Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Έτσι και χάσει πάλι η εθνική… Ας βρουν καλύτερα τρύπα να κρυφτούν οι διεθνείς μας !!!

Έτσι και χάσει πάλι η εθνική…

Αν κερδίσει η εθνική την Ιαπωνία, κανένα πρόβλημα. Το κλίμα θα γίνει καλύτερο, όλοι θα επικεντρωθούν στο τελευταίο ματς με την Ακτή κι έτσι τα πάντα θα κυλήσουν διαφορετικά.

Πώς κατάντησαν έτσι, ρε;

Πώς κατάντησαν έτσι, ρε;

«Ντου από Παντού» για την Ισπανία που ήταν να την κλαίνε οι ρέγκες. Mήπως έγινε κάποιο λάθος; Η Ισπανία πήγε στο Mουντιάλ ή μήπως στείλανε κατά λάθος άλλη χώρα;

AYTOI EINAI OI 10 ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ... !!


Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Γκάρεθ Μπέιλ, Ρανταμέλ Φαλκάο είναι μόνο μερικοί από τους μεγάλους απόντες του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας είτε γιατί οι Εθνικές τους ομάδες δεν κατάφεραν να προκριθούν, είτε στην περίπτωση του Φαλκάο λόγω τραυματισμού.

Ξεπεράσαμε τους 100.000 αναγνώστες - Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς - Δείτε τα επίσημα στοιχεία που μας παρέχει η υπηρεσία του blog !!!


Αν και μετράμε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ζωής , όμως , έχουμε καταφέρει να αφήσουμε την δική μας ξεχωριστή πινελιά !

ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ... ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΑ - TOYΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ !!!



...ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

ΕΙΝΑΙ 72 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ 40 ΕΤΩΝ!



ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ...
Κι όμως υπάρχουν μυστικά νεότητας! Το αιώνιο μοντέλο Maria Lagrendαποκαλύπτει στις Ελληνίδες Το...
μεγάλο της μυστικό! Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Πάτρα: Και ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Φίλιας στην "κούρσα" διαδοχής Δημαρά - Τι δήλωσε σήμερα

Πάτρα: Και ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Φίλιας στην "κούρσα" διαδοχής Δημαρά - Τι δήλωσε σήμερα   Στον Αντέννα Πάτρας 105,3

Την πρόθεση του, όταν και εάν ανοίξουν διαδικασίες διαδοχής του Γιάννη Δημαρά από την θέση του επικεφαλής της παράταξης «Τώρα για την Πάτρα», να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία της επανέλαβε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Ανδρέας Φίλιας.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ : Κατεδαφίστηκε το Goody's μετά τα διόδια Ρίου !!!


Χθες το πρωί  η μπουλντόζα της κατασκευάστριας εταιρείας κατεδάφισε το κτίριο του καταστήματος Goody's στην Ολυμπία Οδό.

Πόσο θα παραμείνει στη φυλακή ο Αλέξης Φράγκος; Διαβάστε τι μου δήλωσε σήμερα το πρωί ο Κεχαγιόγλου


13 έως και 15 χρόνια θα είναι ο χρόνος που θα παραμείνει στη φυλακή ο Αλέξης Φράγκος, αν το Δικαστήριο κάνει αποδεκτό το αίτημα της υπεράσπισής του για τέλεση των δύο ανθρωποκτονιών εν βρασμώ ψυχής.

Θα σας άρεσε να ήταν έτσι η οδός Κορίνθου; ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ !!!


Mια υπέροχη άποψη της Κορίνθου στο ύψος της Ερμού (πίσω μας είναι η πλατεία Γεωργίου). Από το βιβλίο του Τόλη: Πάτρα 1947-1964. Από την παρουσία μοτοσικλετιστών στην πόλη και σχετικού διαγωνισμού , όπως διαβάζουμε μέσα από το προσωπικό blog του Κωνσταντίνου Φλαμή !

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...