Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Δύο Πατρινοί επιχειρηματίες ανοίγουν κατάστημα... και στην Ελευθερίου Βενιζέλου !!!


Ένα νέο επιχειρηματικό βήμα για τους ιδιοκτήτες του δημοφιλούς, κεντρικού καφέ «Maizon», Παναγιώτη Δρακόπουλο και Ανδρέα Μαγδαληνό. 

Η... προφητεία του Ηλία Κασιδιάρη: "Ελάτε να σας τα πω τώρα, δεν ξέρω αν θα μπορώ μετά" είπε στους δημοσιογράφους πριν μπει στο Εφετείο!!!


Μετά τον Νίκο Μιχαλολιάκο, τον Χρήστο Παππά, τον Γιάννη Λαγό, τον Γιώργο Γερμενή, τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο, τον Νίκο Κούζηλο και τον Στάθη Μπούκουρα, ο Ηλίας Κασιδιάρης γίνεται ο ένατος βουλευτής που προφυλακίζεται για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. 

ΣΑΛΟΣ στην Θεσσαλονίκη! Μετέτρεψαν νυχτερινό κέντρο σε ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ!!!

ΣΑΛΟΣ στην Θεσσαλονίκη! Μετέτρεψαν νυχτερινό κέντρο σε ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ!!!

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων, μετά από διερεύνηση σχετικών πληροφοριών, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έρευνα σε κέντρο διασκέδασης, στην περιοχή της Ηλιοπύπολης στη Θεσσαλονίκη. Κατά τη διενέργεια του ελέγχου, ο οποίος πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 70χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για Διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας.

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ ... !!! ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ - ΣΟΚ για τον Μαρινάκη!!! Χαστούκιζε δημοσιογράφους και έστηνε παιχνίδια υπέρ του Ολυμπιακού!!! (Διαβάστε και θα φρίξετε)


Σάλος έχει προκληθεί από το βούλευμα της Δικαιοσύνης για τη λειτουργία εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου, στην οποία όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ το skai.gr είχε πρωταγωνιστικό ρόλο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης. Όπως προκύπτει μάλιστα από το εισαγγελικό έγγραφο, η δράση της εγκληματικής οργάνωσης άρχιζε από τον έλεγχο των διαιτητών, προκειμένου να εξασφαλίζονται ευνοϊκά αποτελέσματα για την ομάδα του Πειραιά.

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΕΧΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .... !!! ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτή είναι η μεγάλη ελληνική βιομηχανία που βάζει για πάντα λουκέτο!


"Οριστική και αμετάκλητη" φαίνεται η απόφαση της διοίκησης της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ΑΕ (ΕΒΖ) να ακολουθήσει το σχέδιο της "Kantor" και να κλείσει, από φέτος κιόλας, τα δύο εργοστάσια της εταιρείας σε Σέρρες και Ορεστιάδα, ενώ θα διατηρήσει αυτό στο Πλατύ Ημαθίας.

ΟΑΕΔ: Τι ΑΛΛΑΖΕΙ στην ανανέωση της κάρτας ανεργίας; - Διαβάστε πώς θα γίνεται στο εξής!


Ηλεκτρονικά, μέσω διαδικτύου θα ανανεώνουν οι 800.000 εγγεγραμμένοι του Οργανισμού τα δελτία τους. Αποσυμφόρηση και για τους 1.000 υπαλλήλους που είναι επιφορτισμένοι με αυτή τη διαδικασία.

Πόσο θα καθίσει στη φυλακή ο Αλέξης Φράγκος μετά τη δίκη στο Εφετείο; Διαβάστε τι προβλέπει ο Σάκης Κεχαγιόγλου !


Kαι  οι δύο καταδικάστηκαν σε 36 χρόνια και 10 μήνες φυλάκιση (36 και 8 για τον Κούγια), όμως ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας προβλέπει ανώτατη ποινή κάθειρξης τα 25 χρόνια. 

ΣΑΚΗΣ ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ: Ο Εισαγγελέας ήθελε να αφεθεί ελεύθερος ο μπάρμπαν Κούγιας - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ !


Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της απόφασης του Δικαστηρίου Αιγίου δηλώνει στον Max Fm και τον Κωνσταντίνο Φλαμή ο συνήγορος υπεράσπισης των κατηγορουμένων Αλέξη Φράγκου και Ανδρέα Κούγια Σάκης Κεχαγιόγλου. 

O Αλέξης Κούγιας τα βάζει με τον Εισαγγελέα Αιγίου - Κάνει αναφορά στον Άρειο Πάγο για τα ελαφρυντικά που αναγνωρίστηκαν - Χαμός με δηλώσεις του στον Max FM !


Με τον Εισαγγελέα Αιγίου τα βάζει ο Αλέξης Κούγιας σε σχέση με τα ελαφρυντικά που έγιναν δεκτά από το Δικαστήριο (της ανάρμοστης συμπεριφοράς των θυμάτων) και τελικά το "σπάσιμο" των ισοβίων. 

ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ .... !!! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ: Σκότωσε το παιδί της και το πόσταρε στο FACEBOOK!!!

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ: Σκότωσε το παιδί της και το πόσταρε στο FACEBOOK!!!

Πόση διαστροφή μπορεί να αντέξει ο ανθρώπινος νους; Πως να αντιμετωπίσει κανείς την είδηση ότι μια μητέρα έπνιξε με τα ίδια της τα χέρια το μόλις 11 μηνών αγγελούδι της και στην συνέχεια ανέβασε φωτογραφίες με το άψυχο κορμάκι στο facebook;

ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ .... !!! Απίστευτο παρασκήνιο στην σύγκρουση Μαρινάκη - Αλαφούζου - Σαμαρά!!!


Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις αναμένονται από τη σύγκρουση του Μαξίμου και του συγκροτήματος Αλαφούζου με το γκρουπ του μεγαλοεφοπλιστή και προέδρου του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη με αφορμή τη διοχέτευση και τη δημοσιοποίηση του συνόλου της δικογραφίας που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του ΣΚΑΪ.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...