Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Backstage : Το Hlias Tsipas blog στην ομιλία του Πρωθυπουργού της χώρας , Αντώνη Σαμαρά , στην Πάτρα - Δεν έλειπαν τα ευτράπελα !


Εκατοντάδες συμπολίτες μας βρέθηκαν από νωρίς έξω από το κλειστό γήπεδο μπάσκετ "Αγίας Αλεξώτισσας - Έσπερου" , στο κεντρικό κάλεσμα του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας , Ανδρέα Κατσανιώτη .

Πάτρα: Στις 7.30 θα μιλήσει στο γήπεδο του "Έσπερου" o Αντώνης Σαμάρας

Πάτρα: Στις 7.30 θα μιλήσει στο γήπεδο του "Έσπερου" o Αντώνης Σαμάρας

Κίνηση θεαματικής υπογράμμισης του κυβερνητικού στίγματος και προσωπικής στήριξης στον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Ανδρέα Κατσανιώτη, αποτελεί η σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην Πάτρα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΦΑΝΗΣ : To debate του thebest.gr πίσω από τις κάμερες και το πρόσωπο ..."κλειδί" !


Μετά την άκρως επιτυχημένη συνεργασία του Γιάννη Πεφάνη με το thebest.gr κατά την μετάδοση ( σε live streamibg) του Πατρινού Καρναβαλιού , ακολούθησε ακόμη μια τηλεοπτική παραγωγή !

ΔΥΤ.ΑΧΑΙΑ : ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ Η ΜΑΡΩ! Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ALPHA!


Απίστευτο και όμως αληθινό. Μέχρι και...παγοδρόμιο ζήτησαν οι δημότες της Κάτω Αχαΐας από τη Μάρω Δριμάλα. Η υποψήφια τοπική σύμβουλος στην Κοινότητας Δύμης  έχει ακούσει τα πιο απίστευτα ρουσφέτια.

«Γουστάρω να δω τον Βαλκανιονίκη εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Πατρέων»!


Και κάπου εδώ έφτασε η ώρα να κοπάσουν οι μακροσκελείς προεκλογικές υποσχέσεις , με τους Πατρινούς πολίτες να αποφασίζουν για το μέλλον της συγκεκριμένης πόλης . Το δίλημμα είναι στο εάν θα παραμείνουμε προσκολλημένοι στις παλιομοδίτικες πολιτικές του παρελθόντος , ή θα πραγματοποιήσουμε το αποφασιστικό βήμα για το αύριο των νέων , γυρίζοντας μια για πάντα σελίδα , αντικρίζοντας με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον . 

Ρωσία προς Ομπάμα : «Πείτε στον κόσμο για τους εξωγήινους, αλλιώς θα το κάνουμε εμείς»!


Η Ρωσία διέταξε τον Ομπάμα να μιλήσει στον κόσμο για εξωγήινους, αλλιώς θα το κάνει μόνη της.

Καλησπέρα σας, είμαι ο Αλέξης Τσίπρας, είμαι Έλληνας… Από την χώρα που την κάνατε πειραματόζωο…


Άνετος, με εντυπωσιακό πρόλογο ενός λεπτού, ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε δεύτερος στο debate.

Πάτρα: Στο Επιστημονικό Πάρκο αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς

Πάτρα: Στο Επιστημονικό Πάρκο αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς  Θέλοντας να δώσει έμφαση σε μια δομή που αναδεικνύει καινοτομικές-τεχνολογικές μονάδες και επιχειρήσεις

Στο επιστημονικό Πάρκο Πάρκο Πατρών έφτασε πριν από λίγο λίγο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, θέλοντας να δώσει έμφαση σε μια δομή που αναδεικνύει καινοτομικές-τεχνολογικές μονάδες και επιχειρήσεις, για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους. Το αρχικό πρόγραμμα επισκέψεων ολοκληρώνεται με άφιξη στο νέο λιμάνι περίπου στις 17:00.

Πανταχού παρών δίπλα στην Κατερίνα Πιέρρου !

 

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το χθεσινό κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων , Νίκου Οικονομόπουλου , με πλήθος κόσμου να έχει κατακλύσει το εκλογικό κέντρο στην Παντανάση !

"Αρπάχτηκαν" Κοτοπούλης - Δημαράς! Χαμός με καταγγελία του Δημάρχου Πάτρας!


"Της Πόπης" (που λέει και ο λαός) μεταξύ του Δημάρχου Πατρέων Γιάννη Δημαρά και του γνωστού επιχειρηματία Γιώργου Κοτοπούλη. 

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...