Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Πάτρα: Γέμισαν πιστούς οι εκκλησιές για την κορύφωση του Θείου Δράματος- Με κατάνυξη η περιφορά του Επιταφίου στο Β΄Δημοτικό Κοιμητήριο


Γεμάτες είναι οι εκκλησίες της Πάτρας από πιστούς που συμμετέχουν στην κορύφωση του Θείου Δράματος. Με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε σήμερα νωρίς το απόγευμα η περιφορά του Επιταφίου στο Β΄Δημοτικό Κοιμητήριο της Πάτρας παρουσία του Δημάρχου Πατρέων Γιάννη Δημαρά, αντιδημάρχων, του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα, ττου υποψηφίου περιφερειάρχη της Ν.Δ. Ανδρέα Κατσανιώτη, της υποψήφιας Δημάρχου Βίβιαν Σαμούρη κ.α.

Ποιος είναι ο 36χρονος που πέταξε τα ψάρια στον Ολυμπιακό (video) !

Picture 0 for Ποιος είναι ο 36χρονος που πέταξε τα ψάρια στον Ολυμπιακό (video)

του Μάρκου Γεωργίου
Ο Δημήτρης Ζελίλοφ, ο οποίος είχε προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων κατά της Ελλάδας διαμαρτυρόμενος για την κακομεταχείριση που υπέστη το 2001 σε Αστυνομικό Τμήμα, είναι ο 36χρονος που τοποθέτησε τα ψάρια στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Ζελίλοφ συνελήφθη χθες και οδηγήθηκε σήμερα στην εισαγγελέα, η οποία άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη για το αδίκημα της αθλητικής βίας.

Συνελήφθη ο πατέρας του Γιώργου Μαζωνάκη.


Ο πατέρας του γνωστού τραγουδιστή οδηγήθηκε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης στη ΓΑΔΑ από αστυνομικούς οι οποίοι είχαν στα χέρια τους σχετική απόφαση δικαστηρίου. Συγκεκριμένα, ο 61χρονος Μανώλης Μαζωνάκης κατηγορείται για χρέη προς την Εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία που υπερβαίνουν τα 500.000 ευρώ σύμφωνα με το δημοσίευμα της Εspresso.

Μάκης Χριστοδουλόπουλος: τι δήλωσε για την υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές !


O Μάκης Χριστοδουλόπουλος αναφέρθηκε στην υποψηφιότητά του ως ευρωβουλευτής στο ψηφοδέλτιο του Βύρωνα Πολύδωρα με το κόμμα «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό».

ΥΠΟΙΚ: Συγκλονίζουν οι καθαρίστριες–Διαμαρτύρονται με αγκάθινο στεφάνι !

ΥΠΟΙΚ: Συγκλονίζουν οι καθαρίστριες–Διαμαρτύρονται με αγκάθινο στεφάνι

Ημέρα Σταύρωσης του Ιησού η σημερινή...

Αυτό φαίνεται πως ενέπνευσε τις καθαρίστριες που επί μήνες, κάθε μέρα, συγκεντρώνονται έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, και βρίσκονται και σήμερα εκεί, με μια ιδιαίτερη μορφή διαμαρτυρίας και φορώντας «αγκάθινα» στεφάνια στο κεφάλι.

ΠΑΟΚ: «Ρίξτε όλοι μαύρο στον Ζαγοράκη. Είναι καταχραστής και προδότης» !


Γιατί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ζητούν από τους ψηφοφόρους να «μαυρίσουν» τον Θοδωρή Ζαγοράκη; Διαβάστε την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ. Δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από τη δημοσιοποίηση των ονομάτων του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ και ήδη το όνομα του ΘοδωρήΖαγοράκη έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Οι γνώμες για τη συμμετοχή του Θοδωρή Ζαγοράκη στις ευρωεκλογές 2014, 

Διαβάστε περισσότερα : Εδώ

Δεν υπάρχει η πινακίδα που θα δείτε παρακάτω - Θα πέσετε κάτω από τα γέλια με τις προσφορές που κάνει ένας γνήσιος Έλληνας!


Μία φωτογραφία που φανερώνει το δαιμόνιο του Έλληνα...

Μιλάμε για πολύ χρήμα - Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι αθλητές του κόσμου!


Ποδοσφαιριστές, μπασκετμπολίστες, μποξέρ είναι μερικοί από τους αθλητές που συγκαταλέγονται ανάμεσα στους πιο καλοπληρωμένους όλων των εποχών!   

Συγκίνηση για τον 20χρονο ποδοσφαιριστή της Γουέστ Χαμ που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο !


Θρήνος στη Γουέστ Χαμ η οποία ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής πως ο 20χρονος ποδοσφαιριστής της, Ντίλαν Τομπίδης που έχει ελληνικές ρίζες έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Μεγάλη Παρασκευή - Τα άγια πάθη του Κυρίου !


Την Παρασκευή, στέλνεται ο Ιησούς δέσμιος από τον Καϊάφα στον τότε ηγεμόνα της Ιουδαίας Πόντιο Πιλάτο. Αυτός, αφού Τον ανέκρινε με πολλούς τρόπους και αφού ομολόγησε δυο φορές ότι ο Ιησούς είναι αθώος, έπειτα, για να ευχαριστηθούν οι Ιουδαίοι, τον καταδικάζει σε θάνατο• και αφού τον μαστίγωσε σαν δραπέτη δούλο τον Δεσπότη των όλων, Τον παρέδωσε για να σταυρωθεί.

Ζάκυνθος: Μεγάλη προσέλευση εκδρομέων για το Πάσχα !


Μεγάλη προσέλευση πιστών και εκδρομέων καταγράφεται τις τελευταίες ώρες στη Ζάκυνθο και για τον... λόγο αυτόν τα πλοία της γραμμής Ζακύνθου- Κυλλήνης έχουν αυξήσει τα δρομολόγιά τους.

Το Πασχαλινό μήνυμα του Θανάση Νταβλούρου !


Η Ανάσταση του Χριστού στέλνει πάντα το μήνυμα της αισιοδοξίας, της Ελπίδας για το αύριο. Ένα μήνυμα που αντηχεί από άκρη σ΄άκρη.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...