Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Πανηλειακός: Νέα μεγάλη κίνηση Παπαγεωργίου - Τι ισχύει για τα πλέι οφς - Όλοι βλέπουν Πάτρα - Τα τελευταία νέα




  • Μεγάλες είναι οι αλλαγές που έχουν προέλθει στο ποδοσφαιρικό σωματείο του Πανηλειακού , μετά την ανάληψη των ινίων της ομάδας από τον Θανάση Παπαγεωργίου , γνωστός επιχειρηματίας από την πολύχρονη - δραστηριοποίηση του στην νυχτερινή διασκέδαση .


Για περισσότερα διαβάστε : Εδώ

Η απάντηση του Πατρινού χρήστη της Wikipedia στον Θ. Κατσανέβα

Η απάντηση του Πατρινού χρήστη της Wikipedia στον Θ. Κατσανέβα Η υπόθεση έχει φτάσει στα δικαστήρια

«Στο Wikipedia δεν γράφουμε απόψεις», ανέφερε στο enikos.gr ο χρήστης της Διαδικτυακής εγκυκλοπαίδειας, κατά του οποίου, ο πρώην βουλευτής και πρόεδρος του κόμματος Δραχμή, Θεόδωρος Κατσανέβας, κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα.
Η υπόθεση θα εκδικαζόταν σήμερα, αλλά ο δικηγόρος της ΕΕΛ/ΛΑΚ, (Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα), δεν παρευρέθηκε, όπως ανέφερε ο 21χρονος χρήστης του Wikipedia, και η υπόθεση πήρε αναβολή για αύριο, Πέμπτη, στις 11:00.
Όσον αφορά στην αγωγή που κατέθεσε ο Θεόδωρος Κατσανέβας εναντίον του 21χρονου, ο χρήστης της Wikipedia ανέφερε στο enikos.gr, ότι το λήμμα του κ. Κατσανέβα δεν είναι «κλειδωμένο» από τον διαχειριστή και πως είναι «ελεύθερο» για τροποποιήσεις.
Επίσης, ανέφερε πως οι χρήστες του Wikipedia αναφέρουν ενεργές παραπομπές στα δημοσιεύματά τους και αυτό έκανε και ο ίδιος. «Στο Wikipedia δεν γράφουμε απόψεις», ανέφερε ο 21χρονος και προσέθεσε: «Το λήμμα δεν είναι κλειδωμένο. Κλειδώθηκε στις 22 Απριλίου 2012 από τις 09:35 έως και τις 12:49 από τον διαχειριστή, λόγω πολλών παρεμβάσεων από άγνωστη I.P.».
Πηγή : www.thebest.gr

Πάτρα: Με μια ψήφο μπροστά ο Γιάννης Λάμπρου (204), έναντι του Χρ. Πατούχα (203) στις εσωκομματικές του ΣΥΡΙΖΑ για τον υποψήφιο δήμαρχο

Πάτρα: Με μια ψήφο μπροστά ο Γιάννης Λάμπρου (204), έναντι του Χρ. Πατούχα (203) στις εσωκομματικές του ΣΥΡΙΖΑ για τον υποψήφιο δήμαρχο Την τελική απόφαση θα λάβει την Παρασκευή η Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Κίνηση

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων της εσωκομματικής ψηφοφορίας των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας για την ανάδειξη του υποψηφίου δημάρχου της Πάτρας.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρώτος με μια ψήφο, ήρθε ο Γιάννης Λάμπρου, ο οποίος έλαβε 204 ψήφους, έναντι του Χρήστου Πατούχα ο οποίος πήρε 203 ψήφους.
Ο τρίτος υποψήφιος Τάκης Γεωργακόπουλος έλαβε 131 ψήφους. Κατά τις εσωκομματικές διαδικασίες έλαβαν μέρος 553 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην κάλπη βρέθηκαν 538 έγκυρα ψηφοδέλτια και 15 λευκά και άκυρα.
Την τελική απόφαση για τον υποψήφιο δήμαρχο θα λάβει την Παρασκευή η ΡΑΠ.
Πηγή : thebest.gr

Αγριο ξύλο σε καφέ στον πεζόδρομο Ρήγα Φεραίου



Άγριο ξύλο στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου μπροστά στα έκπληκτα μάτια πολλών περαστικών. Συνέβη χθες το απόγευμα σε γνωστό καφέ του πεζοδρόμου. Νεαρός "εντόπισε" άλλον νεαρό που έπινε καφέ, τον πλησίασε, άρχισε να του μιλά και ξαφνικά... τον χτύπησε με μπουνιές. Ο νεαρός που έπινε καφέ δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Ο άλλος αφού τον χτύπησε εξαφανίστηκε από την περιοχή φοβούμενος ότι θα πέσει στα χέρια αστυνομικών. 

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

"Ομερτά" για την 14χρονη στο Σαραβάλι




Αναστάτωση επικρατεί στο Σαραβάλι στην Πάτρα μετά τον ξυλοδαρμό μιας 14χρονης μαθήτριας του γυμνασίου από συμμαθητές της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το συγγενικό περιβάλλον της κοπέλας, η 14χρονη μαθήτρια βρισκόταν την τελευταία ώρα των μαθημάτων της στο προαύλιο του σχολείου, όταν για άγνωστο λόγο δύο συμμαθητές της την ακινητοποίησαν και τη χτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός της.

Μόλις η 14χρονη πήγε στο σπίτι της, οι γονείς της υπέστησαν σοκ από την εικόνα του παιδιού τους.

«Είχε παντού αίματα κυρίως στα πόδια και τα χέρια, ενώ πονούσε στην κοιλιακή χώρα», λέει φίλος της οικογένειας στο «Εθνος».

Η 14χρονη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν έχει αποκαλύψει μέχρι στιγμής τι ακριβώς συνέβη, ενώ δεν έχει υποδείξει ούτε τους συμμαθητές της που προέβησαν σε αυτήν την ενέργεια.

