Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΔΥΤ.ΑΧΑΙΑ : Σίγουρη και δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η εκλογική ανάδειξη του Σπύρου Σταυρογιαννόπουλου !


Και κάπου εδώ έφτασε η ώρα να μιλήσει η εκλογική βάση που είναι ο λαός , προκειμένου να αναδείξει αυτούς που θεωρεί πως θα τον εκπροσωπήσουν επάξια τόσο στο δήμο κάθε πόλης ξεχωριστά , όσο και στις εκάστοτε Περιφέρειες !

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ : Τρεις Έλληνες μεταξύ των καλύτερων Δημάρχων του Κόσμου !


Μεταξύ των εκπροσώπων του Α΄ βαθμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που επελέγησαν να συμμετάσχουν στον παγκόσμιο διαγωνισμό για την ανάδειξη του «Καλύτερου Δημάρχου του Κόσμου» για το 2014 (WorldMayor 2014) περιλαμβάνεται και ένας Κρητικός, ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, όπως γνωστοποιείται στον επίσημο ιστότοπο του παγκόσμιου διαγωνισμού “The 2014 World Mayor Project” (http://worldmayor.com/contest_2014/long-list-2014.html ).

ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ : Ο Γιάγκος Ραυτόπουλος δεν στηρίζει καμία παράταξη , αλλά υποψηφίους μεταξύ ...18-35 !!!


Μπορεί να μην εξέφρασε την φανερή του προτίμηση για κανέναν από τους τωρινούς υποψήφιους διεκδικητές για τον δημαρχιακό θώκο της Πάτρας , όμως , ο Γιάγκος Ραυτόπουλος δηλώνει για ακόμη μια φορά ... παρών !

Πάτρα : Ο υποψήφιος Δήμαρχος που ..."τσακώσαμε" σε μεσημεριανό καφεδάκι στο .... Bodegas !


Απέχοντας ελάχιστες ώρες πριν την αυριανή του εκλογική αναμέτρηση , τον εντοπίσαμε εντελώς τυχαία να καταστρώνει τις τελευταίες καθιερωμένες .. πινελιές !

ΣΟΚ! Η Ολυμπιονίκης από την Κεφαλονιά Άννα Πολλάτου έχασε τη ζωή της στην Πατρών – Πύργου!


17:35 Μία νεκρή γυναίκα 31 ετών από την Κεφαλονιά είναι ο θλιβερός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο ύψος του γηροκομείου της Βάρδας.

Έσκασε πριν λίγο: Γάζωσαν χθες βράδυ νεαρό δημοσιογράφο με 17 σφαίρες !!!


Η δουλειά μας… απ όποιο μετερίζι κι αν παρέχεται είναι ζόρικη. Και είναι ζόρικη καθώς οι ισορροπίες πολλές φορές δεν είναι διακριτές. Ένα λάθος, μια κακή ερώτηση, μια βρώμικη πηγή μπορεί να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδο.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Ολα όσα έγιναν στον "Εσπερο" με τον Αντώνη Σαμαρά!


«Δεν στηρίζω τον Ανδρέα επειδή είναι επιλογή της παράταξης. Το ακριβώς αντίθετο: στηρίζω τον Ανδρέα Κατσανιώτη, γιατί είναι η καλύτερη επιλογή για τη Δυτική Ελλάδα!»

ΔΕΙΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Αυτός είναι ο ανισόπεδος κόμβος στο λιμάνι της Πάτρας


Εντυπωσιακή φωτογραφία από την εταιρεία Air.Shots που ειδικεύεται στις εναέριες καλύψεις εικόνας. Η φωτογραφία αποτυπώνει την κατασκευή του ανισόπεδου κόμβου στο νέο λιμάνι (σύνδεση με τις παραγλαύκειες οδούς). Το έργο που προχωρά με θεματικούς ρυθμούς κατασκευάζεται από την εταιρεία ΤΕΡΝΑ , όπως αναφέρει ο Κωνσταντίνος Φλαμής μέσα από το προσωπικό του blog !

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...