Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Μέσω διαδικτύου η ανανέωση της κάρτας ανεργίας 1 εκ. ανέργων !


Μέσω του διαδικτύου θα μπορούν από τον ερχόμενο Ιούνιο.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Ποιος προηγειται στις εκλογές;;;


Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές με 1,5 μονάδα διαφορά στην πρόθεση ψήφου από τη Νέα Δημοκρατία, δείχνει νέα δημοσκόπηση, η οποία διενεργήθηκε από την εταιρεία Pulse για «Tο Ποντίκι».

Η στιγμή που γνώρισα την Ελληνίδα πρωταθλήτρια της πυγμαχίας , Χριστίνα Αθανασοπούλου - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ !


Με αφορμή την σημερινή καλεσμένη της εκπομπής "Nikoleta Live" ( που μεταδίδεται κάθε Δευτέρα από την διαδικτυακή συχνότητα του beebox.gr ) , μου δόθηκε η δυνατότητα να γνωρίσω από κοντά μια από τις σημαντικότερες αθλήτριες της χώρας !

Το Hlias-Tsipas blog στα παρασκήνια του ντιμπέιτ των υποψηφίων περιφερειαρχών Δυτικής Ελλάδας - Δείτε photos!


Ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη το ντιμπέιτ των υποψηφίων περιφερειαρχών Δυτικής Ελλάδας εκ μέρους του Ionian Channel και της εφημερίδας "Πελοπόννησος" , καταφέραμε να ξετρυπώσουμε στα παρασκήνια .

ΣΑΛΟΣ με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών για τις ακτές! Γιατί θεωρείται ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ το σχέδιο νόμου του Στουρνάρα;;;

ΣΑΛΟΣ με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών για τις ακτές! Γιατί θεωρείται ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ το σχέδιο νόμου του Στουρνάρα;;;

Σοβαρές αντιρρήσεις εκφράζει το WWF Ελλάς ενάντια στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών για τον αιγιαλό και την παραλία σε ανοικτή επιστολή που απέστειλε σήμερα σε όλους τους Έλληνες βουλευτές. Η περιβαλλοντική οργάνωση, χαρακτηρίζει εγκληματικό το σχέδιο νόμου και καλεί τους βουλευτές να ασκήσουν κάθε πιθανή πίεση «ώστε αυτή η οικολογικά εγκληματική πρόταση να μην κατατεθεί στη Βουλή».

Κανένα σπίτι χωρίς θέρμανση, νερό και δυνατότητα επικοινωνίας! Δωρεάν ρεύμα υποσχέθηκε ο Τσίπρας αν γίνει Πρωθυπουργός!!!

Κανένα σπίτι χωρίς θέρμανση, νερό και δυνατόττηα επικοινωνίας! Δωρεάν ρεύμα υποσχέθηκε ο Τσίπρας αν γίνει Πρωθυπουργός!!!

Την εγκαθίδρυση «Ειδικού Καθεστώτος Έκτακτης Ανάγκης» για τις πλέον ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού υποσχέθηκε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας  κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην Κοζάνη.

ΤΡΟΜΟΣ στο Μέγαρο Μαξίμου! Δημοσκόπηση - ΒΟΜΒΑ στα χέρια του Σαμαρά!!! Διαλύεται η Νέα Δημοκρατία την ίδια ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ...!

ΤΡΟΜΟΣ στο Μέγαρο Μαξίμου! Δημοσκόπηση - ΒΟΜΒΑ στα χέρια του Σαμαρά!!! Διαλύεται η Νέα Δημοκρατία την ίδια ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ...!

Όσο κι αν τα παπαγαλάκια των εταιριών δημοσκοπήσεων- τα οποία θα πρέπει να καθήσουν στο σκαμνί για επιχείρηση χειραγώγησης της κοινής γνώμης- επιμένουν να παρουσιάζουν τις ευρωεκλογές σαν ντέρμπι, οι δημοσκοπήσεις που έχει στο συρτάρι του ο ολιγάρχης είναι σοκαριστικές.

ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ BOEING !


...ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΤΑ ΝΕΑ ΣΕΝΑΡΙΑ...

Αλλάζουν ξανά τα δεδομένα στις έρευνες για το εξαφανισμένο Boeing της μοιραίας πτήσης MH370 της Malaysia Airlines. Σύμφωνα με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό της Αυστραλίας κλονίζεται η βεβαιότητα για το που έπεσε το αεροσκάφος.

ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ: Διαδικτυακή ψηφοφορία για ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΑΤΡΑΣ! Εσείς... ποιον (-αν) προτιμάτε;



Η μάχη για το δημοτικό συμβούλιο ξεκίνησε....

Σήμερα το ντιμπέιτ υποψηφίων περιφερειαρχών Δυτικής Ελλάδας !


Για σήμερα στις 21:00 μμ έχει προκαθοριστεί να πραγματοποιηθεί το ντιμπείτ των υποψηφίων περιφερειαρχών Δυτικής Ελλάδας !

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...