Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Γέμισε η Πάτρα με υποψήφιους Δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους !


12 υποψήφιοι Δήμαρχοι στην Πάτρα όταν κάπου τόσοι είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης η οποία έχει 3 με 4 φορές τον πληθυσμό της Πάτρας.

Σφράγισαν το Λούνα Παρκ του θανάτου – Θρήνος στο σημείο που έχασε την ζωή του ο 13χρονος!

Σφράγισαν το Λούνα Παρκ του θανάτου – Θρήνος στο σημείο που έχασε την ζωή του ο 13χρονος

Δυο 24ωρα μετά την τραγωδία στο Λούνα Πάρκ στο Ελληνικό με τον άδικο θάνατο ενός 13χρονου παιδιού και τον σοβαρό τραυματισμό της αδερφής του, κι ενώ η ζωή χάθηκε και οι ευθύνες αναζητούνται, κάτοικοι της περιοχής περνούν από το σημείο σοκαρισμένοι και οργισμένοι.

ΒΟΜΒΑ: Ήρθε η ώρα να εκδοθεί ΕΝΤΑΛΜΑ για τον Ευάγγελο Βενιζέλο;;;

ΒΟΜΒΑ: Ήρθε η ώρα να εκδοθεί ΕΝΤΑΛΜΑ για τον Ευάγγελο Βενιζέλο;;;

Όπως ακριβώς θα έκανε με τον οποιονδήποτε Έλληνα πολίτη που θα απέκρυπτε συστηματικά και κατ επανάληψη στοιχεία που πιστοποιούν διαπραχθέν έγκλημα… Σε διαφορετική περίπτωση, η απόλυτα αναγκαία πρωτοβουλία της εισαγγελικής διερεύνησης στο φαύλο ΠΑΣΟΚ, στο βαθμό που δε θα συνοδευτεί και από την επίσης αναγκαία απαγγελία κατηγορίας σε βάρος και του Ε. Βενιζέλου, υπάρχει κίνδυνος να εκληφθεί ως παράπλευρη πολιτική πίεση με στόχο την πολιτική χειραγώγηση του πρώην πρωθυπουργού, προκειμένου να μη διασαλευθεί η στήριξη στην εύθραυστη κυβερνητική πλειοψηφία.

Βίαζε τον 18 μηνών γιο του και «τιμωρήθηκε» με βιασμό!!!

biastis_552060492

Βίαζε τον 18 μηνών γιο του και «τιμωρήθηκε» με βιασμό!!!

ΚΤΗΝΩΔΙΑ που δεν χωρά ο ανθρώπινος νους: Έθαψαν ΖΩΝΤΑΝΑ εκατό σκυλάκια - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΣΟΚ !


Οργή, θυμό, αγανάκτηση και διεθνή κατακραυγή προκαλεί η είδηση πως ασυνείδητα τέρατα, που θέλουν να αυτοαποκαλούνται «άνθρωποι», έθαψαν ζωντανά εκατό αδέσποτα σκυλιά στη Βόρεια Κίνα.

Πρώτη φυλάκιση χωρίς αναστολή για κακοποίηση σκύλου στην Ελλάδα!


Πριν μερικούς μήνες, κάτοικος της Κάτω Καμήλας Σερρών εντοπίστηκε να σέρνει με την μηχανή του το σκύλο του. Το μαρτύριο έλαβε χώρα για αρκετές ώρες ώσπου κάποιοι νεαροί κατάφεραν να σταματήσουν το δράστη και να σώσουν το ζώο.

Mυστικές υπηρεσίες ψάχνουν τον θησαυρό του Πούτιν -Υπολογίζεται ότι αγγίζει τα 70 δισ. δολάρια

sdvs

Την αναζητούν χωρίς επιτυχία 15 χρόνια. Τις τελευταίες ημέρες όμως η συζήτηση για την τεράστια κρυφή περιουσία του Ρώσου προέδρου έχει έρθει και πάλι στο προσκήνιο, μετά τις αμερικανικές απειλές για νέες κυρώσεις προς τη Ρωσία για τη στάση της στην ουκρανική κρίση.

