Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Συνελήφθη Πατρινός ιδιοκτήτης καφετέριας για χρέη !




Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, 48χρονος, για οφειλές προς το Δημόσιο. Το ύψος των οφειλών του 48χρονου, ο οποίος  είναι ιδιοκτήτης καφετέριας, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 86.411,10 ευρώ.

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr


Πάνω από δέκα καταστήματα ανοίγουν στη Ρήγα Φεραίου !



Ούτε, ένα ούτε δύο, αλλά περισσότερα από δέκα καταστήματα ετοιμάζονται στο προσεχές διάστημα να λειτουργήσουν στο τμήμα της Ρήγα Φεραίου, πέρα από τη Γούναρη και στις καθέτους της. Τα περισσότερα βέβαια είναι καφέ και καταστήματα εστίασης, αλλά υπάρχουν και ορισμένα καταστήματα λιανικής πώλησης και παροχής υπηρεσιών. Το σίγουρο είναι ότι η βόλτα μας προς την Τριών Ναυάρχων από την Άνοιξη και μετά θα έχει περισσότερο φως και ενδιαφέρον !

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Το μαγαζί του Κόττα στην πιο ξεχασμένη συνοικία της Πάτρας - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΙΝΤΕΟ και την καταπληκτική δουλειά του Λάμπρου Αραπάκου



O Λάμπρος Αραπάκος είναι από τους νέους μου φίλους. Το βίντεο και το ρεπορτάζ για τη συνοικία της Αγίας Αικατερίνης είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! Πολλά μπράβο σε έναν δημοσιογράφο του διαδικτύου και του περιοδικού TRIP. Είχα κάνει το πρώτο μου ρεπορτάζ για την Αγία Αικατερίνη το 1992, τότε 27 χρονών, στο Super B. Ο Λάμπρος μου θύμισε πολλά. Φυσικά η δουλειά του είναι πολύ καλύτερη από την τότε δική μου. Μπράβο φίλε. Μπράβο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:ΕΔΩ

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Φοιτήτρια στην Πάτρα πήρε χάπια για να αυτοκτονήσει - Ερωτικοί οι λόγοι !




Σε κωματώδη κατάσταση βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμά της μια 20χρονη φοιτήτρια από την Αίγυπτο, η οποία σπουδάζει στην Πάτρα.

Η κοπέλα είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών και εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης, μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε, στην οδό Θεσσαλονίκης από τους άνδρες της Ομάδας «ΔΙ.ΑΣ.»

Μια φίλη της ανησύχησε γιατί δεν απαντούσε στις κλήσεις της και ειδοποίησε την Αστυνομία. 

Μεταφέρθηκε άμεσα σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί της προσέφεραν άμεσα τις πρώτες βοήθειες και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος που την οδήγησε στην πράξη αυτή, φέρεται να είναι η ερωτική απογοήτευση.

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...