Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΜΟΝΟ ΕΔΩ : Ο ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑTΣΑΝΙΩΤΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ..."ΣΩΒΡΑΚΑ" !!


Απέχουμε ελάχιστες μέρες προτού φτάσει η στιγμή εκείνη που θα δρομολογηθούν πολύ σημαντικές εξελίξεις όσον αφορά τα πεπραγμένα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας , και θεωρούμε πως έχει φτάσει το κατάλληλο timing εκείνο για να εξάγουμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα , πάντοτε μέσα από την προσωπική ματιά ανάλυσης του Hlias - Tsipas blog !

TO HLIAS TSIPAS - BLOG ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ - ΠΕΡ.ΔΥΤ/ΕΛΛΑΔΑΣ !


Όπως πέσαμε σε όλα μέσα , όσον αφορά την τελική έκβαση που έδειξε η εκλογική κάλπη τόσο του δήμου Πατρέων , όσο και της αναμέτρησης που σημειώθηκε στη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας , έτσι θα πράξουμε και στο part 2 που ακολουθεί αυτή την Κυριακή !

ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ !


Την πρώτη θέση ανάμεσα στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και μάλιστα με διαφορά,  καταλαμβάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ενημέρωση και ενώ συνεχίζεται η καταμέτρηση των ψήφων στο Πρωτοδικείο Πειραιά.

Τι έγινε τελικά με τους... πεταμένους κλειστούς φακέλους στην Πάτρα;;;

Τι έγινε τελικά με τους... πεταμένους κλειστούς φακέλους στην Πάτρα;;;

Δικογραφία σχημάτισε η αστυνομία για την υπόθεση με το εκλογικό υλικό που βρέθηκε το πρωί της περασμένης Δευτέρας, μέσα σε εκλογικό τμήμα στο δημοτικό διαμέρισμα Μακρισίων του δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων, της Ηλείας.Όταν η καθαρίστρια του σχολείου πήγε να καθαρίσει την αίθουσα, αφού πρώτα είχε ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία και είχε αποχωρήσει ο δικαστικός αντιπρόσωπος, βρήκε κάτω από θρανίο 11 φακέλους, που αποτελούσαν εκλογικό υλικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, επτά από τους φακέλους είχαν μέσα ψηφοδέλτια, ενώ άλλοι τέσσερις ήσαν άδειοι .

ΜΟΝΟ ΕΔΩ : Η πρώτη ... " γεύση " που άφησε στον Γιάννη Καυκά η ενασχόληση με τα κοινά !!!


Το κάθε τι στην ζωή μας έχουμε διδαχτεί πως περιλαμβάνει τρεις βασικούς άξονες : Αρχή , μέση και τέλος . 

ΛΕΠΑ : ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ!


Γράφει ο... Παπαγάλος

Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!


ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΜΕΣΩ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ!!! ΓΕΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΦΑΕΙΝΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΣΤΗΡΙΞΗ !

Κώστας Πελετίδης : « O Τσίπρας για μένα έρχεται στην Πάτρα ; Ρε πάτε καλά ;»


«Το ΚΚΕ δεν κάνει παζάρια», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο υποψήφιος δήμαρχος Πάτρας, Κώστας Πελετίδης...

Μπράβο ρε Λιάκο : Δείτε τον Ηλία Ψινάκη... καβάλα σε άλογο μετά την εκλογή του! (PHOTOS)


Κι εκεί που πιστεύαμε ότι οι Ελληνες είναι συντηρητικοί ψηφοφόροι και παραμερίζουν τους εξτραβαγκάν πολιτικούς, ο Ηλίας Ψινάκης έβαλε τα γυαλιά σε όλους τους αναλυτές.

ΘΡΗΝΟΣ στην κηδεία της Αννας Πολλάτου! Δείτε τις ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

ΘΡΗΝΟΣ στην κηδεία της Αννας Πολλάτου! Δείτε τις ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της Ολυμπιονική της Ρυθμικής Γυμναστικής Άννας Πολάτου που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Πατρών-Πύργων....

Ο Γιάννης Δημαράς μας τα ... ΧΩΝΕΙ πολύ άγρια : " Δεν πάω πουθενά, πουθενά, πουθενά εδώ θα μείνω " !!!

Βίντεο : Η σκληρή απάντηση του Γιάννη Δημαρά για τα δημοσιεύματα του "χρίσματος"

Έξω φρένων παρουσιάστηκε σήμερα ο Γιάννης Δημαράς με τα τοπικά μεντιακά μέσα , αφού από χθες κάνει το γύρω η είδηση πως αναμένεται να παραχωρήσει το δαχτυλίδι της παράταξης στον Πέτρο Ψωμά , ύστερα από την ..."σφαλιάρα" που του έριξαν οι Πατρινοί στις δημοτικές εκλογές , χαρίζοντας του το 10% !

ΑΥΤΟΙ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΥΤ/ΕΛΛΑΔΑΣ : ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ !!!


Στην Αχαΐα σε 159 από 650 Εκλογικά Τμήματα οι σταυροί προτίμησης για τις εκλογές στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχουν ως εξής , όπως σας το παρουσιάζει το Hlias-Tsipas blog :

Επιβεβαίωση του Hlias-Tsipas blog : Τον Κώστα Πελετίδη θα στηρίξει στο δεύτερο γύρο ο Γιάννης Δημαράς !


Για ακόμη μια φορά που το ρεπορτάζ του Hlias-Tsipas blog πέτυχε ... διάνα , μιας και οι τελευταίες εξελίξεις που θα κρίνουν τον νέο τοπικό "άρχοντα" της πόλης , σαφέστατα και δεν πιάνουν απροετοίμαστους τους "ψαγμένους" αναγνώστες μας !

"Αρπάχτηκε" με τον Σύφαντο ο Γιάννης Δημαράς - έφυγε ο δημοσιογράφος - Χαμός και με το σχόλιο Γεωργόπουλου στο Lepanto TV


Ο κ. Δημαράς ερωτήθηκε και για τις πληροφορίες που είδαν το φως περί διαδοχής του στην ηγεσία της παράταξης «Τώρα για την Πάτρα», καθώς από χθες γράψαμε πως φαίνεται ως πιθανός διάδοχος του ο Πέτρος Ψωμάς. Ο απερχόμενος Δήμαρχος διέψευσε τις πληροφορίες λέγοντας ότι «δακτυλίδι δεν έδωσα ποτέ μου, πέραν της συζύγου μου, πριν από 43 χρόνια και μάλιστα σήμερα έχουμε και επέτειο»!

Τα σπαρακτικά λόγια του αδερφού της στην Τατιάνα: “Ήρθε να με σταυρώσει και τη σταύρωσα”!

Τα σπαρακτικά λόγια του αδερφού της στην Τατιάνα: “Ήρθε να με σταυρώσει και τη σταύρωσα”

Ράγισαν και οι πέτρες χθες στην κηδεία της αδικοχαμένης αθλήτριας Άννας Πολάτου η οποία σκοτώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε τροχαίο δυστύχημα.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...