Λόγω της κοινωνικής κατακραυγής και λόγω της κλειστής κοινωνίας του χωριού, τα στόματα παραμένουν κλειστά, ενώ επίσημη καταγγελία δεν έχει γίνει στις αστυνομικές αρχές. Η υπόθεση, όμως, αναμένεται να έχει και συνέχεια, αφού το οικογενειακό περιβάλλον υποστηρίζει ότι η 14χρονη φοβάται να μιλήσει μήπως της ξαναεπιτεθούν.

Ο διευθυντής του σχολείου ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή από τη μητέρα της μαθήτριας και στη συνέχεια ενημερώθηκε και ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Γιώργος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος διαψεύδει κατηγορηματικά ότι το περιστατικό συνέβη μέσα στο σχολείο και κατά τη διάρκεια μαθήματος, αφού θα είχε γίνει αντιληπτό από τους καθηγητές.

«Φαίνεται πως έχει συμβεί ένα περιστατικό διαπληκτισμού με μικροτραυματισμό μίας μαθήτριας, αλλά όχι κατά τη διάρκεια που το σχολείο λειτουργούσε. Συνέβη απογευματινές ώρες από ό,τι έμαθα και ενημερώθηκα», τονίζει ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Χθες τη συγκεκριμένη σχολική κοινότητα επισκέφθηκαν η προϊσταμένη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Αχαΐας αλλά και ειδικοί σύμβουλοι για την ενδοσχολική βία.

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Και με ομπρέλες... για να μην ανοίξει 3ος οίκος ανοχής



Για λίγα μόνο λεπτά, κάτοικοι των Δεμενίκων, του Σαραβαλίου και του Αγίου Στεφάνου κράτησαν κλειστή την οδό Γλαύκου, αφού η συνεχιζόμενη βροχή απέτρεψε το ωριαίο κλείσιμο του δρόμου, που ήταν ο αρχικός σχεδιασμός. Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται ζητώντας να μην γίνει και 3ος οίκος ανοχής στην περιοχή τους. 

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Εθελοντές έσωσαν σκυλάκι στην Πάτρα - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ



Άμεση ήταν η κινητοποίηση σήμερα από την ομάδα ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ σε συνεργασία με τους ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΑΤΡΑΣ όταν ενημερώθηκε μέσω του Paizotopοs.gr για ένα σκυλάκι σκελετωμένο , που κινείτο το πρωί στην περιοχή Κουρλαμπά της Πάτρας.


Αναγνώστης έστειλε φωτογραφία αυτού του σκυλιού τη στιγμή που το βρήκε και του έδωσε λίγη τροφή και νερό. Καθώς δε γνώριζε σε ποια κρατική υπηρεσία να απευθυνθεί , ενημέρωσε τον paizotopos.gr γνωρίζοντας ότι είναι ένα portal ευαισθητοποιημένο στα ζώα , τη διαβίωση και τη διάσωσή τους.

Η ανταπόκριση της ομάδας ΑΔΕΣΠΟΤΟI ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΑΤΡΑΣ που εδώ και πολύ καιρό έχει αφιερωθεί στην περίθαλψη άρρωστων, υποσιτισμένων, αδέσποτων σκύλων ήταν ακαριαία .Η ομάδα , ενώ πια είχε νυχτώσει, κατάφερε να εντοπίσει το εν λόγω σκυλάκι ,καθώς κι ένα άλλο που ήταν σε αθλιότερη κατάσταση .

Το πρώτο οδηγήθηκε σε κτηνίατρο της Πάτρας , όπου του παρέχονται οι πρώτες βοήθειες. Το δεύτερο , δυστυχώς , ήταν τόσο φοβισμένο που δεν κατάφεραν να το οδηγήσουν στον κτηνίατρο.

Το Paizotopos.gr ευχαριστεί θερμά αρχικά τον ευαισθητοποιημένο αναγνώστη που δεν αδιαφόρησε ,όπως πολλοί από όσους σήμερα το πρωί περνούσαν από την περιοχή, και του έδωσε τη δυνατότητα να σωθεί Κυρίως όμως ευχαριστούμε την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ και τους ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΑΤΡΑΣ που με εθελοντικό ζήλο έσπευσαν να χαρίσουν τη ζωή στο αξιαγάπητο αυτό ζωάκι.



ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

O Πατρινός γυναικολόγος που σαν σήμερα... έφερε στον κόσμο την κόρη του - Η αφιέρωσή του στο facebook



Το μήνυμα του γιατρού και υποψηφίου Δημάρχου Πάτρας Νίκου Οικονομόπουλου στο facebook. Πριν από 23 χρόνια έκανε τον τοκετό της κόρης του Ζέτας.

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Ο "Πίκολο" στο πλευρό του Μικελάτου

Ο "Πίκολο" στο πλευρό του Μικελάτου

Στο τελευταίο παιχνίδι της Δόξας Ν.Μανωλάδας με τον Ατρόμητο Αχαΐας, ο Δημήτρης Μικελάτος ήταν σκόρερ ενός εκ των τεσσάρων τερμάτων για τους "μαυραετούς". Ο Μικελάτος όπως βλέπετε και στο φωτογραφικό στιγμιότυπο του Βαγγέλη Δημητρόπουλου έτρεξε προς το μέρος των φανατικών της Δόξας και πανηγύρισε.
Ανάμεσα στο πλήθος, ξεχωρίσαμε και τον ποδοσφαιριστή του Διαγόρα, Νίκο Παναγιωτόπουλο που βρίσκεται εκεί σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της Μανωλάδας, ώστε να στηρίξει τις προσπάθειες του παιδικού του φίλου, Δημήτρη Μικελάτου.
Η φιλία τους βέβαια είναι γνωστή εδώ και χρόνια και μάλιστα στο facebook ,  ο ένας πειράζει τον άλλον, παρότι αγωνίζονται σε διαφορετικές ομάδες, διαφορετικές κατηγορίες και σε διαφορετικές Ενώσεις.
Να σημειωθεί πως ο Μικελάτος ανταποδίδει τη στήριξη του Νίκου, καθώς τον βλέπουμε σε παιχνίδια του Διαγόρα Βραχνεϊκων, ομάδα που έχει αγωνιστεί και ο ίδιος κατά το παρελθόν.

