Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Αποθεώθηκε η Τζένιφερ Λόπεζ στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ της Βραζιλίας – Δείτε το βίντεο

lopezmountial

Φαντασμαγορική είναι η τελετή έναρξης του Μουντιάλ 2014 στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ καλές, και το κλίμα είναι άκρως γιορτινό, με το κίτρινο και το πράσινο χρώμα να κυριαρχεί στις κατάμεστες εξέδρες. Oι διοργανωτές υποδέχτηκαν τις 32 ομάδες που θα συμμετάσχουν στη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με μία τεράστια μπάλα στο κέντρο του γηπέδου.

ΒΟΜΒΑ! Πασίγνωστος Έλληνας ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ τα έχασε όλα και έμεινε στον δρόμο!!! Τον πέταξαν έξω με το ζόρι - ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ σκηνές στο γραφείο του!!! (PHOTO)

ΒΟΜΒΑ! Πασίγνωστος Έλληνας ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ τα έχασε όλα και έμεινε στον δρόμο!!! Τον πέταξαν έξω με το ζόρι - ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ σκηνές στο γραφείο του!!! (PHOTO)

Ο γνωστός εφοπλιστής Βίλλυ Παναγιωτίδης έμεινε στον… δρόμο καθώς οι υπεύθυνοι του αμερικανικού επενδυτικού κεφαλαίου «Oaktree Capital Howard Marks» προχώρησαν σε έξωση της ναυτιλιακής εταιρίας του ίδιου και της κόρης του αλλά και στην απόλυση 15 υπαλλήλων τους.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΨΟΥΡΑΣ ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ !!!


Έρωτας και καψούρα. Δυο λέξεις διαφορετικές, δυο έννοιες διαφορετικές και όμως τόσο συνώνυμες για κάποιους.

Ζορίζουν τα πράγματα : Δυστυχώς ο νόμος εφαρμόζεται - Πως θα αντιδράσουν οι επιχειρηματίες που σφραγίζονται ένα - ένα τα μαγαζιά;


Μετά από έναν πολύ κακό χειμώνα σε βόρεια και νότια προάστια, έρχεται ο καταστροφικός νόμος που ορίζει ότι μετά από τρείς μηνύσεις όλα τα μαγαζιά θα σφραγίζονται......Και δυστυχώς αυτό γίνεται πράξη σιγά σιγά ακόμη και στην Μύκονο.

Η Μαριάννα Παπαμακάριου ξεκινάει εμφανίσεις στο Sideradiko summer - Κάθε επιτυχία εύχομαι στην φίλη μου !!!


Μόλις πληροφορήθηκα για το deal που έκλεισε η πολύ καλή μου φίλη , Μαριάννα Παπαμακάριου , προκειμένου να ξεκινήσει περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων σε πολύ γνωστό καλοκαιρινό club της Αθήνας !

Τελευταία ενημέρωση: Στο νοσοκομείο ο Αντώνης Βαρδής !!!



Περίμενα αρκετή ώρα μέχρι να επιβεβαιώσω τις πληροφορίες. Και το έκανα καθώς σε τόσο σοβαρά θέματα οφείλουμε… είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε προσεκτικοί. Αργά το απόγευμα σήμερα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο από το σπίτι του στην Παιανία σε Ιδιωτικό Νοσοκομείο των Βορείων προαστίων ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης.

Πώς τα φέρνει έτσι η ζωή : Σφoδρό τροχαίο - Βουτηγμένος στο αίμα ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής λίγο πριν το ΜΟΥΝΤΙΑΛ...Παγκοσμιο ΣΟΚ


Αποτελεί μια είδηση που έχει συγκλονίσει τους πάντες , όλη την ανθρωπότητα ....

Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας αναλαμβάνει ο Μπουμπούκος !!!


Koινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας αναλαμβάνει ο πρώην υπουργός Υγείας,Άδωνις Γεωργιάδης μετά από σχετική απόφαση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.  Την αποκάλυψη έκανε ο πρωθυπουργός έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...