Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

"Είμαι ένας από τους 1,3 εκατομμύρια ανέργους που ζουν σε αυτή χώρα"! ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΚΟΛΑΦΟΣ από έναν ΑΝΕΡΓΟ που έλαβε κλήση από την Τροχαία!!!


Μία ανοιχτή επιστολή-καταπέλτη έγραψε ένας 31χρονος άνεργος, με αφορμή μία κλήση που έλαβε από την τροχαία για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, μέσω της οποίας καλείται να πληρώσει 350 ευρώ…

ΒΟΜΒΑ στην showbiz! Η Γαρμπή και ο Αλβανός βαρώνος της ΗΡΩΙΝΗΣ!!!


Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση της εξάρθρωσης της σπείρας ναρκωτικών στην οποία εμπλεκόταν γνωστός εφοπλιστής, αλλά και ένας γοητευτικός Αλβανός.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: 26χρονος πέθανε ενώ διασκέδαζε σε μπαρ της Πάτρας !


Ένας 26χρονος άφησε τα ξημερώματα την τελευταία του πνοή. Η Άμεση Δράση Πατρών στις 3.30 τα ξημερώματα ειδοποιήθηκε από το ΕΚΑΒ ότι στις 03.15 παρέλαβε έναν νεαρό, από νυχτερινό κατάστημα διασκέδασης - μπαρ, στο κέντρο της Πάτρας, ο οποίος ήταν ήδη νεκρός.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Συγκλονισμένη η Πάτρα από τον θάνατο του 26χρονου Ερνέστου Παπαδόπουλου !


Ο 26χρονος Ερνέστος Παπαδόπουλος,  άφησε τα ξημερώματα την τελευταία του πνοή. Η Άμεση Δράση Πατρών στις 3.30 τα ξημερώματα ειδοποιήθηκε από το ΕΚΑΒ ότι στις 03.15 παρέλαβε τον νεαρό, από νυχτερινό κατάστημα διασκέδασης - μπαρ, στο κέντρο της Πάτρας, ο οποίος ήταν ήδη νεκρός.

Καταπέλτης ο Εισαγγελέας για Αλέξη Φράγκο και Ανδρέα Κούγια! Χωρίς ελαφρυντικό! Τι είπε ο Φράγκος στην απολογία του


Την ενοχή τόσο του Αλέξη Φράγκου όσο και του Ανδρέα Κούγια για ανθρωποκτονίες από πρόθεση χωρίς κανένα ελαφρυντικό ζήτησε ο Εισαγγελέας Αιγίου Ματθαίος Μάκος.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ... !!! ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 50.000 ΝΕΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΜΕΣΩ ΟΑΕΔ...


Η σχετική απόφαση του υπουργού Εργασίας έχει ήδη υπογραφεί και εντός των ημερών αναμένεται να οριστικοποιηθούν και οι προτάσεις από τους φορείς που θα υλοποιήσουν...

το πρόγραμμα.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ... !!! Τραγικό τέλος για 70χρονη – Έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο στην Πάτρα !


Βουτιά θανάτου για 70χρονη Πατρινή η οποία βρέθηκε στο κενό από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου της πολυκατοικίας που διέμενε στην Πάτρα.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 12.15 το μεσημέρι, σε πολυκατοικία στη συμβολή των…

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ... !!!! Πρόστιμο 2.000 ευρώ στον περιπτερά που πουλούσε τρία ευρώ το νερό στην Ακρόπολη!


Ο περιπτεράς που πουλούσε τρία ευρώ το μπουκάλι νερό επειδή, κατά δική του «ομολογία», το περίπτερό του βρίσκεται στο πιο τουριστικό μέρος της Αθήνας, καλέιται τώρα να πληρώσει ένα ιδιαίτερα «τσουχτερό» πρόστιμο, ύψους…2.000 ευρώ.

Αυτά μου είπε ο πολύπειρος Πατρινός δημοσιογράφος , Παναγιώτης Ρηγόπουλος κατά την χθεσινή μας συνάντηση !


Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη με περίμενε στο φινάλε της χθεσινής ημέρας , μιας και μου δόθηκε η ευκαιρία να συναντήσω τον διακεκριμένο Πατρινό δημοσιογράφο και παράλληλα καλό μου φιλαράκι , Παναγιώτη Ρηγόπουλο !

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...