Πηγή : patragoal.gr

To φετινό καλοκαίρι ενδέχεται να είναι το πιο ζεστό στην ιστορία



Σύμφωνα με εκτιμήσεις Γερμανών επιστημόνων υπάρχει 75% πιθανότητα το φετινό καλοκαίρι να είναι το πιο ζεστό όλων των εποχών, τουλάχιστον από τότε που τηρούνται μετεωρολογικά αρχεία -δηλαδή το τέλος του 19ου αιώνα. Και αν το ρεκόρ δεν γίνει το 2014, θα γίνει το 2015. Αιτία για την πρόβλεψη είναι η επανεμφάνιση του φαινομένου "Ελ Νίνιο" το οποίο φαίνεται να ετοιμάζεται να απελευθερώσει μεγάλες ποσότητες θερμότητας στην ατμόσφαιρα.   

Γιατί όμως φέτος; Το Ελ Νίνιο -που δεν εμφανίστηκε ούτε το 2012, ούτε το 2013- λαμβάνει χώρα, όταν θερμό νερό ανεβαίνει μαζικά από τα βάθη του Ειρηνικού Ωκεανού προς τα πάνω και εξαπλώνεται κατά μήκος του Ισημερινού προς τις δυτικές ακτές της Βόρειας και Νότιας Αμερικής, φέρνοντας μαζί του μεγάλες βροχές και πλημμύρες, ενώ παράλληλα «πυροδοτεί» ξηρασίες και πυρκαγιές στην Αυστραλία και την Ινδονησία. Θεωρείται σχεδόν αδύνατο να προβλέψει κανείς κατά πόσο θα υπάρξει Ελ Νίνιο σε μια δεδομένη χρονιά.   Όπως γράφει το ΑΠΕ οι Γερμανοί κλιματολόγοι ισχυρίζονται ότι το μοντέλο τους (που βασίζεται σε απλά στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη διαφορά θερμοκρασιών πάνω από τον Ισημερινό και τον υπόλοιπο Ειρηνικό) μπορεί να εκτιμήσει έως και ένα έτος πριν -και μάλιστα με μεγάλη πιθανότητα- την εμφάνιση του Ελ Νίνιο. Όπως αναφέρουν, για το 2014 η σχετική πιθανότητα είναι 76%. Η έως τώρα καλύτερη πρόβλεψη του Ελ Νίνιο δεν ξεπερνούσε τους τέσσερις έως έξι μήνες.  

Ούτως ή άλλως, λόγω της κλιματικής αλλαγής, το 2014 αναμένεται να είναι ένα από τα θερμότερα έτη έως τώρα. Αλλά αν όντως συμβεί και το Ελ Νίνιο, τότε αυτό ίσως είναι «το κερασάκι στην τούρτα», που θα μπορούσε να έχει ως συνέπεια να «σπάσουν τα θερμόμετρα» τη φετινή χρονιά. Δεν αποκλείεται όμως, κατά τους γερμανούς ερευνητές, το ρεκόρ παγκόσμιας θερμοκρασίας να καταρριφθεί το 2015 τελικά, επειδή το Ελ Νίνιο ασκεί επίδραση σε δύο συναπτά ημερολογιακά έτη. 


Ποιο είναι το «Γκραντ Κάνιον της Ελλάδας» που μπήκε στο βιβλίο Γκίνες;


Το υπέροχο δάσος βρίσκεται στο βαθύτερο φαράγγι του κόσμου σύμφωνα με το βιβλίο Γκίνες !

Σύμφωνα με τις μετρήσεις είναι το φαράγγι με το μικρότερο άνοιγμα παγκοσμίως, ενώ το βάθος του που ξεπερνά τα 1.000 μέτρα, το καθιστά το βαθύτερο φαράγγι του πλανήτη.
Το δάσος στο φαράγγι έχει περισσότερα από 40 διαφορετικά είδη θάμνων και δέντρων!
Μέχρι και τις αρχές του 20ου αιώνα τα βότανα της περιοχής χρησιμοποιούνταν από πρακτικούς γιατρούς, τους λεγόμενους «Βικογιατρούς» για θεραπευτικούς σκοπούς.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο φαράγγι παγκοσμίως σύμφωνα με το βιβλίο Γκίνες και ξεκινάει από τη γέφυρα του Κόκορου τελειώνοντας στη γέφυρα του Βοϊδομάτη.
Πρόκειται για το μεγαλύτερο φαράγγι παγκοσμίως σύμφωνα με το βιβλίο Γκίνες και ξεκινάει από τη γέφυρα του Κόκορου και τελειώνει στη γέφυρα του Βοϊδομάτη.
Είναι το φαράγγι του Βίκου στην Ήπειρο και το αποκαλούν το «Γκραντ Κάνιον της Ελλάδας»!

Η υπερήφανη απάντηση Έλληνα σε ειρωνική επιστολή Γερμανού δημοσιογράφου!


Ένας υπερήφανος Έλληνας έβαλε στη θέση του τον Γερμανό συντάκτη ενός ανθελληνικού παραληρήματος!

Η ανοιχτή επιστολή του Walτer Wuellenweber, προς τους Έλληνες πολίτες ...με τίτλο «Αγαπητοί μας Έλληνες», δημοσιεύεται σε πρόσφατο τεύχος του γερμανικού εβδομαδιαίου περιοδικού, Stern, για να λάβει την εκπληκτική απάντηση του Έλληνα.
Ο υπέρτιτλος του άρθρου Walτer Wuellenweber αναφέρει:«Μετά τις τράπεζες, θα πρέπει τώρα οι Γερμανοί να σώσουν και την Ελλάδα. Πρώτα έκαναν αλχημείες οι Έλληνες στο ευρώ και τώρα, αντί να κάνουν οικονομίες, απεργούν».

Η ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ

Αγαπητοί ΕΛΛΗΝΕΣ, από το 1981 ανήκουμε στην ίδια οικογένεια. Μόνο που εμείς έχουμε συνεισφέρει, όσο κανείς άλλος στο κοινό ταμείο, δηλαδή γύρω στα 200 δις, ενώ εσείς έχετε, αντίθετα, εισπράξει κατά κεφαλήν, όσα κανείς άλλος, δηλαδή σχεδόν 100 δις.

