Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: «Ο καρκίνος είναι χάλια αλλά η ζωή ήταν υπέροχη»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: «Ο καρκίνος είναι χάλια αλλά η ζωή ήταν υπέροχη»

Ο 19χρονος Stephen Sutton μετρά με γενναιότητα αντίστροφα για το πρόωρο τέλος της ζωής του. Ο νεαρός πάσχει από καρκίνο σε τελικό στάδιο αλλά δείχνει να μην παραδίδει τα όπλα, κυνηγώντας τον στόχο του: να προλάβει να συγκεντρώσει ένα εκατομμύριο λίρες για το Teenage Cancer Trust.

Ο Κ. Κριετσιώτης εκπρόσωπος Τύπου του Γ. Δημαρά !

Ο Κ. Κριετσιώτης εκπρόσωπος Τύπου του Γ. Δημαρά

Τον δημοσιογράφο Κώστα Κριετσιώτη επέλεξε για τον ρόλο του εκπροσώπου τύπου της Δημοτικής παράταξης "Τώρα για την Πάτρα", ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς.

Ο Φίλιππος Ανδρεόπουλος εκπρόσωπος τύπου του Κώστα Χριστόπουλου !

Ο Φίλιππος Ανδρεόπουλος εκπρόσωπος τύπου του Κώστα Χριστόπουλου Yπήρξε στενός συνεργάτης και εκπρόσωπος τύπου της παράταξης του Δημήτρη Κατσικόπουλου

Ο δημοσιογράφος Φίλιππος Ανδρεόπουλος επελέγη από τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Χριστόπουλο για τον ρόλο του εκπροσώπου τύπου της παράταξης «Νέα Πόλη».

Στο πλευρό του Απόστολου Κατσιφάρα και η Ντία Ζαχαροπούλου – Στούμπου !


Δήλωση της υπ.Περιφερειακής συμβούλου Π.Ε Αχαΐας Αδαμαντία ( Ντία ) Ζαχαροπούλου - Στούμπου ( Επιχειρηματίας - Περιφερειακή σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας ) :

Με selfie του Κώστα Χριστόπουλου η ανακοίνωση υποψηφιότητας του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδημητρακόπουλου !


Με selfie του Κώστα Χριστόπουλου η ανακοίνωση υποψηφιότητας του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδημητρακόπουλου.

Ο Γιώργος Κοτοπούλης αποτελεί το μεγάλο «μπαμ» του Κώστα Χριστόπουλου !


Σαν βόμβα εν αιθρία ακούστηκε η είδηση πως ο Γιώργος Κοτοπούλης αναμένεται να θέσει υποψηφιότητα δημοτικού συμβούλου , τασσόμενος στο πλευρό του Κώστα Χριστόπουλου !

ΒΟΜΒΑ! Φυλάκιση έως 1 χρόνο σε όσους ΔΕΝ ψηφίσουν στις ευρωεκλογές!!! Ποιοι εξαιρούνται;

ΒΟΜΒΑ! Φυλάκιση έως 1 χρόνο σε όσους ΔΕΝ ψηφίσουν στις ευρωεκλογές!!! Ποιοι εξαιρούνται;

«Ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 18ης Μαΐου 2014 και των επαναληπτικών τους της 25ης Μαΐου 2014, σας υπενθυμίζουμε ότι η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική» αναφέρει σε εγκύκλιό του προς τις περιφέρειες της χώρας το υπουργείο Εσωτερικών.

Πάτρα: Οι "Ελληνάρες" που παρκάρουν στο πεζοδρόμιο της Ηρώων Πολυτεχνείου… προκαλούν - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Οι "Ελληνάρες" που παρκάρουν στο πεζοδρόμιο της Ηρώων Πολυτεχνείου… προκαλούν - ΦΩΤΟ  Έντονα τα παράπονα από τους πεζούς

Μηδενικό σεβασμό προς πεζούς, αναπήρους και μητέρες με καροτσάκια που θέλουν να χρησιμοποιήσουν ανεμπόδιστοι το πεζοδρόμιο, δείχνουν ορισμένοι από τους Πατρινούς που πίνουν τα Σαββατοκύριακα τον καφέ τους στην Ηρώων Πολυτεχνείου.

Δύο καφετέριες της Πάτρας προσφέρουν αύριο δωρεάν τον καφέ !


Η Mikel Coffe Company συμπληρώνοντας τα 70 καταστήματα ανακοίνωσε πως αύριο Παρασκευή 25 Απριλίου 2014 προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ το αγαπημένο σας ρόφημα στα καταστήματα της Πάτρας στην οδό Μαιζώνος (πλατεία Όλγας) και Αγίου Ανδρέου (κοντά στην Τριών Συμμάχων). Η δωρεάν διάθεση ισχύει μόνο στην take away υπηρεσία και όχι σε όσους επιλέξουν να πιουν τον καφέ τους στα καταστήματα , όπως πληροφορούμαστε μέσα από το προσωπικό blog του Κωνσταντίνου Φλαμή !

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Αυτός είναι ο Πατρινός υποψήφιος που εμπνεύστηκε από τον Steve Jobs !


Δοκιμάζει τις δυνάμεις του και στην πολιτική ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδημητρακόπουλος. «Κατεβαίνει» με τον συνδυασμό του Κώστα Χριστόπουλου και μάλιστα χθες … έδωσαν και τα χέρια. Με νέες ιδέες ο Γιώργος Παπαδημητρακόπουλος, αποφάσισε να «εγκαινιάσει» την προεκλογική του εκστρατεία με μία φωτογραφία "εμπνευσμένη" από την αντίστοιχη του αείμνηστου Steve Jobs. 

Τρεις νέοι υποψήφιοι με τη «Νέα Πόλη» του Κώστα Χριστόπουλου !


Tρεις νέοι άνθρωποι, επαγγελματίες και με έντονη δραστηριότητα στα κοινά της πόλης, συμπορεύονται ως υποψήφιοι με τον Κώστα Χριστόπουλο και τη «Νέα Πόλη» στην εκλογική μάχη του Μαΐου:

Για περισσότερα διαβάστε -  ΕΔΩ !

Κωνσταντίνος Μαρκέτος : Έτσι απάντησε στον Γιάννη Δημαρά για την επίθεση που εξαπέλυσε στον Κώστα Χριστόπουλο , περί των περιουσιακών στοιχείων !


"Πρώτο Θέμα" στα πολιτικά πηγαδάκια της πόλης αναμφίβολα και αποτελεί η πολύ άγρια κόντρα που ξέσπασε τις τελευταίες ώρες , με αφορμή τις αποκαλύψεις του πόθεν έσχες που δημοσίευσε ο Γιάννης Δημαράς , όσον αφορά έναν από τους πιο φιλόδοξους διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου της πόλης , τον Κώστα Χριστόπουλο φυσικά !

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...