Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΒΟΜΒΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: Δεν πλήρωσε ο Δημαράς τα χρέη του Δήμου! Αλλος τα πλήρωσε! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ


Από τον συνδυασμό «Νέα Πόλη» του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Χριστόπουλου, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

O απόλυτος ευτελισμός από το γερμανικό Focus....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !


"Οι καλές ειδήσεις από την Ελλάδα είναι παραπλανητικές"!

Σήμερα το ντιμπέιτ των υποψηφίων Δημάρχων Πάτρας !


Την Τρίτη 6 Μαΐου στις 21.00 μ.μ. όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Ionian Channel. Το Ionian Channel και η εφημερίδα «Πελοπόννησος» συνδιοργανώνουν debate με όλους τους υποψήφιους Δημάρχους Πατρέων αντίστοιχα. Το ντιμπέιτ θα γίνει στο «Επίκεντρο» με συντονιστή  τον Αλέκο Θεοφιλόπουλο και τον Νίκο Γιαπρακά και τον Κωνσταντίνο Μάγνη.

Τι έγραψε η ΕΣΗΕΠΗΝ στην ανακοίνωσή της για την κόντρα Φλαμή - Καμμένου


Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΠΗΝ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την απρόκλητη και αναίτια φραστική επίθεση που δέχθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Φλαμής.

Αυτό είναι το γκάλοπ που ετοιμάζει το Πανεπιστήμιο! Ο καθηγητής... ξέχασε το Ποτάμι και τον Δημαρά! Εχει να πέσει... πολύ γέλιο! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ!



Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την δημοσκόπηση του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών η οποία αναμένεται να δημοσιευθεί σε ημερήσια εφημερίδα (πιθανόν μεθαύριο). Να υπενθυμίσουμε πως χθες  ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Γιώργος Παναγιωτάκης επεσήμανε πως αμφιβάλλει για το κατά πόσο έχουν δικαίωμα να γίνονται δημοσκοπήσεις από έναν δημόσιο φορέα και να διοχετεύονται σε συγκεκριμένη εφημερίδα. Είπε ακόμη πως μπορεί κάποιος να κάνει ιδιωτικό επάγγελμα, όμως πρέπει να κόβει τιμολόγιο της εταιρείας του και να αποδίδει και το 10% του συνόλου των εσόδων στο Πανεπιστήμιο. Σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να κόβεται τιμολόγιο από την Επιτροπή Ερευνών.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...