Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Επίθεση στον Αλέξη Κούγια από τους «Αχαιούς 3» !

Επίθεση στον Αλέξη Κούγια από τους «Αχαιούς 3»

Μία ημέρα μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια στον τηλεοπτικό σταθμό BEST Καλαμάτας, ο σύνδεσμος οπαδών της Παναχαϊκής, «Αχαιοί 3» εξέδωσε ανακοίνωση σε βάρος του και τον προκάλεσε να διαλύσει την ΠΑΕ.

Κουίζ : Τι «δουλειά» έχει ο Νίκος Σκαλτσάς στο K-Famous , στα Βραχνείκα ;



Η παραπάνω φωτογραφία που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και τα social media από τον Νίκο Σκαλτσά , η αλήθεια είναι πως μας έβαλε σε περίεργες σκέψεις !

Σάκης Καντάς - Δημήτρης Μπεγλερίδης : "Έκλεισαν" συνεργασία με θερινό κέντρο διασκέδασης !



Το τηλέφωνο που μόλις δέχτηκα μου έδωσε την δυνατότητα να πληροφορηθώ για τις καλλιτεχνικές εξελίξεις δύο πολύ καλών μου φίλων !

Μόλις Τώρα : Ο Γιώργος Κολλιόπουλος έγινε μέτοχος σε καλοκαιρινό club !



Μια πολύ μεγάλη έκπληξη μας επιφύλαξε ο Γιώργος Κολλιόπουλος μόλις πριν λίγα λεπτά , η οποία συνδέεται άμεσα με τον τομέα της νυχτερινής διασκέδασης . 

ΕΒΙΤΑ ΧΟΥΝΤΑΛΑ : Η χορεύτρια που ....προκαλεί την νυχτερινή Αθήνα σε πρώτο πλάνο !


Δεν νοείται "σοβαρό" νυχτερινό κέντρο που θέλει να σέβεται τον εαυτό του , να μην γνωρίζει ποια είναι η Εβίτα Χουντάλα .

Όταν ο Σπύρος Πανταζόπουλος ερμηνεύει Παντελή Παντελίδη - Δείτε το οπτικοακουστικό αποτέλεσμα !



Οι αξιοσημείωτες φωνητικές δυνατότητες του Σπύρου Πανταζόπουλου του δίνουν την δυνατότητα να ερμηνεύσει ..πραγματικά τα πάντα . 

Πάμε λοιπόν να τον απολαύσουμε σε μια μοναδική μουσική εκτέλεση , όπου το ..."Φίδι" του Παντελή Παντελίδη έχει τον πρώτο λόγο .

Ακούστε τον : Εδώ


Απίστευτο και όμως ...έγινε : Ταβέρνα ζητάει μουσικούς να φέρνουν κόσμο ... με μεροκάματο των 5 ευρώ !



Τα "λαγωνικά" του Flashstars.gr συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν ευχάριστα με τα όσα κατά καιρούς ανακαλύπτουν !

"Δεν υπάρχει αυτό! Την δουλεύαμε μια ζωή αλλά..."!!! Η αποκάλυψη του Πέτρου Κωστόπουλου για την κόρη της Ελένης Μενεγάκη



Ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκάλυψε με αφορμή τις φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με την κόρη της Βαλέρια, ότι μαμά και κόρη είναι ίδιες, ολόιδιες!

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...