Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ : ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜ...ΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ !!!




ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΑΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΥΠΡΕΠΗΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΑΙΩΝ !!!

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!


Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΟΥΒΕΛΗ, Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΝΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ & Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ ΣΤΟΝ ΣΕΒ

O ΙΔΙΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ !!!

ΜΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΣΤ. ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΧΡ. ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ

Συνελήφθη 69χρονος μαστροπός στον Πύργο- Ο δράστης προωθούσε 27χρονη Ελληνίδα στην πορνεία !!!




Ειδικότερα, αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη ήρθε σε επαφή με  τον 69χρονο όπου προγραμματίστηκε ραντεβού σε δωμάτιο κεντρικού ξενοδοχείου στον Πύργο, προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με μία 27χρονη Ελληνίδα έναντι χρηματικού ποσού των 100 ευρώ.

Δεν αντέχω άλλο τους συμπαίκτες μου !!!


Σήμερα το απόγευμα διεξάγεται ο τρίτος τελικός με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καν διάθεση να πάω στο γήπεδο. Πραγματικά δεν αντέχω άλλο, έχω φτάσει 34 ετών και παίζω 30 λεπτά σε κάθε αγώνα, ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ, δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Ποιο ήταν το θέμα της Έκθεσης στις Πανελλαδικές !!!

Ποιο ήταν το θέμα της Έκθεσης στις Πανελλαδικές

Τα φαινόμενα έλλειψης ανθρωπισμού στην κοινωνία μας, ήταν,  το θέμα που έπεσε στην Έκθεση, σήμερα πρώτη μέρα των Πανελλαδικών, με βάση κείμενο του Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου.   Οι Πανελλαδικές εξετάσεις που έκαναν πρεμιέρα σήμερα, θα συνεχιστούν την Παρασκευή με τα μαθήματα Γενικής Παιδείας: Φυσική, Βιολογία, Μαθηματικά και Ιστορία.  

113χρονη παντρεύτηκε 70χρονο - Ο γάμος της χρονιάς στην Κίνα !!!

Magnify Image

Γνωρίστηκαν σε γηροκομείο και αποφάσισαν να παντρευτούν, αφού πρώτα ξεπέρασαν κάποιους ενδοιασμούς που είχαν με τη διαφορά ηλικίας.

Θρίλερ στον αέρα με αεροσκάφος της Ryanair !!!

Magnify Image

Πανικό στον αέρα έζησαν οι 148 επιβάτες που βρέθηκαν στην πτήση της Ryanair, με προορισμό το Μέμινγκεν της Γερμανίας.   Μισή ώρα μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Πάλμα ντε Μαγιόρκα στις Βαλεαρίδες Νήσους, τα όργανα του αεροσκάφους ανέφεραν εκδήλωση πυρκαγιάς.  

28χρονος στη Ζάκυνθο ανέβασε γυμνές φωτογραφίες ανήλικης στο Facebook !!!

28χρονος στη Ζάκυνθο ανέβασε γυμνές φωτογραφίες ανήλικης στο Facebook

Ολα ξεκίνησαν όταν μια κοπέλα είδε φωτογραφίες της στο διαδίκτυο, από την εποχή που ήταν ανήλικη! Οι αρχές δεν άργησαν να φτάσουν στα ίχνη του 28χρονου...

Σκάει ΒΟΜΒΑ με παικταρά της Ίντερ στον Ολυμπιακό!

Σκάει ΒΟΜΒΑ με παικταρά της Ίντερ στον Ολυμπιακό!

Όλα δείχνουν ότι στον Ολυμπιακό έχουν πάρει απόφαση να ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν! Αυτή τη στιγμή εξετάζεται ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ για το κέντρο που θα κάνει πάταγο!

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ! Ξεχάστε τον καλοκαιρινό ήλιο – Έρχονται βροχές, καταιγίδες και χαλάζι!!!

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...