Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Nα τα μαζέψετε εσείς τα παλιόσκυλα. Εσείς από την Αθήνα που κάνετε τους μάγκες είπε ... ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μανταμάδου Μυτιλήνης

Nα τα μαζέψετε εσείς τα παλιόσκυλα. Εσείς από την Αθήνα που κάνετε τους μάγκες είπε ... ο Πρόεδρος της  Κοινότητας Μανταμάδου Μυτιλήνης


“Να ‘ρθείτε να τα μαζέψετε εσείς τα παλιόσκυλα. Εσείς από την Αθήνα που κάνετε τους μάγκες. Που πλημμύρισε ο τόπος στο Μανταμάδο με σκυλιά. Μας έχετε ζαλίσει εσείς που κάνετε τους φιλόζωους. Αντί να κοιτάξετε τους ανθρώπους, ασχολείστε με τα σκυλιά”, αυτό είπε ο Μιχαήλ Χατζηδημητρίου πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μανταμάδου, όταν ερωτήθηκε για την πρόσφατη δολοφονία ζώου με καραμπίνα και για της φόλες που έπεσαν στην περιοχή. 

Βίντεο: Αυτή είναι η χειρότερη πωλήτρια του κόσμου!

Βίντεο: Αυτή είναι η χειρότερη πωλήτρια του κόσμου!

Απολαύστε την...

Σε κατάστημα της Πάτρας - 4ωρίτες με.... 195 ευρώ το μήνα !


Γράφαμε και την προηγούμενη εβδομάδα για την εκμετάλλευση των ανέργων που δεν έχει όρια.

Αυτά μου είπε ο μπασκετμπολίστας , Άγγελος Τσάμης , κατά την συνάντηση μας !


Και ενώ απολάμβανα το μπάνιο μου στο "Water - Park Neropolis" του πολύ καλού μου φίλου Bill Original , η παρέα μεγάλωσε κατά ένα μέλος περισσότερο , με τον Άγγελο Τσάμη να μας κάνει την τιμή να κάτσει στην παρέα μας . 

ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ στην υπόθεση της ηρωίνης: Ποιος είναι ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ που του ανήκε το... αμαρτωλό πλοίο και πότε έγινε ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ εναντίον του; (PHOTO)

ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ στην υπόθεση της ηρωίνης: Ποιος είναι ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ που του ανήκε το... αμαρτωλό πλοίο και πότε έγινε ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ εναντίον του; (PHOTO)

Το κουβάρι του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του πλοίου που μετέφερε τις τεράστιες ποσότητες ηρωίνης προσπαθούν να ξετυλίξουν οι αρχές προκειμένου να διαπιστώσουν από πόσα χέρια έχει περάσει το πλοίο από την ημέρα που ναυπηγήθηκε μέχρι σήμερα και αν οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες του είχαν εμπλοκή στην υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Μητέρα αγκαλιάζει τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ της κόρης της!!! Γιατί τον συγχώρεσε;

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Μητέρα αγκαλιάζει τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ της κόρης της!!! Γιατί τον συγχώρεσε;

Μια γυναίκα εξέπληξε τους πάντες σε μια δικαστική αίθουσα, όταν σηκώθηκε και αγκάλιασε τον δολοφόνο της κόρης της.
Η μητέρα από τη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, αποφάσισε να συγχωρήσει τον έφηβο ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε την 13χρονη κόρη της. Η γυναίκα συμφώνησε επίσης με τους εισαγγελείς να μην μπει στη φυλακή για πολύ καιρό ο νεαρός δολοφόνος!

ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΡΝΟΥΜΑΙ...


Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος

Αγαπητό Fimotro,

λυπάμαι που δε θα συμμετάσχω σήμερα στην χαρά του Έθνους, το οποίο ΔΕΝ βγήκε στους δρόμους όταν ψηφίζονταν τα μνημόνια που σκλάβωσαν το...

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΡΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ....


..ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ...

Αυτός είναι ο παιδεραστής που «ψάρευε» κορίτσια στο Facebook !

Αυτός είναι ο παιδεραστής που «ψάρευε» κορίτσια στο Facebook (pics)

Στο φως της δημοσιότητας δίνει η Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας, φωτογραφίες, καθώς και το προφίλ που είχε δημιουργήσει στο Facebook ο 47χρονος, ο οποίος συνελήφθη στη Λάρισα για πορνογραφία ανηλίκων.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για τον Μαυρόδημο Θεμιστοκλή του Γρηγορίου και της Χριστίνας, που γεννήθηκε στις 09.06.1967 στη Λάρισα.

Χάλασε μεταγραφάρα... για μία γυναίκα! (ΦΩΤΟ) !!!

Χάλασε μεταγραφάρα... για μία γυναίκα! (ΦΩΤΟ)

Ποιος Έλληνας άσος είπε «όχι» σε ομάδα του εξωτερικού (που έδινε καλά χρήματα και γερά μπόνους) και έμεινε στην Ελλάδα λόγω της συντρόφου του; Διαβάστε στον sportdog!

Η δικαίωση των "αχρήστων" !


Μια Εθνική που αποτελείται από κανονικούς παίκτες και όχι από άχρηστους. Ο Αντώνης Καρπετόπουλος γράφει για τους διεθνείς, που έβγαλαν την Ελλάδα στους δρόμους .

ΠΟΛΛΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ: Ποιος ζήτησε να μην έρθει το πλοίο με την ηρωίνη στην Πάτρα;


Πώς είναι δυνατόν να υπήρξαν τρεις έλεγχοι από κρατικές αρχές και δύο επισκευές στο πλοίο μεταφοράς ηρωίνης «Noor One» χωρίς ουδείς να αντιληφθεί ούτε γραμμάριο από τους δύο ογκώδεις τόνους της ναρκωτικής ουσίας; Ποιος είναι ο ρόλος ενός Ιρανού που εμφανίζεται ως μέλος του πληρώματος αλλά διαπιστώνεται ότι τελικά επιβιβάσθηκε στο πλοίο μόλις ελλιμενίστηκε στην Ελευσίνα;

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...