Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Κ.Πελετίδης - Κ.Χριστόπουλος : Ποιόν από τους δύο θα στηρίξει ?


"Θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω τους χιλιάδες συνδημότες που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της περασμένης Κυριακής.

Τα έσπασαν κουκουλοφόροι σε εστιατόριο της Πάτρας - Επιτέθηκαν σε παρέα ατόμων



Επεισόδιο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σημειώθηκε σήμερα στη 1.30 περίπου τα ξημερώματα, στην Πάτρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μια ομάδα δέκα ατόμων, φορώντας κουκούλες και κράνη μπήκαν στο κατάστημα, στην οδό Καραϊσκάκη  και συνεπλάκησαν με παρέα φοιτητών που βρίσκονταν εντός.

Ποιον στηρίζει ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος στις δημοτικές εκλογές; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ


Για την στάση που θα τηρήσει στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών η παράταξη του «Αγωνιζόμενοι Πολίτες» ρωτήθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, αφήνοντας εμμέσως να εννοηθεί ότι στην μεν Περιφέρεια στηρίζει την υποψηφιότητα Κατσιφάρα στο δε Δήμο Πατρέων την επιλογή Πελετίδη.

Πόσους σταυρούς πήρε ο Αχιλλέας Ροδίτης; ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ !


Τρίτος έρχεται τελικά ο Αχιλλέας Ροδίτης στη σειρά των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του Θύμιου Σώκου.

ΠΩΣ Η ΟΝΝΕΔ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ !


ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΣΑΡΩΣΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ

«Ciao Antonio Banderas» φώναζαν οι Ιταλίδες στον Αλέξη Τσίπρα

dsfsdc

Kάτι παραπάνω από θερμή ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν οι Ιταλοί υποστηρικτές της λίστας «L’Altra Europa con Tsipras» στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμη πιο θερμή ήταν η υποδοχή των γυναικών ενώ από έναν… ιδιαίτερο σύλλογο δέχθηκε και ένα δώρο το οποίο προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη στον Αλέξη Τσίπρα.

ΣΟΚ: Διέγνωσαν ΚΑΡΚΙΝΟ στην Άντα Λιβιτσάνου!

anta lb

Το πρόβλημα υγείας της ηθοποιού που κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

''O TΣΙΠΡΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΝΤΕΡΑΣ''...


Ήταν ο αρχηγός της ιταλικής αριστεράς για μια μέρα, λέει η εφημερίδα La Repubblica για την προεκλογική παρουσία στην Ιταλία, ως ο επικεφαλής του συνδυασμού «Άλλη Ευρώπη με τον Τσίπρα», που στηρίζει την υποψηφιότητά του για την προεδρεία της Κομισιόν.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...