Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

"Τώρα είναι η ώρα των μεγάλων απαντήσεων για ορισμένους - Τώρα θα φανούν οι πραγματικοί ... μάγκες του Πατρινού Καρναβαλιού " !!!




Σε κάθε επίσημη αφετηρία της καρναβαλικής περιόδου , παρατηρούμε σε ετήσια βάση να μην λείπουν οι καθιερωμένες κόντρες και οι εντονότατες παραθέσεις , σχετικά με ποιο πλήρωμα θα καταφέρει να κόψει πρώτο το νήμα της τελικής κούρσας !

Το παραπάνω φαινόμενο που μόλις σας περιγράψαμε , ομολογούμε πως εξελίσσεται για αρκετά χρόνια , με την κορυφή του παγόβουνου να εστιάζεται στην περσινή σεζόν . Και ενώ φέτος τα δεδομένα έχουν μεταβληθεί κατά ριζικό χαρακτήρα , ύστερα από τα αδιανόητα μέτρα που πέρασε η εκλεγμένη δημοτική αρχή , παρόλα αυτά όμως .. "πέρα βρέχει" για ορισμένους . Μάγκας δεν είναι αυτός που θα προσπαθήσει να πάρει εξολοκλήρου πάνω του την επιτυχία που μπορεί να έχει ένα καρναβαλικό πλήρωμα , αλλά εκείνος που θα βγει μπροστά στα δύσκολα . Έτσι λοιπόν τα δύσκολα τα συναντάμε κατά την φετινή σεζόν , αφού δεν αρκεί μονάχα η απεριόριστη αγάπη προς τον καρναβαλικό θεσμό της πόλης για να βγάλει κάποιος γκρουπ . Αντιθέτως , σύμφωνα με τις νέες προϋποθέσεις και διατάξεις που ψήφισε ο δήμαρχος Πατρέων , Γιάννης Δημαράς , θα πρέπει να ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με εκείνη που απαιτείται για την σύσταση νόμιμης επιχειρήσεις . Δηλαδή σε πρώτο πλαίσιο επιβάλλεται να έχει εκδοθεί ΑΦΜ από την αρχή της εφορίας , ενώ σε κάθε πώληση στολής να κόβεται τιμολόγιο , με την ΣΔΟΕ να περιμένει στην γωνία για κάθε .... ''στραβη'' περίπτωση να μας πιάσει το αυτί για παραδειγματισμό !

Φυσικά ακόμη και ένας 5χρόνος μπορεί να κατανοήσει πως με όλα αυτά και εκείνα , οδηγούμαστε στον παραγκωνισμό του ιστορικότερου θεσμού καρναβαλικής παράδοσης  που έχουμε να επιδείξουμε σαν χώρα . Κανένας  17χρονος ή 18χρονος δεν διαθέτει την δυνατότητα να πράξει με βάση τα παραπάνω . Αυτό συνεπάγεται με λιγότερα καρναβαλικά γκρουπ που θα παρελάσουν φέτος , αρά κατ επέκταση με μειωμένο προσφερόμενο θέαμα για όλους εκείνους τους χιλιάδες τουρίστες που θα καταφτάσουν στην Αχαϊκή πρωτεύουσα . 

Η λύση είναι μόνο μια και βρίσκεται στα χέρια μας , κανενός άλλου . Προσωπικά σαν Ηλίας Τσίπας θεωρώ πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξουν ορισμένοι την πυγμή τους , όχι μόνο στα εύκολα και να ξεσαλώνουν στα partys . Ας μαζευτούν όλοι εκείνοι που τώρα τρέμουν στη ιδέα ενδεχόμενου προστίμου η πιθανής φυλάκισης , θέτοντας από κοινού VETO , να μην παρελάσει κανένα πλήρωμα , μέχρι να ακυρωθούν από τον δήμαρχο Πατρέων τα όσα έχει ήδη προαναγγείλει πως θα εφαρμοστούν . 

Μαγκιά δεν είναι μόνο η πλασματική εικόνα που θα προβάλουμε προς τα έξω , στο να τα "τσεπώνουμε" και να κάνουμε .... χαβαλέ και καλαμπούρι , αλλά τώρα που αρχίζουν τα δύσκολα . Οι απαντήσεις θα πρέπει να δοθούν με πραγματικούς αγώνες και όχι με σχόλια του καναπέ που ορισμένοι πράττουν στο facebook !