Ουδέποτε λαός βοήθησε μέχρι τώρα με τη θέλησή του, σε τέτοιο βαθμό, και για τόσο μακρύ διάστημα, άλλον λαό. Είσαστε, κυριολεκτικά, οι πιο ακριβοί μας φίλοι.
Το ζήτημα πάντως είναι, ότι τελικά δεν εξαπατάτε μόνο τον εαυτό σας αλλά κι' εμάς. Στην ουσία, ουδέποτε φανήκατε αντάξιοι του ευρώ, μιας και παρά την εισαγωγή του, δεν καταφέρατε μέχρι τώρα να εκπληρώσετε τα κριτήρια σταθερότητας.
Στην ΕΕ είσαστε ο λαός που ξοδεύει τα μεγαλύτερα ποσά σε καταναλωτικά αγαθά. Θα θέλαμε, ο πρωθυπουργός σας Γ. Παπανδρέου να προχωρήσει στο πρόγραμμά του, όμως προφανώς αυτό δεν το θέλετε εσείς, αφού συνεχίζετε απτόητοι, ν' απεργείτε. Μη μας λέτε λοιπόν, ότι μόνο οι πολιτικοί ευθύνονται για την καταστροφή.
Εσείς έχετε εφεύρει τη Δημοκρατία κι ως εκ τούτου θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι ο λαός είναι αυτός που κυβερνά κι επομένως, έχει και την ευθύνη. Κανείς δεν σας αναγκάζει να φοροδιαφεύγετε, να χρηματίζεστε, ν' αντιδράτε σε κάθε συνετή πολιτική και να εκλέγετε διεφθαρμένους πολιτικούς. Σε τελευταία ανάλυση, οι πολιτικοί είναι λαϊκιστές και κάνουν, ότι τους πει ο λαός. Θα μας πείτε, βεβαίως, ότι κι εμείς οι Γερμανοί δεν είμαστε πολύ καλύτεροι, όπως θέλουν κάποιοι να πιστεύουν. Κι έχετε δίκιο.
Οι Έλληνες είναι εκείνοι, που μας είχαν δείξει το δρόμο της Δημοκρατίας και της Φιλοσοφίας, καθώς και τις πρώτες γνώσεις Εθνικής Οικονομίας. Τώρα μας δείχνετε και πάλι το δρόμο. Μόνο που αυτή τη φορά, είναι λάθος δρόμος. Κι από το σημείο που εσείς έχετε τώρα φτάσει, δεν πάει παραπέρα.
Και η απάντηση που δόθηκε από ένα συμπατριώτη μας:
Αγαπητέ μου Walτer Wuellenweber, ονομάζομαι Γεώργιος Π. Ψωμάς. Είμαι δημόσιος λειτουργός κι όχι υπάλληλος, όπως κατά κόρον τα ΜΜΕ των «συμπατριωτών» σου (μου) και άλλων «συμπατριωτών» σου (μου) αναφέρουν, ως βρισιά και με περίσσεια χλεύη. Ο μισθός μου είναι 1.000. Το μήνα, όχι την ημέρα, όπως ίσως σ' έχουν παρασύρει, να νομίζεις. Ούτε 1.000 λιγότερα από σένα.
Από το 1981 ανήκουμε στην ίδια οικογένεια. Μόνο που σας έχουμε παραχωρήσει με αδιαφανείς όρους κι' έναντι αυτών των 200 δις που λέτε, ότι μας δώσατε, το 40% περίπου των αμυντικών εξοπλισμών μας, το σύνολο σχεδόν των εθνικών τηλεπικοινωνιών μας, την κατασκευή 2 μεγάλων αεροδρομίων καθώς και πολλών χιλιομέτρων εθνικού οδικού δικτύου. Αν ξεχνώ κάτι, ζητώ να με συγχωρέσεις. Σημειώνω, πως είμαστε από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς στα καταναλωτικά προϊόντα που παράγουν τα εργοστάσιά σας.
Η αλήθεια είναι, πως δεν ευθύνονται μόνο οι πολιτικοί μας γι' αυτή την καταστροφή. Ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης έχει και μια εταιρία γερμανικών κυρίως συμφερόντων, η οποία τους λάδωνε, για ν' αναλαμβάνει, όπως λέω παραπάνω, δημόσια έργα (βλ. C4Ι). Πιθανολογώ, πως φταίνε και τα γερμανικά ναυπηγεία, τα οποία μας πούλησαν κάτι υποβρύχια, που γέρνουν. Είμαι σίγουρος, ότι εσύ δεν με πιστεύεις ακόμα, αλλά δείξε λίγο υπομονή και περίμενε, διάβασέ με, κι αν δεν σε πείσω, τότε διώξε με από την Ευρωζώνη, τον τόπο της Αλήθειας και της Ευημερίας, του Δίκαιου και του Σωστού.
Λοιπόν Walτer, μισός αιώνας και πάνω πέρασε από τη λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, από τότε που η Γερμανία έπρεπε να ξοφλήσει τις υποχρεώσεις της προς την Ελλάδα. Οι οφειλές αυτές, που μόνον η Γερμανία αρνείται να ξοφλήσει στην Ελλάδα (η Βουλγαρία και η Ρουμανία, τακτοποίησαν ήδη τις αντίστοιχες υποχρεώσεις τους), συνίστανται
