Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Ένα BINTEO που θα συζητηθεί - Ιερέας διακόπτει βάφτιση γιατί το μωρό δεν θέλει να βαφτισθεί !!!

Ένα BINTEO που θα συζητηθεί - Ιερέας διακόπτει βάφτιση γιατί το μωρό δεν θέλει να βαφτισθεί

Το βίντεο ανέβηκε στις 25 Ιουνίου στο YouTube και το έχουν δει ήδη πάνω από 25.000 άνθρωποι. Πρωταγωνιστής ένας ιερέας, άγνωστο σε ποιό Ναό και μια οικογένεια που βαφτίζει την μικρή Λυδία.

Πάτρα: Η φωτογραφία της κρίσης που κάνει το γύρο του κόσμου!

Πάτρα: Η φωτογραφία της κρίσης που κάνει το γύρο του κόσμου!

Σκηνές φτώχειας και εξαθλίωσης εκτυλίσσονται καθημερινά. Αυτή που θα δείτε όμως προκαλεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Αυτό είναι το νέο καφέ στον πεζόδρομο Ρήγα Φεραίου - Ποιοι γνωστοί Πατρινοί το έχουν;



Χθες, ο Θάνος Δούρος και ο Χριστόφορος Παναγούλης μετά από 3 μήνες προετοιμασίας, άνοιξαν ένα πολύ όμορφο καφέ- μπαρ στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου (δίπλα από το Majestic)

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Η απόλυτη ξεφτίλα στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου !


Το παρακάτω θέμα που μόλις διαβάσαμε , η αλήθεια είναι πως μας προκάλεσε πολύ μεγάλη εντύπωση και σαφέστατα είχαμε χρέος να προχωρήσουμε στην αναδημοσίευση μέσα από το Hlias-Tsipas blog , με την εφημερίδα "Κόσμος" να προβαίνει στην σχετική αποκάλυψη του .... 

Χαμός στα Δικαστήρια της Πάτρας - Η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ δικαιώθηκε - Την είχε στείλει στο "εδώλιο" η εφημερίδα "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ"


Φθάσαμε και σε αυτό το σημείο. Δύο παραδοσιακές εφημερίδες της Πάτρας να βρεθούν στα Δικαστήρια. Η εφημερίδα "Πελοπόννησος" κατηγορούσε την Γνώμη πως είχε συνεργήσει σε πράξεις αθέμιτου ανταγωνισμού σε βάρος της. Όμως το Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα προσωρινής διαταγής σε βάρος της Γνώμης, το οποίο είχε θέσει η Πελοπόννησος. Η Γνώμη σήμερα, φιλοξενεί στην πρώτη της σελίδα το εξής κείμενο:

Τι λέει η οικογένεια Κατσουράνη στην Πάτρα, για όσα ακούστηκαν για τον Κώστα !!!


Αυτά έχει το ποδόσφαιρο! Κάποτε τον αποθεώναμε, σήμερα... τον κράζουν!

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...