Ας ελπίσω πως στο τέλος θα διαψευσθώ παταγωδώς και θα φανεί πως ακόμη υπάρχουν ... ρομαντικοί πρίγκιπες !!!




Πάτρα: Δύο γυναίκες ...εξαφάνιζαν πορτοφόλια από πελάτισσες εμπορικών, εκμεταλλευόμενες την πολυκοσμία, κυρίως τα Σάββατα

Πάτρα: Δύο γυναίκες ...εξαφάνιζαν πορτοφόλια  από πελάτισσες εμπορικών, εκμεταλλευόμενες την πολυκοσμία, κυρίως τα Σάββατα   Εξιχνιάστηκαν, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, έντεκα περιπτώσεις κλοπών

Εξιχνιάστηκαν, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, έντεκα περιπτώσεις κλοπών, που είχαν συμβεί τον τελευταίο χρόνο, στην Πάτρα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών γυναικών, υπηκόων Βουλγαρίας, ηλικίας 46 και 36 ετών, για διάπραξη κλοπών κατ’ εξακολούθηση.
Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζουν, άλλες δύο γυναίκες συνεργοί τους, τα στοιχεία των οποίων  δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.
Ειδικότερα οι δράστιδες, εκμεταλλευόμενες την πολυκοσμία, κυρίως τις ημέρες του Σαββάτου, πλησίαζαν γυναίκες πελάτισσες μέσα σε εμπορικά καταστημάτων και αφαιρούσαν από τις τσάντες τους πορτοφόλια και κινητά τηλέφωνα.
Από την έως τώρα ερευνά, η οποία είναι σε εξέλιξη, έχουν εξιχνιαστεί έντεκα περιπτώσεις κλοπών, ενώ οι δύο αλλοδαπές εντοπίστηκαν, προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των προϋποθέσεων της αυτόφωρης διαδικασίας.
Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστιδες έχουν απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές στο παρελθόν και έχουν συλληφθεί για παρόμοια αδικήματα στην Αττική και στο Ναύπλιο.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί άμεσα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών.
Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στα πλαίσια της πρόληψης του φαινομένου κλοπής τσαντών και πορτοφολιών σε πολυσύχναστους χώρους, συνιστά - παρακαλεί τους πολίτες τα εξής :
- Μην μεταφέρετε μεγάλα χρηματικά ποσά στο πορτοφόλι σας, την τσάντα ή τη τσέπη σας.
- Μην μεταφέρετε πιστωτικές κάρτες και µπλοκ επιταγών στην ίδια τσέπη ή τσάντα.
- Μην παίρνετε τσάντα όταν πηγαίνετε για ψώνια σε καταστήματα και ιδιαιτέρως σε σημεία που συχνάζει πολύς κόσμος (λαϊκή αγορά, πολυκαταστήματα κ.λ.π.) και ειδικά σε περιόδους εορτών.
- Σε χώρους όπου υπάρχει συνωστισμός προστατέψτε καλά τις τσάντες και το πορτοφόλι σας.
- Για κανένα λόγο μην αφήνετε ανοιχτές τις τσάντες.
- Μην αφήνετε τις τσάντες έξω από δοκιμαστήρια καταστημάτων ρούχων.
- Όταν βρίσκεστε σε υπαίθριους χώρους ή χώρους αναψυχής μην τοποθετείτε την τσάντα σας σε διπλανά καθίσματα ή στα πόδια σας.
- Μην τοποθετείτε την τσάντα σας σε εμφανές σημείο στο εσωτερικό (καμπίνα) του αυτοκινήτου και μάλιστα στο κάθισμα του συνοδηγού, αλλά κάτω από αυτό.
Πηγή : thebest.gr

Ρεσιτάλ υποκρισίας! Γυρίζουν πίσω τη δωρεά της μαντάμ Σούλας και βάζουν από τη πίσω πόρτα τις πολυεθνικές στα σχολεία της Πάτρας

Ρεσιτάλ υποκρισίας! Γυρίζουν πίσω τη δωρεά της μαντάμ Σούλας και βάζουν από τη πίσω πόρτα τις πολυεθνικές στα σχολεία της Πάτρας  Όταν οι αξίες μετριούνται κατά το δοκούν