α) Σε χρέη ύψους 80 εκατομμυρίων γερμανικών μάρκων, από τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
β) Σε χρέη από τη διαφορά του κλήριγκ στο μεσοπόλεμο, ύψους 593.873.000 δολαρίων, που ήταν σε βάρος της Γερμανίας.
γ) Στα αναγκαστικά δάνεια, τα οποία συνήψε το Γ΄ Ράιχ από την Ελλάδα, ύψους 3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, στη διάρκεια της κατοχής.
δ) Στις επανορθώσεις, που οφείλει η Γερμανία στην Ελλάδα, για τις κατασχέσεις, αρπαγές και καταστροφές, που της προξένησε το Γ' Ράιχ, την περίοδο της κατοχής, ύψους 7,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων, όπως επεδίκασαν οι Σύμμαχοι.
ε) Στις ανυπολόγιστες υποχρεώσεις της Γερμανίας για την αφαίρεση της ζωής 1.125.960 Ελλήνων (38.960 εκτελεσμένων, 12.000 νεκρών από αδέσποτες, 70.000 σκοτωμένων σε μάχες, 105.000 νεκρών στα στρατόπεδα της Γερμανίας, 600.000 νεκρών από πείνα και 300.000 απωλειών από υπογεννητικότητα).
στ) Στην ατίμητη ηθική προσβολή, που προξένησε στον ελληνικό λαό και στις ανθρωπιστικές ιδέες που εκφράζει η ελληνική ιδέα. Αυτό το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό, είναι ηθικής τάξης, ύψιστης ηθικής αξίας.
Ξέρω Walτer, σε πειράζουν αυτά που γράφω, αλλά και μένα με πείραξαν, αυτά που έγραψες! Αλλά περισσότερο με πειράζουν, αυτά που σκέφτεσαι και θέλεις να κάνεις για μένα και τους «συμπατριώτες» σου, τους Έλληνες !
Walτer, φίλτατε Walτer, στην Ελλάδα δραστηριοποιούνται 130 γερμανικές επιχειρήσεις, στις οποίες, περιλαμβάνονται σχεδόν όλοι οι γερμανικοί κολοσσοί, οι οποίες πραγματοποιούν ετήσιο τζίρο της τάξης των 6,5 δισ. ευρώ.
Ξέρεις Walτer, σύντομα δε θα μπορώ ν' αγοράζω Γερμανικά προϊόντα, γιατί δεν θά έχω λεφτά. Εγώ Walτer μεγάλωσα στα λίγα, θα τ' αντέξω. Και μην ανησυχείς για τους νέους στην Ελλάδα, είμαστε ακόμα πολλοί παλιοί, για να τους βοηθήσουμε, να εξοικειωθούν στη νέα κατάσταση. Αλλά εσείς βρε Walτer, τους ανέργους σας, που θα δημιουργηθούν από την κατάσταση αυτή στην Ελλάδα, πως θα τους αντιμετωπίσετε;
Πες μου σε παρακαλώ, έχω απορία: Εμείς οι Έλληνες πρέπει να φύγουμε από την Ευρώπη, την Ευρωζώνη (κι απ' όπου αλλού θέλετε, εσείς, οι Γερμανοί, οι Σουηδοί, οι Ολλανδοί και λοιποί «συμπατριώτες). Πρέπει να φύγουμε, για να σωθούμε από μια Ένωση, κατ' επίφαση. Από μια ομάδα κερδοσκόπων. Από μια ομάδα, στην οποία είμαστε συμπαίκτες, όσο καταναλώναμε τα προϊόντα των συμπαικτών!
Εγώ φίλτατε Walτer, πιστεύω, ότι οι Έλληνες θα πρέπει να σταματήσουν ν' αγοράζουν Mercedes, BMW, Opel, Ford, Scoda, κλπ. συμμαχικά προϊόντα, γιατί, δεν μπορούν και δεν πρέπει! Δεν το αξίζουν. Θα πρέπει να σταματήσουν ν' αγοράζουν προϊόντα από το Lidl, το Praktiker και το IKEA. Γιατί δε θα μπορούν πια να τ' αγοράσουν αυτά τα προϊόντα, βρε αδερφέ, τι να κάνουμε!
Φίλτατε Walτer, θα πρέπει να κανονίσουμε και κάποιες άλλες «λεπτομέρειες» . αν μου επιτρέπεις βέβαια, γιατί εσύ είσαι ο «πιστωτής» της ζωής μου. Ξέρεις βρε φίλε Walτer, θέλω να μου επιστρέψεις τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ μου, που έκλεψες εσύ (όχι ΕΣΥ βεβαίως, αλλά κάποιοι ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ), θέλω τα ΑΘΑΝΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ, που βρίσκονται στα Μουσεία του Βερολίνου, του Μονάχου, του Λονδίνου, του Παρισιού, της Ρώμης! Τα θέλω τώρα, που μπορεί να πεθάνω, αλλά θέλω να πεθάνω, κοντά στους πατέρες μου!