Ποιοί γνωστοί τραγουδιστές και γιατί ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ!

kalpes-2

Γιατί δεν μπορούν να ψηφίσουν πολλοί γνωστοί τραγουδιστές; Ποιο είναι το «κόλλημα»;

Αλλάζουν τα κριτήρια για το επίδομα από το κοινωνικό μέρισμα !


Ανοικτό το ενδεχόμενο να αλλάξουν τα κριτήρια για το κοινωνικό μέρισμα αφήνει το υπουργείο Οικονομικών...

Έρχονται 3 δισ. ευρώ φόροι και περικοπές στο Δημόσιο – Κρυφά χαράτσια που θα μάθουμε ... μετά τις εκλογές !


- 2,2 δισεκατομμύρια ευρώ οι επιπλέον φόροι - Αυξήσεις σε ΦΠΑ, φόρο καυσίμων, ποτά και τσιγάρα !

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΜΑΓΚΑΣ! Κατεδάφισε το κατασχεμένο σπίτι του και .. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΖΑ!


Την προηγούμενη εβδομάδα είχε πάει μαζί με την οικογένεια του στον διευθυντή της τράπεζας εκλιπαρώντας να μην πετάξει αυτόν και τα παιδιά του στον δρόμο.....

Ο διευθυντής ήταν ανένδοτος. “Δεν μπορούμε να κάνουμε εξαιρέσεις… Έχετε μία εβδομάδα να παραδώσετε το σπίτι στην τράπεζα!”

Τότε ο… αγρότης από το Lovech της Βουλγαρίας έκανε το αμίμητο: Κατεδάφισε το σπίτι του, φόρτωσε τα μπάζα και το “παρέδωσε” στην τράπεζα! Στα κεντρικά της γραφεία στο Teteven όπου είχε υπογραφεί η υποθήκη.

Λεπτομέρεια; Το οικόπεδο που βρισκόταν το σπίτι δεν ήταν υποθηκευμένο…
Είναι και αυτό μία αντίδραση. Δυστυχώς δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε περίπτωση διαμερίσματος.

πηγή : gkourou.com

Η βράβευση του Γιάννη Καυκά από τον Σεβασμιώτατο κ.κ. Χρυσόστομο - Μπροστά στους Γιάννη Δημαρά - Αποστόλη Κατσιφάρα !

400 δρομείς έλαβαν μέρος στον 1ος Λαϊκό Αγώνα Δρόμου, ενορίας Αγ. Ανδρέου Εγλυκάδος

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η συμμετοχή στον 1ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου που διοργάνωσε την Κυριακή η ενορία του Αγίου Ανδρέου Εγλυκάδος, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου κ.κ. Χρυσοστόμου εις μνήμην του αοιδίμου Ιερέως π. Δημητρίου Αθανασόπουλου, οποίος πριν από λίγους μήνες έφυγε από τον κόσμο αυτό καθώς περισσότεροι από 400 δρομείς έλαβαν μέρος και κυρίως νέα παιδιά.

Στο πλευρό του Διονύση Γκοτσούλια η δημοσιογράφος Μάρω Δριμάλα !


Με το συνδυασμό ''Ενωτική Πρωτοβουλία Δυμαίων'' θα είναι υποψήφια στο Δημοτικό Διαμέρισμα Κάτω Αχαΐας η Μάρω Δριμάλα. Η νεαρή δημοσιογράφος δέχθηκε την  πρόταση του επικεφαλής του συνδυασμού Διονύση Γκοτσούλια ονειρευόμενη ένα καλύτερο μέλλον για τη Δυτική Αχαία.Η Μάρω Δριμάλα κατάγεται και διαμένει στην Κάτω Αχαία, ενώ τα τελευταία χρόνια τη γνωρίσαμε μέσω των ρεπορτάζ στην τοπική τηλεόραση και της επιχειρηματικής της δραστηριότητας στην περιοχή.

Φυσικά , μέσα από το Hlias - Tsipas blog να ευχηθούμε στην καλή μας φίλη και εξαιρετική συνάδελφο , κάθε επιτυχία στην τελική έκβαση του εκλογικού αποτελέσματος !

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...