Tην ίδια ώρα που η Περιφερειακή Εκπαίδευση γύριζε πίσω την περίφημη δωρεά της μαντάμ Σούλας σε Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας, συνοδεύοντάς τη μάλιστα, με ηθικολογίες και νουθεσίες περί αξιακού συστήματος, του ρόλου του σχολείου κ.ά., οι ίδιοι άνθρωποι κατ' εντολή του Υπουργείου Παιδείας είναι έτοιμοι να βάλουν από την πίσω πόρτα στα σχολεία της περιοχής, μεγάλη πολυεθνική εταιρεία για να διαφημίσει τα προϊόντα της.
Με το πρόσχημα της "διατροφικής αγωγής", οι άνθρωποι της πολυεθνική ετοιμάζονται τις επόμενες ημέρες να αλώσουν τα σχολεία της περιοχής, προβάλλοντας στους μικρούς μαθητές - εμμέσως πλην σαφώς - τα καλούδια που πωλούν.
Και αυτό διότι, στο τέλος κάθε παρουσίασης για τα οφέλη των φρούτων που θα γίνει στα σχολεία, η εταιρεία όπως ήδη έχει ανακοινώσει στους γονείς των μαθητών ζητώντας τους μάλιστα και τη σχετική άδεια, θα χαρίσει στα παιδιά από ένα φρούτο που η ίδια πουλά!
Άραγε, σε αυτή την περίπτωση, η κάθε σχολική μονάδα δεν προσεγγίζεται "ως όχημα και μέσο διαφήμισης για επιχειρήσεις", όπως έλεγε η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης για την περίπτωση της μαντάμ Σούλας;
Άραγε, για την πολυεθνική δεν ισχύει η θέση της Διεύθυνσης και κατ' επέκταση του Υπουργείου Παιδείας σύμφωνα με την οποία "η εκμετάλλευση του σχολείου και κατ' επέκταση των ίδιων των μαθητών από διάφορες επιχειρήσεις δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή και καταδικάζεται με τον πιο έντονο τρόπο";
Τι μήνυμα, άραγε, θα εκλάβουν οι μικροί μαθητές, αρκετοί εκ των οποίων δεν έχουν να αγοράσουν ούτε ένα κουλούρι στα διαλείμματα, μετά την παρουσίαση;
Ότι το πρόβλημα της πείνας τους, θα τους το λύσει η καλή πολυεθνική εταιρεία, που θα τους "ελεήσει" με ένα φρούτο;
Ότι τα παιδιά δεν θα πρέπει να περιμένουν λύσεις στα προβλήματά τους, από την οικογένειά τους, από την οργανωμένη Πολιτεία, από την αλληλεγγύη της κοινωνίας, αλλά από τη φιλανθρωπία της κάθε εταιρείας;
Ότι δεν πρέπει να διεκδικούν από τους αρμόδιους λύσεις, αλλά να στέλνουν επιστολές στις εταιρείες για να τους στείλουν αυτά που τους λείπουν;
Ότι το σχολειό τους δεν είναι ένας ιερός χώρος μάθησης, αλλά ένα παζάρι όπου διάφορες επιχειρήσεις, με το πρόσχημα της εταιρικής ευθύνης, μπορούν να διαλαλούν ελεύθερα την πραμάτια τους και να υποκαθιστούν τη λειτουργία του κράτους κάνοντας δωρεές και διαφημίζοντας τα προϊόντα τους;
Εντύπωση ακόμη προκαλεί, η εκκωφαντική σιωπή των εκπαιδευτικών για το θέμα.
Ενδεχομένως, οι συνδικαλιστές να μετρούν ακόμη τα κουκιά από τις πρόσφατες εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια και να συγχαίρουν εαυτούς για "τη μεγάλη νίκη της παράταξης" όπως μας πληροφορούν στα δελτία Τύπου, που εξέδωσαν τις τελευταίες ημέρες.
Αν όμως έχουν αντιληφθεί τι συμβαίνει, στα ίδια τους τα σχολεία, γιατί σιωπούν;
Γιατί δεν αντιδρούν;
Το ρόλο του πλασιέ και του ντίλερ των πολυεθνικών, οραματίζονται για τους εαυτούς τους;
Η ειρωνία, τέλος, της υπόθεσης είναι ότι πρόγραμμα αυτό υλοποιείται στα σχολεία της χώρας, με τις ευλογίες του Υπουργείου Παιδείας, σε μια περίοδο όπου καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά πεινούν κυριολεκτικά και περιμένουν πως και πως το κουλούρι που θα τους δώσει το σχολείο για να φάνε, σε σημείο μάλιστα που θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς ότι αυτοί που βάζουν τις υπογραφές σε τέτοιου είδους συνεργασίες παίζουν με την πείνα των ίδιων των παιδιών...
Πηγή : thebest.gr - Φάνης Βγενόπουλος

