίων, σε σχέση με τις παρεχόμενες υπηρεσίες που «αγοράζουν» οι Έλληνες οδηγοί, πληρώνοντας ακόμα και για δρόμους που δεν έχει γίνει κανένα έργο... Το Newsbomb αναμένει απαντήσεις από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και τον Υπουργό κ. Μ. Χρυσοχοΐδη

ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΑΖΙΩΤΗ: Η ληστεία, οι πυροβολισμοί και το άγνωστο παρελθόν του (PHOTOS)


Αναμφισβήτητα η είδηση της ημέρας είναι η συμπλοκή στο κέντρο της Αθήνας και η σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη.
Δείτε παρακάτω όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον διαβόητο τρομοκράτη που απασχολεί όλα τα ελληνικά και τα ξένα ΜΜΕ σήμερα:

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από την KGB: Βρήκαν το ΧΑΜΕΝΟ Boeing!!! Ζωντανοί οι επιβάτες - Τι ετοιμάζουν;

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από την KGB: Βρήκαν το ΧΑΜΕΝΟ Boeing!!! Ζωντανοί οι επιβάτες - Τι ετοιμάζουν;

Μία νέα πτυχή στο μυστήριο με το εξαφανισμένο Boeing 777 των Mαλαισιανών αερογραμμών που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ την 8η Μαρτίου, θέτουν στο τραπέζι των ερευνών οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.

Αυτό είναι το Πατρινό κατάστημα επίπλων που επέλεξε να ... ψωνίσει ο Γερμανικός στρατός !!!


Σε κατακύρωση διαγωνισμού υπέρ της εταιρείας Δρομέας προέβη ο γερμανικός στρατός, για την προμήθεια επίπλων αξίας 2 εκατ. ευρώ. Η σχετική σύμβαση, που υπογράφηκε χθες, προέκυψε μετά τη διενέργεια διεθνούς διαγωνισμού  που διενήργησε η Διεύθυνση Προμηθειών του Γερμανικού Στρατού.

Κατάστημα στην Πάτρα δεν είχε ασφαλίσει κανέναν από τους 45 εργαζόμενους - βαριά καμπάνα !!!


Μπορεί να δείχνουν μπροστά ένα αστραφτερό «προσωπείο» και έναν εκπληκτικό τουριστικό προορισμό, όμως τα στοιχεία και οι καταγγελίες για την εργασιακή ανασφάλεια καλά κρατούν.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...