Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Το ξέσπασμα της παρουσιάστριας των αγώνων promo fight όταν ανακοίνωνε την ακύρωση! Μίλησε για διοργανωτή - ξεφτίλα



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ

O Πατρινός κουλουράς που λόγω της κρίσης... δεν μπορεί να ζήσει τα τρία του παιδιά




Αυτό είναι το σκληρό πρόσωπο της σημερινής οικονομικής πραγματικότητας. Η κρίση μας έφθασε στο σημείο… ούτε τα πάμφθηνα κουλούρια από τους διερχόμενους πωλητές να μην αγοράζουμε. Αυτό τουλάχιστον συμπεράναμε από την κουβέντα μας με έναν πλανόδιο κουλουρά που κυριολεκτικά «οργώνει» σε καθημερινή βάση τους δρόμους της Πάτρας προσπαθώντας να πουλήσει κουλούρια για να ζήσει την οικογένειά του. 


Και μάλιστα, μια πολυμελή οικογένεια αφού ο ίδιος είναι πατέρας τριών παιδιών. Και προέρχεται από μια εύπορη οικογένεια που όμως η κρίση την έπληξε όπως και τόσες άλλες σε αυτή τη χώρα. Ο εν λόγω τίμιος βιοπαλαιστής, είχε την τύχη να μεγαλώσει σε μια οικογένεια που στύλωσε μια βιοτεχνία ενδυμάτων, επιχείρηση η οποία επί σειρά πολλών ετών κυριαρχούσε στον χώρο της. 

Ο ίδιος ανέλαβε κάποια στιγμή το «τιμόνι» της επιχείρησης και όλα πήγαιναν ομαλά, με σκληρή δουλειά και προσπάθεια. Αλλά δυστυχώς, η κρίση και τα μνημόνια χτύπησαν την «πόρτα» της χώρας και από τότε ξεκίνησε η δύσκολη περίοδος κατά την οποία τόσο η συγκεκριμένη (επιχείρηση) όσο και οι υπόλοιπες κλήθηκε να παλέψει με δυσανάλογα μεγέθη. Έτσι μετά από 30 χρόνια λειτουργίας, μπήκε λουκέτο αφού ο τζίρος έπεσε κατακόρυφα και οι πελάτες αδυνατούσαν να πληρώσουν! Και ο συγκεκριμένος αναγκάστηκε να βγει στο μεροκάματο. Πουλώντας κουλούρια… 

Από 300 κουλούρια την ημέρα, σήμερα πουλάει σχεδόν τα μισά! 

Ακόμα κι έτσι όμως κατάφερνε να ζήσει τα τρία του παιδιά. Όπως μας είπε, στην αρχή πωλούσε γύρω στα… 300 κουλούρια την ημέρα, προς 0,50 ευρώ το ένα. Αυτό, στην αρχή της κρίσης και λίγο πιο μετά. Σήμερα όμως τα πράγματα χειροτέρεψαν πολύ περισσότερο. Ούτε τα κουλούρια δεν πωλούνται με ευκολία λόγω της οικονομικής δυσκολίας στην τσέπη των περισσοτέρων. «Μέχρι πρότινος πωλούσα 300 κουλούρια ημερησίως και σήμερα δεν ξεπερνάω τα 150 με 170 κουλούρια την ημέρα…», μας λέει ο ίδιος στον «Κόσμο». Αποκαλύπτοντας μας την απόγνωση του πια. Μιας και ούτε ο ίδιος δεν ξέρει με ποιον τρόπο θα μπορέσει να εξασφαλίσει το… ψωμί των παιδιών του!

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Αυτά δεν γίνονται πουθενά - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Κλέβουν και τα φωτιστικά από την Πλ. Γεωργίου


Επί 106 χρόνια στέκουν τα εντυπωσιακά φωτιστικά στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας αλλά είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση. Χωρίς καμιά φροντίδα. Λερωμένα, με γραμμένα πάνω τους συνθήματα, αλλά ακόμα χειρότερα, έχοντας γίνει αντικείμενο για τους κλέφτες μετάλλων! Κάτι που αποδεικνύει μία από τις φωτογραφίες του αναγνώστη Οδυσσέα Ξεριζωτή όπου φαίνεται ξεκάθαρα πως άγνωστοι έχουν κόψει τμήματα από τις κολώνες των φωτιστικών στο πλαίσιο της αναζήτησης μετάλλων που μεταπωλούν παράνομα για να βγάλουν εύκολο χρήμα. Άραγε ποιος ελέγχει την κατάσταση;


Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

"Εφυγε" η 27χρονη Θεοδώρα στο Νοσοκομείο Ρίου - χάρισε ζωή με τον θάνατό της




Ο απρόσμενος χαμός μίας 27χρονης κοπέλας, ήταν η αιτία για να στηθεί μία γέφυρα ζωής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, αφού οι οικείοι της, παρά τον ανείπωτο πόνο τους, αποφάσισαν να δωρήσουν τα όργανά της για να αποκτήσουν ελπίδα ζωής κάποιοι άλλοι συνάνθρωποί τους. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Γνώμη", η μοίρα έπαιξε το τραγικό της παιχνίδι εις βάρος της Θεοδώρας Σπυροπούλου, η οποία έφυγε από την ζωή εξαιτίας εγκεφαλικής θρόμβωσης και μετά από νοσηλεία μερικών ημερών στο ΠΓΝΠ.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, όπως αναφέρει η "Γνώμη", η άτυχη κοπέλα δεν τα κατάφερε και έτσι, αργά το βράδυ της Παρασκευής άφησε την τελευταία της πνοή. Αλλά, εκείνη την τραγική ώρα, η οικογένειά της βρήκε την δύναμη και αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της, προκειμένου η Θεοδώρα να συνεχίσει να «ζει», μέσα από τις ζωές κάποιων συνανθρώπων της.

Άμεσα, από τα ξημερώματα του Σαββάτου ξεκίνησε μία μεγάλη προσπάθεια για την λήψη και μεταφορά των οργάνων. Η ομάδα του Μεταμοσχευτικού Κέντρου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, υπό τον συντονισμό των διευθυντών του Χειρουργικού Τομέα, Διονυσίου Καραβία και του Νεφρολογικού Τομέα, Δημητρίου Γούμενου, με τους συνεργάτες τους, τον χειρουργό Γιάννη Μαρούλη και άλλους έμπειρους και ικανούς γιατρούς, προχώρησαν στην λήψη των νεφρών, του ήπατος και της καρδιάς.

Ήδη, το απόγευμα του Σαββάτου, ο ένας νεφρός μεταμοσχεύθηκε σε ασθενή στο νοσοκομείο της Πάτρας, ενώ ο άλλος νεφρός τέθηκε στην διάθεση του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων προκειμένου να δοθεί σε ασθενή από την πανελλαδική λίστα. Η καρδιά μεταφέρθηκε στο Ωνάσειο, ενώ το ήπαρ ταξίδεψε μέχρι την Ιταλία.

Ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, Χαράλαμπος Μπονάνος, ανέφερε: «Το ΠΓΝΠ απέδειξε για μια ακόμη φορά τη μεγάλη του επιστημονική προσφορά και παρά τις δυσκολίες, με το υψηλού επιπέδου ιατρικό προσωπικό που διαθέτει βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα για να χαρίζει ζωές σε συνανθρώπους μας. Αυτό δεν θα συνέβαινε εάν δεν υπήρξε η συγκατάθεση των συγγενών της 27χρονης, οι οποίοι μέσα στην οδύνη τους για την μεγάλη απώλεια επέδειξαν αλληλεγγύη και μεγαλείο ψυχής».

Να σημειωθεί τέλος, ότι ο επίλογος της τραγωδίας για την οικογένεια της Θεοδώρας από την Πάτρα θα γραφτεί στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής, από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στο Προάστιο Πατρών. Εκεί θα βρεθούν συγγενείς, φίλοι και πλήθος πολιτών για να αποχαιρετίσουν μία νέα κοπέλα που όλοι αποκαλούσαν «άγγελο» και η οποία ως πραγματικός άγγελος θα προσφέρει το χαμόγελο της ζωής σε κάποιους άλλους ανθρώπους...

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Πάτρα: Νύχτα τρόμου για μάνα και κόρη στην πλατεία Πυροσβεστείου- Τις έδεσαν και τις φίμωσαν

Πάτρα: Νύχτα τρόμου για  μάνα και κόρη στην πλατεία Πυροσβεστείου- Τις έδεσαν και τις φίμωσαν  Οι δράστες μπήκαν μέσα στο σπιτι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους

Τον τρομο έζησαν χθες το βράδυ στην πλατεία Πυροσβεστείου στην Πάτρα μια μητέρα με την κόρη της που ήρθαν αντιμέτωπες με αδίστακτους ληστές. Οι δράστες μπήκαν μέσα στο σπιτι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, έδεσαν και φίμωσαν  τις δύο γυναικες  και στη συνέχεια άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι.