Πάτρα: Η Σούλα Αλευρίδου αποκαλύπτει πως μετά την κρίση "ήρθαν πολλές γυναίκες για να ζητήσουν δουλειά" στον οίκο ανοχής της

Πάτρα: Η Σούλα Αλευρίδου αποκαλύπτει πως μετά την κρίση "ήρθαν πολλές γυναίκες για να ζητήσουν δουλειά" στον οίκο ανοχής της  "Ιερόδουλη γίνεται η γυναίκα που θέλει να επιβιώσει, όχι να γλεντήσει»"

Η Σούλα Αλευρίδου, ιδιοκτήτρια οίκων ανοχής –έχει έξι στη Λάρισα και έναν στην Πάτρα- που έχει φιλοξενηθεί σε σπουδαία διεθνή έντυπα, από τη The Guardian, μέχρι τους New York Times, ήταν καλεσμένη στα Καρντάσιανς.
Ακολουθούν οι καλύτερες δηλώσεις της.

«Αγαπώ τους Έλληνες και είμαι Ελληνάρα κάργα. Επειδή όμως μας έχουν βάλει σε αυτά τα κόλπα και βολευόμαστε, αρχίσαμε να έχουμε μια τρελή υποκρισία, ακόμα και στα παιδιά μας. Να πάει το μικρό το αγόρι με ένα 14χρονο κορίτσι να κάνει έρωτα; Έ θα πάει σε μια πόρνη. Απλά τα πράγματα. Αυτή θα ανεχτεί το παιδάκι που δεν ξέρει. Έρχονται αγόρια με τους πατεράδες τους, όχι μόνο μικρά αλλά και 25 χρονών, γιατί τα είχαν όλη τη ζωή τους κλεισμένα στο ενυδρείο».

«Ιερόδουλος σημαίνει ιερή δούλος, αυτή που ανέχεται και δέχεται τους πάντες και τα πάντα. Οίκος ανοχής είναι ο οίκος που ανέχεται τα πάντα».

«Θα υπήρχαν περισσότεροι βιασμοί χωρίς οίκους ανοχής».

«Η Ελλάδα έχει τον καλύτερο νόμο για τις πόρνες. Πρέπει να περνάνε ψυχίατρο, γιατρούς, να δουν αν κάνουν χρήση ουσιών και μετά να πάρουν το βιβλιάριο για να βγουν στο επάγγελμα. Κάθε εβδομάδα περνάνε από γιατρούς. Είναι στο ΙΚΑ για να έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη».

«Μια φίλη μου, μου είπε πως στο σχολείο δεν έχουν φωτοτυπικό μηχάνημα τα παιδιά. Το αγόρασα και το έστειλα ανώνυμα και κομπιούτερ. Όταν όμως έμαθαν πως ήταν από εμένα, τα έστειλαν πίσω. Δεν το δέχτηκαν».

«Στον ποδοσφαιρική ομάδα Βουκεφάλας, αντιμετώπισα μεγάλο πρόβλημα. Δεν δέχονταν με τίποτα να βάλω στην φανέλα το επάγγελμά μου, την επιχείρησή  μου».

«Η Λάρισα έχει πολύ προχωρημένο κόσμο. Δεν είχα ποτέ καμία επίθεση από γυναίκα, έστω και λεκτική».

«Ο γιος μου είναι 53 χρονών. Στα 14 με ρώτησε, γιατί από εκεί που δεν είχαμε τίποτα, ξαφνικά τα είχαμε όλα, “Τι δουλειά κάνεις;”. Του λέω το μόνο ψέμα που σου έχω πει είναι για τον Άγιο Βασίλη. Όταν μεγαλώσεις και είσαι σε σωστή ηλικία για να το καταλάβεις, θα σου πω».

