Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Είστε Πατρινοί; Σας βρήκαμε... τον μάστορά σας! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ


Σε μία δύσκολη εποχή όπου οι επαγγελματίες ψάχνουν να βρουν δουλειές και που οι πολίτες αναζητούν τους σωστούς επαγγελματίες δημιουργήθηκε μία ιστοσελίδα που μπορεί να φιλοξενήσει και να προβάλλει τον επαγγελματία και να βοηθήσει τον ιδιώτη να βρει τον κατάλληλο... μάστορα. www.e-mastores.gr Συμβουλές-Ευκαιρίες-Προσφορές για όλες τις εργασίες. 

Τελικά σε τούτη την πόλη δεν λέμε να βάλουμε μυαλό με τίποτα ... "Έγραψαν" και πάλι το φρεσκαρισμένο Δικαστικό Μέγαρο - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ !


Τελικά δεν την γλίτωσε το Δικαστικό Μέγαρο. Και ενώ η αστυνομία το φύλαγε στη διάρκεια των πορειών των αντιεξουσιαστών, νεαροί τους έπιασαν στον ύπνο. Και έγραψαν συνθήματα σήμερα τα ξημερώματα. 

Απίστευτο ρίγος συγκίνησης στην πόλη της Πάτρας : Μία φανέλα της ομάδας στο φέρετρο του Αντώνη - Θρήνος στην κηδεία - "Είσαι ψυχάρα" του έλεγαν


Θλίψη, συγκίνηση και βουβό πόνο συναντούσε όποιος βρέθηκε το μεσημέρι στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας, όπου εψάλη η εξόδιος ακολουθία για τον 23χρονο αδικοχαμένο παίκτη του ΑΕ Πάτρα 2005, Αντώνη Μαγδάκη, που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Κυριακής μαζί με την 24χρονη φίλη του Ευστρατία Κονταρά από τον Πειραιά σε τροχαίο. 

Κατέθεσαν σήμερα στο Αίγιο η φίλη του Αλέξη Φράγκου και η μνηστή του 30χρονου μπάρμαν που καταζητείται - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ !


Με τις καταθέσεις πέντε μαρτύρων υπεράσπισης καθώς και του ιδιοκτήτη του οικοπέδου όπου είχε βρεθεί καμένο το πολυμορφικό αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία της οδού Ανθείας, συνεχίστηκε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο του Αιγίου η δίκη του Αλέξη Φράγκου.

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ! Δείτε τι θα κάνουν το bonus για το Μουντιάλ οι διεθνείς μας!

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ! Δείτε τι θα κάνουν το bonus για το Μουντιάλ οι διεθνείς μας!

Η ομάδα, που μας έκανε υπερήφανους αποδεικνύει τον απίστευτο χαρακτήρα της.

ΘΡΗΝΟΣ: Έφυγαν μαζί από την ζωή ο Αντώνης και η Έφη! Συγκλονίζει η ιστορία των δύο παιδιών από την Πάτρα που βρήκαν ΤΡΑΓΙΚΟ φινάλε

ΘΡΗΝΟΣ: Έφυγαν μαζί από την ζωή ο Αντώνης και η Έφη! Συγκλονίζει η ιστορία των δύο παιδιών που βρήκαν ΤΡΑΓΙΚΟ φινάλε

Εκείνος αγωνιστής της ζωής. Αθλητής αλλά και άνθρωπος του μεροκάματου. Εκείνη φοιτήτρια από τον Πειραιά. Η επιστροφή τους από διασκέδαση κατέληξε σε τραγωδία. Θρηνεί η Πάτρα για τον θάνατο του 23χρονου Αντώνη Μαγδάκη, ποδοσφαιριστή της ΑΕ Πάτραι και εργαζόμενου στο ψητοπωλείο Άρης στην Οβρυά.

ΜΠΡΑΒΟ και πάλι ΜΠΡΑΒΟ! Ο πρόεδρος της Ουρουγουάης θα φιλοξενήσει στο σπίτι του 100 ΟΡΦΑΝΑ παιδιά από τη Συρία!!!

ΜΠΡΑΒΟ και πάλι ΜΠΡΑΒΟ! Ο πρόεδρος της Ουρουγουάης θα φιλοξενήσει στο σπίτι του 100 ΟΡΦΑΝΑ παιδιά από τη Συρία!!!

Εκατό παιδιά που έμειναν ορφανά κατά τη διάρκεια του συριακού εμφυλίου πολέμου θα φιλοξενήσει στην εξοχική του κατοικία ο πιο ταπεινός πρόεδρος του κόσμου, ο Πρόεδρος της Ουρουγουάης,  José “Pepe” Mujica.
Τα παιδιά, που σήμερα ζουν σε στρατόπεδα προσφύγων στη Μέση Ανατολή, θα φτάσουν στην Ουρουγουάη τον Σεπτέμβριο.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...