Αθωώθηκε ο Ανδρέας Κουρής για τις ασφαλιστικές εισφορές του ALTER


Αθωώθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ο Ανδρέας Κουρής, γιος του εκδότη Γιώργου Κουρή, για την υπόθεση της μη καταβολής ασφαλιστικών εισφορών ΙΚΑ, ποσού 1.996.459,09 ευρώ, από τον τηλεοπτικό σταθμό Alter.

Σύμφωνα με τη Ναυτεμπορική, το δικαστήριο δέχτηκε τον ισχυρισμό του ότι ήταν μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και αντιπρόεδρος χωρίς εκτελεστικές ή εκπροσωπευτικές της εταιρείας αρμοδιότητες. Σε δήλωσή του ο συνήγορός του, Θέμης Σοφός, αναφέρει:
«Σύμφωνα με το νόμο περί εταιρικής διακυβέρνησης που εφαρμόζεται στις εισηγμένες στο Χ.Α. εταιρείες, η διάκριση εκτελεστικών και μη εκτελεστικών μελών είναι ουσιώδης, ενώ ρητώς ορίζεται ότι μόνο τα εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ. είναι εκείνα που ασχολούνται με τα καθημερινά θέματα της διοίκησης της εταιρείας. Το Δικαστήριο υιοθέτησε τη νεώτερη νομολογία του Αρείου Πάγου (ΑΠ 662/2013), σύμφωνα με την οποία όταν εργοδότης είναι ανώνυμη εταιρεία, υπόχρεος για ασφαλιστικές εισφορές που έχουν γεννηθεί μέχρι την 11-4-2012, που με το άρ. 25 Ν. 4075/2012 θεσπίστηκε η παρ. 7 του Α.Ν. 86/67 είναι μόνον ο διευθύνων σύμβουλος και για εισφορές που γεννήθηκαν μετά την 11-4-2012, που θεσπίστηκε η παρ. 7 του ΑΝ 86/67, υπόχρεοι για την καταβολή τους είναι τα πρόσωπα που ορίζονται ειδικά (δηλ. οι Πρόεδροι των Διοικητικών Συμβουλίων, οι διευθύνοντες ή εντεταλμένοι ή συμπράττοντες σύμβουλοι, οι διοικητές, οι γενικοί διευθυντές και γενικά κάθε πρόσωπο εντεταλμένο είτε άμεσα από το νόμο, είτε από ιδιωτική βούληση είτε με δικαστική απόφαση στη διοίκηση ή διαχείριση αυτών), ενώ τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων (αντιπρόεδροι και σύμβουλοι) ευθύνονται μόνον αν λείπουν όλα τα αμέσως παραπάνω πρόσωπα και εφόσον ασκούν πραγματικά διαρκώς ή προσωρινά τα καθήκοντα των αρχικών υπόχρεων δηλαδή η ευθύνη αυτών είναι επικουρική. Το Δικαστήριο δέχθηκε για τον Ανδρέα Κουρή, ότι ουδέποτε υπήρξε νόμιμος εκπρόσωπος, διευθύνων ή εντεταλμένος σύμβουλος της εταιρείας με την επωνυμία «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.», η οποία φέρεται οφειλέτης των ασφαλιστικών εισφορών προς το ΙΚΑ, ότι δεν είχε εξουσία εκπροσώπησης ή διαχείρισης ή την παραμικρή ανάμιξη σε θέματα που αφορούσαν στη διοίκηση και τη διαχείριση της ως άνω εταιρείας».

Απίστευτη αποκάλυψη: "Τελικά, είστε πάμπλουτοι! Έχετε πετρέλαιο για 100 χρόνια!"


Νορβηγοί εμπειρογνώμονες μάλλον αποκαλύπτουν γιατί μας ...τρέχουν οι Ευρωπαίοι εταίροι!
Πετρέλαιο και φυσικό αέριο για...100 χρόνια έχει η Ελλάδα!!! Αυτή την απίστευτη ρήση είπαν οι Νορβηγοί ολοκληρώνοντας την έρευνά τους για τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες! Οχι μόνο δε χρωστάμε συνέλληνες, αλλά αν φύγουμε απ το γιούρο και μέσα στα επόμενα 5 χρόνια όταν πέσει και η πρώτη γεωτρυπανιά, η Ελλάδα θα είναι η ...νέα Σαουδική Αραβία του 21ου Αιώνα!
Τέσσερις περιοχές καταδεικνύουν μεγάλες δυνατότητες και σημαντική δυναμική σε κοιτάσματα υδρογονανθράκων (φυσικού αερίου και πετρελαίου).
Αυτό ανέφερε ο υπουργός Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος ταυτόχρονα ανακοίνωσε πως από σήμερα η νορβηγική εταιρεία PGS, που συνέλεξε στοιχεία μήκους 12.500 χλμ., θα πουλάει τα δεδομένα σε πετρελαϊκές εταιρείες.
Το πρόγραμμα καταγραφής, επεξεργασίας και ερμηνείας των δεδομένων, που ελήφθησαν με τη χρήση Geostreamer GS, μια καινοτόμο τεχνολογία της PGS, η οποία ελαχιστοποιεί θορύβους στα δεδομένα και διευκολύνει την πιο ευκρινή και σε βάθος αναζήτηση.
Η επεξεργασία των δεδομένων είναι σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2013, καθώς το αρχικό πρόγραμμα της συλλογής των δεδομένων επεκτάθηκε από τα 8.500 χιλιόμετρα στα 12.500 χιλιόμετρα.
Η πρώτη περιοχή ξεκινά από τα βορειοδυτικά της Κέρκυρας, στα όρια με την Αλβανία, και εκτείνεται προς τα κάτω, στους Παξούς και στους Αντίπαξους, μέχρι και τη θαλάσσια περιοχή του Ιονίου απέναντι από τον Αμβρακικό Κόλπο.
Η δεύτερη περιοχή είναι δυτικά της Κεφαλονιάς και φτάνει μέχρι την τρίτη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Κατάκολου.
Η τέταρτη είναι η πολλά υποσχόμενη περιοχή νότια της Κρήτης, που εκτείνεται μέχρι τα όρια με τη Λιβύη και δυτικά της Ιταλίας.
Παράλληλα, τα προσεχή 24ωρα η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ, κατόπιν γνωμοδότησης της ειδικής επιτροπής, θα ανακοινώσει τις εταιρείες αναδόχους των τριών πρώτων "οικοπέδων" που θα ξεκινήσουν τις έρευνες με γεωτρύπανα. Πρόκειται για τα Ιωάννινα, τον Πατραϊκό Κόλπο και το δυτικό Κατάκολο.
Γύρω στα τέλη του επόμενου χρόνου αναμένεται να πέσουν και τα πρώτα γεωτρύπανα που θα δείξουν και το τελικό μέγεθος των κοιτασμάτων.
Οι εκτιμήσεις αξιωματούχων του ΥΠΕΚΑ κάνουν λόγο για τη δυνατότητα από την ύπαρξη κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στον ελληνικό χώρο να εισπράττει το Δημόσιο περί τα 150 δισ. ευρώ σε βάθος 30 ετών!

Aυτά είναι τα 10 ζώα που σκοτώνουν τους περισσότερους ανθρώπους κάθε χρόνο. Το νούμερο 1 σοκάρει!


Στη λίστα που θα δείτε παρουσιάζονται τα ζώα που σκοτώνουν τους περισσότερους ανθρώπους ετησίως.


Κάποια από αυτά θα σας εκπλήξουν, καθώς τα θεωρούμε σχετικά ακίνδυνα , ενώ κάποια άλλα που φοβόμαστε πολύ δεν υπάρχουν καν στη λίστα… όπως για παράδειγμα οι καρχαρίες!

