Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Σε λίγες ώρες θα τα λέμε ... "Από Πρώτο Χέρι' μέσα από το Ράδιο Πάτρα 106.5 !


Δυναμικό .."come back" δείχνει να πραγματοποιεί το "Ράδιο Πάτρα 106.5" στις ερτζιανές συχνότητες της πόλης , αφού το μεγάλα ...αγκάθι έχει λυθεί μια για πάντα !

Κροκόδειλος έφαγε 10χρονο κορίτσι...ΕΙΚΟΝΕΣ που Κοβουν την ΑΝΑΣΑ!


Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 10χρονο κορίτσι το οποίο δέχτηκε επίθεση από κροκόδειλο μπροστά στα μάτια του πατέρα της, μετέδωσε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Skynews. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην Ινδονησία και σύμφωνα με τον τραγικό πατέρα ο κροκόδειλος άρπαξε το άτυχο κορίτσι, το οποίο και τράβηξε μέσα στον ποταμό.

Τι είναι το SMIK που θα λειτουργήσει τον Ιούνιο στην οδό Αγίου Ανδρέου; Ακριβώς πάνω από το Mikel


Στην τελική ευθεία της κατασκευής του μπαίνει το Smik, όπως ονομάζεται η ιδιωτική φοιτητική Εστία που αναμένεται να ανοίξει στην οδό Αγίου Ανδρέου της Πάτρας. Θα ξεκινήσει τη λειτουργία του, μέσα σε ένα μήνα, τον Ιούνιο.

Πατρινός δημοσιογράφος ξέρει από τώρα το όνομα του νέου Δημάρχου Πάτρας!


Συζητούσα με τον φίλο και δάσκαλό μου, Διευθυντή Σύνταξης της εφημερίδας ΓΝΩΜΗ Μαρίνο Γράψα. 

ΒΓΗΚΕ ΝΕΑ ΛΙΣΤΑ: Αυτοί είναι οι 10 μεγαλύτεροι Ελληνες εφοπλιστές !


Οι δέκα μεγαλύτεροι Ελληνες εφοπλιστές

Πάτρα -Γιώργος Κοτοπούλης: Βάζοντας πεντάλ στις ιδέες μας!

Πάτρα -Γιώργος Κοτοπούλης: Βάζοντας πεντάλ στις ιδέες μας!  Ο Γιώργος Κοτοπούλης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Νέα Πόλη"

Όποιον Πατρινό κι αν ρωτήσεις για το πώς φαντάζεται το αύριο της πόλης θα σου μιλήσει για μια Πάτρα φιλική και ανθρώπινη, με ένα ευρύ δίκτυο πεζοδρομήσεων, λειτουργική, καθαρή και νοικοκυρεμένη. Θα σου μιλήσει για ποδηλατόδρομους και πράσινο. Για αναπλάσεις, στο κέντρο και στις συνοικίες, που κάνουν καλύτερη την ζωή μας, δίνουν χρώμα, διέξοδο και οξυγόνο.

Πάτρα - Δημοσκόπηση: Προβάδισμα Κώστα Πελετίδη με διαφορά - Ακολουθεί ο Κώστας Χριστόπουλος

Πάτρα - Δημοσκόπηση: Προβάδισμα Κώστα Πελετίδη  με διαφορά - Ακολουθεί ο Κώστας Χριστόπουλος Έρευνα της Data Rc για την "Πελοπόννησο"

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Data Rc για την εφημερίδα "Πελοπόννησος", στη πρόθεση ψήφου για τις δημοτικές εκλογές προηγείται ο Κώστας Πελετίδης με 28,7% και ακολουθεί ο Κώστας Χριστόπουλος με 18,6%. Στο 12,3 % η πρόθεση ψήφου για τον Κ. Σπαρτινό στο 7,4% για τον Γιάννη Δημαρά, στο 4,8% για τον Νίκο Οικονομόπουλο, έπεται ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος με 3,1% , ο Χρήστος Πατούχας με 2,9%, ο Νίκος Τζανάκος με 2,1%, ο Ανδρέας Τζουραμάνης με 2,1%, η Βίβιαν Σαμούρη με 2%, ο Θ. Ντρίνιας με 0,8% και η Λ. Ζάγκλα με 0,4%.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...