«Ιερόδουλη γίνεται η γυναίκα που θέλει να ζήσει, να επιβιώσει, όχι να γλεντήσει».
Πηγή : thebest.gr

Πάτρα: Σοκ στην πόλη απο την θανατηφόρα παράσυρση 90χρονου με πατερίτσες στην οδό Γούναρη! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Σοκ στην πόλη απο την θανατηφόρα παράσυρση 90χρονου με πατερίτσες στην οδό Γούναρη! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε το πρωί

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία απο το τραγικό συμβάν που σημειώθηκε το πρωί όταν ένα ιδιωτικής χρήσεως φορτηγό αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 90χρονο Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο στο κέντρο της πόλης.
Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 9 το πρωί στην οδό Γούναρη στο ύψος της πλατείας Μαρούδα όταν το φορτηγό σταμάτησε στο φανάρι. Ο ηλικιωμένος επιχείρησε να περάσει το δρόμο χρησιμοποιώντας τις πατερίτσες του.
Μαρτυρίες αναφέρουν οτι ο οδηγός του οχήματος ξεκίνησε όταν άναψε πράσινο το φανάρι χωρίς να αντιληφθεί την παρουσία του ηλικιωμένου στο δρομο, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει. Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν οτι ο οδηγός κατάλαβε τι συνέβη και σταμάτησε όταν διερχόμενοι έβαλαν τις φωνές μπροστά στο θέαμα που αντίκρισαν.
Ο άτυχος ηλικιωμένος διακομίστηκε στο νοσοκομείο αλλά όπως αποδείχθηκε ήταν αργά.
Πηγή : thebest.gr

Πάτρα: Πάνω από 1.000 νέες θέσεις στάθμευσης "κερδίζει" η πόλη - Απομακρύνονται τα εγκαταλελειμμένα Ι.Χ.

Πάτρα: Πάνω από 1.000 νέες θέσεις στάθμευσης "κερδίζει" η πόλη - Απομακρύνονται τα εγκαταλελειμμένα Ι.Χ. Ξεκινά δεύτερη εργολαβία τις επόμενες ημέρες

Επιχείρηση... καθαρισμού της πόλης απο τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα στο κέντρο και τις συνοικίες που όχι  μόνο αποτελούν εστίες μόλυνσης και καταλαμβάνουν εκατοντάδες θέσεις στάθμευσης αλλά μετατρέπονται και σε...καταφύγιο για τη χρήση ναρκωτικών απο τοξικομανείς, έχει ξεκινήσει η Δημοτική Αρχή της Πάτρας.
Όπως τόνισε ο Αντιδήμαρχος Αχιλλέας Γεωργακόπουλος μιλώντας στονΑντέννα Πάτρας 105.3 και την εκπομπή Φόρα Παρτίδα των Νίκου Συφαντου- Αφροδίτης Τσικριτζή, απο το 2012 έως 2013 είχαν εντοπιστεί 2.000 εγκαταλελειμμένα οχήματα σε διάφορα σημεία της πόλης.
Απο αυτά τα 800 ήδη απομακρύνθηκαν απο εργολάβο που είχε κάνει ειδική συμφωνία με το Δήμο.
Απομένουν δηλαδή άλλα 1.200 οχήματα τα οποία θα μαζευτούν στο πλαίσιο της σύμβασης για τη δεύτερη εργολαβία που αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγες ημέρες.
Πηγή : thebest.gr

Σάλος : Σοκάρει η απολογία του Πακιστανού για το έγκλημα της Πάρου!