Πάμε να τα δούμε…

10.Σκύλος : Σκοτώνει περίπου 186 ανθρώπους ετησίως
9.Βουβάλι : Σκοτώνει περίπου 200 ανθρώπους ετησίως
8.Ελέφαντας : Σκοτώνει περίπου 500 ανθρώπους ετησίως
7.Κροκόδειλος : Σκοτώνει 1.500-2.000 ανθρώπους ετησίως
6.Ιπποπόταμος : Σκοτώνει περίπου 3.000 ανθρώπους ετησίως
5.Σκορπιός : Σκοτώνει περίπου 5.000 ανθρώπους ετησίως
4.Φίδι : Σκοτώνει περίπου 50.000 ανθρώπους ετησίως
3.Μύγα τσε-τσε : Σκοτώνει περίπου 400.000 ανθρώπους ετησίως

2.Κουνούπι : Σκοτώνει περίπου 1.000.000 ανθρώπου ετησίως
1.Άνθρωπος : Το μεγαλύτερο και πιο βίαιο “ζώο” του πλανήτη

«Ξαναχτυπά» ο Clooney: Zητά ανοικτή συζήτηση για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα!

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες ο George Clooney τάχθηκε υπέρ της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Αθήνα και, από το Λονδίνο, ζήτησε να γίνει ανοικτή συζήτηση για το θέμα!
«Τα μάρμαρα πρέπει κάποια μέρα να επιστραφούν στη χώρα που ανήκουν!», δήλωσε το Σάββατο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου ο star του Hollywood, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, δήλωση για την οποία τον ευχαρίστησε ο υπουργός Πολιτισμού.
Το απόγευμα της Τρίτης και ενώ βρισκόταν στη βρετανική πρωτεύουσα για την παρουσίαση της νέας του ταινίας, ο George «ξαναχτύπησε», προτείνοντας να διεξαχθεί μια ανοικτή συζήτηση για το θέμα, σημειώνοντας ότι, τόσο το Βατικανό, όσο και το Μουσείο Γκετί έχουν επιστρέψει θησαυρούς της αρχαίας Ελλάδας που κατείχαν.
«Πρέπει να δούμε κατά πόσον τα κομμάτια ενός έργου τέχνης πρέπει να ενώνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο... υπάρχουν ορισμένα κομμάτια που κοιτάς και σκέφτεσαι, ότι είναι ίσως αυτό που πρέπει να γίνει», πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός.
Υπέρ της επιστροφής των Μαρμάρων τάχθηκε και ο συμπρωταγωνιστής του ClooneyBill Murray, αναφέροντας: «είχαν σίγουρα μια καλή διαμονή εδώ, αλλά το Λονδίνο γέμισε. Στην Ελλάδα υπάρχει αρκετός χώρος ακόμα... Η Αγγλία πρέπει να ηγηθεί αυτού του πράγματος, της επιστροφής δηλαδή της Τέχνης εκεί όπου ανήκει. Οι Έλληνες είναι γενναιόδωροι - τα δάνεισαν για λίγο, αλλά θα τα πάρουν πίσω κάποια στιγμή»!

Σεισμός 6,8 βαθμών στη δυτική Κίνα

Σεισμός μεγέθους 6,8 βαθμών έπληξε σήμερα την επαρχία Σιντζιάνγκ της δυτικής Κίνας, ανακοίνωσε το Γεωλογικό Παρατηρητήριο των ΗΠΑ (USGS), αλλά σε μια πολύ απομακρυσμένη και αραιοκατοικημένη περιοχή της.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές.
Οι κινεζικές αρχές και τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν αρχικά πως ο σεισμός ήταν μεγέθους 7 βαθμών και στη συνέχεια ανακοίνωσαν πως ήταν 7,3.
Σύμφωνα με το επίσημο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα, το επίκεντρο του σεισμού ήταν στην κομητεία Γιουτιάν, βαθιά στο νότο της Σιντζιάνγκ. Η κομητεία αυτή αποτελείται κυρίως από ερήμους, αλλά έχει και μια μικρή αγροτική ζώνη.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίσθηκε σε απόσταση 270 χλμ. από την πόλη Χοτάν, σύμφωνα με το USGS.
Οι ορεινές περιοχές της δυτικής Κίνας πλήττονται συχνά από σεισμούς.
Η επαρχία Σετσουάν, μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες της Κϊνας, με 80 εκατομμύρια κατοίκους, είχε πληγεί το Μάιο του 2008 από ένα καταστροφικό σεισμό με 87.000 νεκρούς και αγνοούμενους.

Απίστευτες δηλώσεις: Ο Κούγιας λέει για "τα νέα παιδιά που βγαίνει τα βράδια ο Λαζόπουλος"

Απίστευτες δηλώσεις: Ο Κούγιας λέει για τα νέα παιδιά που βγαίνει τα βράδια ο Λαζόπουλος

Νομίζω ότι μετά από αυτές τις δηλώσεις το θέμα λίγο ξεφεύγει από την διαμάχη που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια μεταξύ της σάτιρας του Λάκη Λαζόπουλου με τον γνωστό δικηγόρο. ...
Όσο για την πολυσυζητημένη διαμάχη του με τον Λάκη Λαζόπουλο, ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Ο γιος μου είναι ένα παιδί που βραβεύτηκε στο σχολείο του ως καλύτερος μαθητής. Με είχε πάρει τηλέφωνο παλιότερα, τώρα είναι περίπου 11 χρονών και τότε πρέπει να ήταν 8 ετών, και μου είπε: “Μπαμπά, ένας γελοίος κοροϊδεύει εσένα και τη μαμά”. Τότε ένιωσα πολύ άσχημα. Νομίζω η διαδρομή μου γενικότερα και η πραγματική προσωπικότητά μου έχει εκθέσει και τον Λαζόπουλο και αυτούς που εμπνεύστηκαν αυτή την ιστορία», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Έχουν παραδεχτεί όλοι πως ο Λαζόπουλος είναι ένας άνθρωπος που έχει κάνει κακό σε πολλά νέα παιδιά. Αν βλέπαμε τη ζωή του Λαζόπουλου μετά τις 8 ή τις 12 κάθε βράδυ και έβλεπαν με ποιους συναναστρέφεται και τι κάνει κάθε βράδυ, με πόσα νέα παιδιά, τι συνηθίζει, τότε πραγματικά ο Λαζόπουλος θα ντρεπόταν να βγαίνει στην τηλεόραση και να μιλάει για ανθρώπους σαν και μένα. Ή και για άλλους αξιόλογους ανθρώπους που προσπάθησε να γελοιοποιήσει. Με έχει ενοχλήσει και αν ποτέ τον συναντήσω, δεν θα έχει καλό βράδυ».
Πηγή : www.newspistol.com

