Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Θες να είσαι υποψήφιος ευρωβουλευτής; Από «κ@@οφαρδία» πώς τα πας;

anel400

Σας έκανε εντύπωση ο τίτλος; Δε θα έπρεπε! Δείτε παρακάτω γιατί!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ “ΒΟΜΒΑ” ΣΤΑ LIDL: “ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΪΣΕΤΕ ΑΡΝΙΑ ΜΕ ΑΦΘΩΔΗ ΠΥΡΕΤΟ”; ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ

arni-lidl

3.500 αμνιερίφια στην ελκυστική τιμή των 3.99 ευρώ που προσφέρει το LIDL θα καταλήξουν στο πασχαλινό τραπέζι των Ελλήνων. Θα απαντήσουν οι Γερμανοί ιδιοκτήτες του αν θα μας ταΐσουν τα ζώα που έχουν πληγεί από αφθώδη πυρετό και από την ευλογιά στην Κομοτηνή και βρίσκονται σε παράνομο σφαγείο στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας; Και βέβαια το ΜΑΚΕΛΕΙΟ επειδή θεωρεί μείζονος σημασίας το θέμα δεν αναφέρεται σε καμία περίπτωση σε νόμιμες και γνωστές επιχειρήσεις που λειτουργούν επί πολλά χρόνια στην περιοχή αλλά σε παράνομους εκδοροσφαγείς που δημιουργούν προβλήματα  σε επαγγελματίες που κάνουν αυτή τη δουλειά.

Σε ποιο κατάστημα της Πάτρας προσφέρεται... ότι βλέπετε στην φωτογραφία;


Οι γεύσεις δεν σταματούν ούτε την Μεγάλη Εβδομάδα στο BODEGAS. Φέτος το Πάσχα κάντε μια μικρή εκδρομή στο κέντρο της πόλης και απολαύστε μοναδικές και εξαιρετικές νηστίσιμες γεύσεις που θα σας καταπλήξουν!

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ: Ποδοσφαιριστής στη Χαλανδρίτσα έπαιξε σε αγώνα αντί για τον αδελφό του και όταν έγινε έλεγχος... το έσκασε με σκάλα από το παράθυρο !


Απίστευτο και όμως αληθινό! Ποδοσφαιριστής έπαιζε με το δελτίο άλλου ποδοσφαιριστή και όταν του ζητήθηκε να γίνει ταυτοπροσωπία, μετά το τέλος του αγώνα αυτός του έσκασε από το παράθυρο των αποδυτηρίων, βάζοντας μία σκάλα.

Νέο βίντεο-σοκ από το θάνατο του Καρέλι - Τα τελευταία λεπτά πριν ξεψυχήσει...(Video) !

Νέο βίντεο-σοκ από το θάνατο του Καρέλι! Τα τελευταία λεπτά πριν ξεψυχήσει...(Video)

Καρέ καρέ τα τελευταία δραματικά λεπτά που έζησε ο Αλβανός κρατούμενος Ιλι Καρέλι στο κελί του στις φυλακές Νιγρίτας μετά τον βασανισμό του, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

"Διαζύγιο" Τράγκα με "Ε" και "Extra 3"! Με ποιους καναλάρχες είχε επαφές;;;


Τέλος στη συνεργασία τους βάζουν από κοινού ο Γιώργος Τράγκας και οι τηλεοπτικοί σταθμοί "Ε" και "Εxtra 3". Μετά τη λήξη της τηλεοπτικής περιόδου ο κ. Τράγκας δεν θα έχει τηλεοπτική στέγη, γι αυτό και ήδη έχει ξεκινήσει τις επαφές.

Τα ίδια άτομα που ΕΚΡΑΖΑΝ των Αντώνη Σαμαρά τα ίδια τον γλείφουν για μία θέση! Τι έλεγε το 1993 ο νυν πρωθυπουργός;;;(Video)

Τα ίδια άτομα που ΕΚΡΑΖΑΝ των Αντώνη Σαμαρά τα ίδια τον γλείφουν για μία θέση! Τι έλεγε το 1993 ο νυν πρωθυπουργός;;;(Video)

Μια φορά προδότης...πάντα προδότης! Ας γυρίσουμε πίσω στο 1993 και να θυμηθούμε όταν ο Σαμαράς δεχόταν προπηλακισμούς από οπαδούς της νέας δημοκρατίας σε μια προεκλογική περιοδεία του !

Φόρος αίματος στη Ν.Ε.Ο. Πατρών-Πύργου


Τροχαίο με έναν νεκρό σημειώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος της Βιομηχανικής Περιοχής των Πατρών.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...