Άρπαξαν ότι  χρήματα , κοσμήματα, χρυσαφικά και άλλα πολύτιμα αντικείμενα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Πηγή : thebest.gr

Oλυμπιακός Βόλου: "Μυθομανής ο Κούγιας"

Oλυμπιακός Βόλου: "Μυθομανής ο Κούγιας" Η βολιώτικη ΠΑΕ μέσω ανακοίνωσης τονίζει ότι το αφεντικό της Παναχαϊκής,προσπαθεί να διαμορφώσει κλίμα

Ο Ολυμπιακός Βόλου απάντησε στην ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, τον οποίο χαρακτήρισε "μυθομανή" και πως βλέπει φαντάσματα. Η βολιώτικη ΠΑΕ μέσω ανακοίνωσης τονίζει ότι το αφεντικό της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, προσπαθεί να διαμορφώσει κλίμα, ενώ υπογραμμίζει ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δεν απάντησε στις "αλήτικες συμπεριφορές" του.
Η ανακοίνωση: "Για μία ακόμη φορά ο μυθομανής Αλέξης Κούγιας βλέπει φαντάσματα. Ο σκοπός του προφανής. Να διαμορφώσει κλίμα στην κοινή γνώμη και να επηρεάσει την ΚΕΔ και τους διαιτητές εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Πραγματικά είναι να αναρωτιέται κανείς. Σε ποια φάση αδικήθηκε η ομάδα του; Σε ποιο επιθετικό φάουλ αναφέρεται και σε ποια στιγμή του αγώνα ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου;
Όσο για τις καταγγελίες του Αλέξη Κούγια ότι αναγκάστηκε να φύγει από το Βόλο μέσω Τσαγκαράδας, αρμόδια να του απαντήσει είναι η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν ώστε να τον προστατεύσει εντός γηπέδου και το κατάφερε. Ακόμα και τη στιγμή που ο Αλέξης Κούγιας έβριζε με χυδαίες εκφράσεις τους φιλάθλους μας και χειρονομούσε προς το μέρος τους (βλέπε φωτό). Αλλά ας όψεται ο πρόεδρος μας κ. Δημήτρης Καραγιάννης και ο αντιπρόεδρος μας κ. Γιώργος Βαρούτσικος που τον προστάτευσαν από τις αλητικές συμπεριφορές του.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δεν σκοπεύει να πέσει στο επίπεδο του μυθομανή Αλέξη Κούγια. Άλλωστε όλη η Ελλάδα γνωρίζει καλά τι εστί Αλέξης Κούγιας".
Πηγή : thebest.gr

Γιάννης Παγανιάς: "Oυδέποτε κρέμασα το Promo Fight 2"

Γιάννης Παγανιάς: "Oυδέποτε κρέμασα το Promo Fight 2" Τοποθετήθηκε για την αποχώρησή του

Ο Γιάννης Παγανιάς ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook την εξής τοποθέτηση σε ότι αφορά την αποχώρησή από το «Τόφαλος», πριν να ολοκληρωθεί η διοργάνωση "Promo Fight 2":
«Με λύπη μου και πλήρη ειλικρίνεια ζητώ συγγνώμη από το φίλαθλο κοινό της Πάτρας, τους αθλητές και τους προπονητές, που δεν ολοκληρώθηκε η διοργάνωση «Promo Fight 2». Σας δηλώνω ότι ουδέποτε κρέμασα την διοργάνωση «Promo Fight», πήρα όπως είπαν τα λεφτά και έφυγα!
Λόγω της απογοήτευσης που ένιωσα από την μικρή προσέλευση του κοινού, καθώς ως ευκολόπιστος πίστεψα τις μεγάλες υποσχέσεις πολλών «φίλων», ένιωσα έντονη αδιαθεσία και με μετέφεραν οι οικείοι μου σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Κανένας δεν έδωσε εντολή να μην ολοκληρωθεί η διοργάνωση.
Το «προνόμιο» αυτό το πήρε μόνη της η παρουσιάστρια που προφανώς ξέχασε την 5 αστέρων φιλοξενία που της παρείχα μια εβδομάδα στην Πάτρα! Από το «Promo Fight 1» όλοι οι αθλητές πληρώθηκαν και πριν την αποχώρησή μου από το «Τόφαλος» το 80% των εμπλεκομένων είναι ήδη προπληρωμένοι!
Με πλήρη ειλικρίνεια σας δηλώνω ότι κατά την αποχώρησή μου είχα μαζί μου 60 ευρώ και μόνο και ρωτώ: Γιατί να «εξαφανιστώ» για 3-4.000 ευρώ που απέμεναν για να ολοκληρωθούν οι πληρωμές;! Με πικρία, αλλά και πλήρη γνώση δηλώνω ότι αποχωρώ από τον χώρο!!
Πηγή : thebest.gr