Αυτός είναι ο πράκτορας ΠΡΟΠΟ που παρ' ολίγο να χάσει 900 ευρώ




Το πρακτορείο του βρίσκεται στην οδό Γερμανού και Βασιλείου Ρούφου (όχι Μπενιζέλου Ρουφου). Επεσε θύμα νεαρού που  μπήκε στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ, , όπου συμπλήρωσε τρία δελτία ''ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ'' και κατευθύνθηκε στο ταμείο για να τα επικυρώσει.

Μόλις ο ιδιοκτήτης του καταστήματος επικύρωσε τα δελτία του 19χρονου, ο δεύτερος το ''έβαλε στα πόδια'' χωρίς να καταβάλλει το αντίτιμο, το οποίο άγγιζε τα 900 ευρώ!!!

Πριν όμως ο νεαρός φτάσει στην έξοδο, ακινητοποιήθηκε από πελάτες του καταστήματος και τον 42χρονο ιδιοκτήτη, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη από τους άνδρες της αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο. Τελικά τα χρήματα έδωσε η μητέρα του 19χρονου. Βασανισμένη γυναίκα, μας είπε ο πράκτορας. 

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Νέα δόνηση στην Κεφαλονιά


Νέος σεισμός καταγράφηκε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι της Τετάρτης στην Κεφαλονιά. Το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο κάνει λόγο για δόνηση 4,7 Ρίχτερ ενώ το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών εκτιμά ότι ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,5 βαθμών.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 10 χιλιόμετρα δυτικά - βορειοδυτικά του Αργοστολίου, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα.

Ο Ολυμπιακός θέλει και… Ολυμπιακό Β’


Επίσημη πρόταση στη Λίγκα για αλλαγή του κανονισμού, ώστε να επιτραπεί η δημιουργία μίας δεύτερης ομάδας που θα αγωνίζεται στη Football League και τη Γ’ Εθνική, κατέθεσε ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Γαύρος».
Πρόκειται για ένα μοντέλο που εφαρμόζεται σε χώρες όπως η Ισπανία και η Πορτογαλία, όπου είναι σύνηθες φαινόμενο στη δεύτερη και την τρίτη κατηγορία να αγωνίζονται οι δεύτερες ομάδες της Ρεάλ, της Μπαρτσελόνα, της Πόρτο, της Μπενφίκα, αλλά και μικρότερων ομάδων. Ένα αντίστοιχο σύστημα εφαρμόζεται και στη Γερμανία.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η υποδοχή της πρότασης ήταν θετική από αρκετές ΠΑΕ και έχει ήδη συγκροτηθεί επιτροπή για να εξετάσει το θέμα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ με τον Αντώνη Ρέμο στο "The Voice"!!! Τον ΣΤΗΝΟΥΝ στον τοίχο και...!


Είναι το talent show που τρελαίνει τα μηχανάκια της τηλεθέασης. Όλα δείχνουν ιδανικά στο «The Voice», είναι όμως έτσι τα πράγματα;
Αποκλειστικές πληροφορίες του «Yes!» κάνουν λόγο για τις πρώτες μουρμούρες (και μάλιστα ηχηρές) στο παιχνίδι αλλά και τα πρώτα βέλη εναντίον του πιο «δυνατού» ονόματος των coaches, του Αντώνη Ρέμου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΒΟΜΒΑ: Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων!!! Χαμός στα social media με την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μέσα σε λίγα λεπτά τα social media κατακλύστηκαν από την αναμετάδοση της είδησης, μαζί με θετικά σχόλια, ως πρώτη αντίδραση, στο γεγονός ότι ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος ανακοίνωσε, πως θα είναι υποψήφιος για το δήμο της Αθήνας.

Η είδηση έγινε γνωστή, μέσω του λογαριασμού της φιλελεύθερης συμμαχίας, στο twitter. Πολλοί σπεύδουν να εκφράσουν την άποψη ότι πρόκειται για εξαιρετική επιλογή, αν και δεν λείπουν όσοι απορούν γιατί η Φιλελεύθερη Συμμαχία και ο ευρύτερος χώρος γύρω της, δεν υποστηρίζει τον Γιώργο Καμίνη.
Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Γιώργο Παπανδρέου, είναι ακτιβιστής, με δυναμικές παρεμβάσεις για θέματα πόλης και πολιτική,ς αλλά και για την προάσπιση των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων, καθώς ο ίδιος ευθαρσώς -και από την πρώτη στιγμή- δήλωσε την σεξουαλική του ταυτότητα και δεν διστάζει να συγκρουστεί με πολιτική ή εκκλησιαστική ηγεσία, για το θέμα αυτό.
Ποιος είναι ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος
Σύμφωνα με το iefimerida, γεννήθηκε το 1956 στην Πλάκα της Αθήνας. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες στην Αθήνα, στο Παρίσι, στη Βοστώνη και στο Λονδίνο. Τραγουδούσε και χόρευε από μικρός, από το σπίτι του μέχρι τις χορωδίες που ακολούθησαν. Ασχολήθηκε με πείσμα, επίσης, με την ενόργανη γυμναστική και τον αθλητισμό. Είναι σύμβουλος επικοινωνίας και δημοσιογράφος, με ειδικότητα στα ΜΜΕ, στα οποία δουλεύει από το 1985. Αγάπησε την κοινωνία των πολιτών και ασχολείται με πρωτοβουλίες που έχουν ως θέμα τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ελευθερία. Κατά καιρούς διατυπώνει προτάσεις για τη διασκέδαση.


Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...