Πάτρα: Γιορτινή καρναβαλική ατμόσφαιρα στην έναρξη του 49ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Γιορτινή καρναβαλική ατμόσφαιρα στην έναρξη του 49ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων - ΦΩΤΟ  "Ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό"

Με τους καλύτερους οιωνούς άνοιξε το 49ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού το μεσημέρι της Κυριακής 9ης Φεβρουαρίου στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, όπου ξετυλίχτηκε η φάση «Θεατρικό Τρίλεπτο» με θέμα «Ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό».
Για περισσότερα στο : thebest.gr

Πάτρα: Έρχονται τα Open Malls; Τί ακριβώς είναι - Οι προϋποθέσεις και οι δαπάνες που χρηματοδοτούνται

Πάτρα: Έρχονται τα Open Malls; Τί ακριβώς είναι - Οι προϋποθέσεις και οι δαπάνες που χρηματοδοτούνται Η δράση αφορά τον Εμπορικό Σύλλογο Πάτρας

Τα δικά τους malls, μικρά αλλά ανοικτά, όπου βλέπεις τον ουρανό όταν κάνεις ψώνια και συναντάς και καταστήματα με λιγότερο γνωστές φίρμες, θέλουν να ετοιμάσουν οι έμποροι των γειτονιών.
Δεν απαιτείται τεράστιο κόστος για τη δημιουργία τους. Πεζοδρομήσεις, ειδικές σημάνσεις και οριοθετήσεις, χώροι στάθμευσης, χώροι φύλαξης και ψυχαγωγίας παιδιών, φυτεύσεις δέντρων και άλλων φυτών, συντονισμένες προωθητικές ενέργειες (π.χ. κάρτες πιστότητας) είναι ορισμένες από τις εργασίες και πρωτοβουλίες που μπορούν να αναληφθούν ώστε τουλάχιστον 50 καταστήματα σε έναν χώρο 1 τετραγωνικού χιλιομέτρου (1.000 στρεμμάτων) να μοιάζουν με ένα mall.
Οι μικροί έμποροι αρωγό τους σε αυτήν την προσπάθειά τους βρίσκουν τη γενική γραμματεία Εμπορίου του υπουργείου Ανάπτυξης. Σύμφωνα με το «Εθνος», στο τέλος του μήνα θα προκηρύξει κοινοτικό πρόγραμμα ύψους 1,2 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση δαπανών που απαιτούνται προκειμένου να κατασκευαστούν τα «ανοικτά εμπορικά κέντρα - open malls».
Η δράση, σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα Εμπορίου Στέφανο Κομνηνό, είναι πιλοτική και αφορά τους εμπορικούς συλλόγους της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, του Πειραιά, της Πάτρας και της Λάρισας.
Ολοκληρωμένη πρόταση, που συνοδεύεται με μελέτη και εκτιμήσεις για τα οφέλη που θα έχει από τη δημιουργία ανοικτού εμπορικού κέντρου, έχoυν αποστείλει στον κ. Κομνηνό ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης και το Επιμελητήριο Εβρου.
Σύμφωνα με τους επικεφαλής των δύο φορέων, η ακριτική πόλη αναμένεται σε μία τριετία να αυξήσει τον τζίρο των καταστημάτων της μόνο από τους τουρίστες κατά 15,1 εκατ. ευρώ. Γενικά, εκτιμάται ότι τα νέα εμπορικά θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν τις δυσμενείς συνθήκες της κρίσης, ενώ και οι καταναλωτές θα ωφεληθούν από τις οργανωμένες ενέργειες μάρκετινγκ, όπως η ενιαία κάρτα αγορών με μπόνους και εκπτώσεις.
Οι προϋποθέσεις για την ένταξη στο επενδυτικό πρόγραμμα
Τα open malls, είναι η απάντηση στους μεγάλους του εμπορίου και οι εμπορικοί σύλλογοι θέλουν χρηματοδότηση προκειμένου να στήσουν τα δικά τους ανοικτά εμπορικά κέντρα.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τον οδηγό που έχει ετοιμάσει η Γενική Γραμματεία Εμπορίου προϋπόθεση για την ένταξη του επενδυτικού σχεδίου αποτελεί το ποσοστό των συμβεβλημένων επιχειρήσεων και η χιλιομετρική απόσταση της οριοθετημένης περιοχής, η οποία θα οριστεί ως «Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου». Συγκεκριμένα:
- Οι επιχειρήσεις οι οποίες θα συμβληθούν με τους εμπορικούς και επαγγελματικούς συλλόγους δεν μπορεί να είναι λιγότερες από 50.
- Ο οριοθετημένος χώρος του «Ανοικτού Εμπορικού Κέντρου» θα πρέπει να έχει συγκεκριμένες διαστάσεις. Ενδεικτικά (και όχι περιοριστικά) η συνολική επιφάνεια δεν πρέπει να υπερβαίνει το 1Km2.
Οι δομές που μπορούν να αναπτυχθούν σε μία περιοχή στο πλαίσιο μιας ενιαίας πολιτικής ανάδειξης του εμπορικού κέντρου και εξυπηρέτησης των καταναλωτών είναι:
- Ενέργειες χωροθέτησης και χαρτογράφησης των εμπορικών κέντρων σε συνδυασμό με τη δημιουργία σχετικών υποδομών.
- Οργανωμένες ενέργειες μάρκετινγκ π.χ. ενιαία κάρτα αγορών καταναλωτή (loyalty schemes) με πόντους αγορών ή και εκπτώσεις (στην οποία θα συμμετέχουν εμπορικά καταστήματα, καφετέριες, επιχειρήσεις στάθμευσης, παιδότοποι κ.λπ.).
- Οργανωμένη και συστηματική προβολή των επιχειρήσεων της περιοχής που συμμετέχουν στη δράση.
- Δραστηριότητες που συνδυάζουν το αγοραστικό όφελος με την ψυχαγωγία, με πολιτιστικό, κοινωνικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα (π.χ.street eventssocial events).
Η υλοποίηση και συντονισμός των ενεργειών θα γίνεται από τους οικείους εμπορικούς και επαγγελματικούς συλλόγους με την ενεργή συμμετοχή των επιχειρήσεων.
Τα παραπάνω, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αναμένεται να συντελέσουν σημαντικά στην ενίσχυση τους εμπιστοσύνης των καταναλωτών και την ποιοτική εξυπηρέτηση αυτών, στην αύξηση τους ανταγωνιστικότητας αλλά και τους εξωστρέφειας των επιχειρήσεων που συμμετέχουν, στην τόνωση τους αγοράς στα εμπορικά κέντρα των πόλεων, με τελικούς ωφελούμενους τόσο τους επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση τους οικονομικής κρίσης όσο και τους καταναλωτές.

Ποιες δαπάνες χρηματοδοτούνται
Μελέτες

Υποστηρικτικές μελέτες (μελέτες χαρτογράφησης, οριοθέτησης κλπ.).
Προκαταρκτικές έρευνες αγοράς.
Υποδομές

Δαπάνες οριοθέτησης και σήμανσης
Δαπάνες ανάδειξης (φωτισμού, καλλωπισμού κ.λπ.).
Ηλεκτρονικός εξοπλισμός

Συστήματα Point of Sales με σύνδεσή τους στην πλατφόρμα δικτύωσης για την ενιαία χρήση της κάρτας πιστότητας (loyalty card) του καταναλωτή.
Σύστημα ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Επαγγελματικό εκτυπωτή για την εκτύπωση φυλλαδίων, διαφημιστικών εντύπων, φωτοτυπικό μηχάνημα κλπ.
Οθόνη προβολής και ηχητικές εγκαταστάσεις.
Δημιουργία διαδραστικών σταθμών πληροφόρησης, με ειδική οθόνη αφής συνδεμένο με το Internet.
Υποδομή ασύρματης πρόσβασης στο Διαδίκτυο (wi-fi hotspots).
Software

Ανάπτυξη ηλεκτρονικής πλατφόρμας δικτύωσης των επιχειρήσεων (π.χ. ηλεκτρονική εφαρμογή για τη διαχείριση των ενιαίων καρτών καταναλωτή) αλλά και του συνόλου των Εμπορικών Συλλόγων που θα συμμετέχουν στη δράση.
Προωθητικές ενέργειες
Ενημέρωση επιχειρήσεων σε θέματα που αφορούν τον θεσμό «Ανοικτό Κεντρο Εμπορίου».
Δημοσιότητα, προβολή του θεσμού, λογότυπο, εκτύπωση ενημερωτικών φυλλαδίων κ.λπ.
Λειτουργικές δαπάνες
Δαπάνες προσωπικού ενός έτους.
Αναλώσιμα γραφείου.
Δαπάνες γραμμών dsl.
Πηγή : thebest.gr


Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...