Λίγες ώρες μετά τη βαριά καταδίκη του, για την κακοποίηση της Μυρτώς, έρχεται στο φως ολόκληρη η απολογία του Πακιστανού δράστη.. Σοκαριστική …
Το δικαστήριο, κάνοντας δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα της έδρας, τον καταδίκασε σε ισόβια. Η καταδίκη του Πακιστανού, ήταν το αποτέλεσμα μιας ιδιαίτερα φορτισμένης διαδικασίας, η οποία διεκόπη περισσότερες από μία φορές.
Η απολογία του δράστη που συγκλονίζει
Ο Αχμέτ Βακάς, με καλυμμένο το πρόσωπο και συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη, ζήτησε συγνώμη για την πράξη του και επιχείρησε να πείσει το δικαστήριο ότι σκοπός του ήταν αρχικά μόνο να κλέψει το κινητό και όχι να κακοποιήσει τη Μυρτώ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ”Έθνος” απαντώντας κατά τη διάρκεια της απολογίας του σε ερωτήσεις της έδρας, ο Βακάς επισήμανε: «Περνούσα τον δρόμο και καθόταν μια κοπέλα. Την είδα πρώτη φορά. Στην αρχή σκέφτηκα να της κλέψω το κινητό και μετά σκέφτηκα να τη βιάσω. Εκανε σκηνικό για να το κρατήσει. Γλιστρήσαμε στις πέτρες και πέσαμε μαζί κάτω…
Το κινητό έπεσε δίπλα μας. Πιαστήκαμε στα χέρια. Εγώ λίγο την έσπρωξα. Μετά της έβγαλα τα ρούχα για να μην με ακολουθήσει. Πήγα να φύγω και με τράβηξε με το πόδι της. Επεσα, είδα την πέτρα, την άρπαξα και την πέταξα γύρω μου, αφού γύρισα και την κοίταξα. Η πέτρα έπεσε στο μάτι της. Δεν ήθελε, με το ζόρι τη βίασα. Με το ένα χέρι την κρατούσα από τον λαιμό και με το άλλο έκανα αυτό το πράγμα. Ζητώ συγνώμη».
Η διορισμένη από το δικαστήριο συνήγορος υπεράσπισης επιχείρησε να συνυπολογιστεί ως ελαφρυντικό για τον πελάτη της το νεαρό της ηλικίας του, αφού, όπως είπε, είναι κάτω από 25 ετών. «Εάν όσοι είναι κάτω των 25 χρόνων πρέπει να έχουν ελαφρυντικά αφού σκοτώσουν, τότε όλοι οι έφηβοι μπορούν να γίνουν δολοφόνοι. Δεν μπορώ να ακούω τέτοια πράγματα από μια γυναίκα» ξέσπασε η μητέρα της Μυρτώς.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ

Ο ψευτοπαράγοντας της δισκογραφίας… η βαζελίνη και η έντεχνη καψούρα του

Ρε τι τραβάμε…
Φαίνεται πως ο «ψευτοπαράγοντας» της δισκογραφίας με τον οποίο ασχοληθήκαμε στο πρόσφατο παρελθόν θορυβήθηκε πολύ και μάλιστα εκτόξευσε και απειλές.
Τι είπε ο μεσήλικας που δεν μπορεί να χωνέψει ότι μεγαλώνει; Ότι θα φροντίσει κάποιοι να έχουν πρόβλημα με τις αιμορροΐδες τους-μη ξεχάσεις τη βαζελίνη αδερφέ- και πως θα πληρώσουν ακριβά όσοι απλά κάνουν ρεπορτάζ…
Είναι δε τόσο το παραμύθι που πουλάει εντός ομίλου που δείχνει να μην πολυιδρώνει το αυτί του.Έτσι λοιπόν είπαμε σήμερα να συνεχίσουμε το ρεπορτάζ μας.
Και ξέρετε γιατί; Διότι παρά τους ατέλειωτους διασυρμούς που έχει δεχτεί… παρά τις ουκ ολίγες πόρτες εξόδου που έχει δεί… από όποιο πόστο κι αν έχει βρεθεί όλα αυτά τα χρόνια που τον έχει ανεχτεί η Ελληνική μουσική καταφέρνει με ψέμματα και γλυψίματα σε συνδιασμό με την άγνοια των αφεντικών του να το παίζει παράγοντας. Κι αυτό είναι κατάντια.
Ας ξεδιπλώσουμε λοιπόν το «ταλέντο του» και τα ουκ ολίγα κατορθώματά του. Το «αγόρι» συνηθίζει να κάνει ραντεβού με νέες τραγουδίστριες που τις οδηγεί –με το δικό του μέσον- σεstudios για να τις ακούσει και να τις αναλάβει. Μάλλον η σύζυγος δεν φτάνει… ή πλεόν δεν καλύπτει τις ανάγκες του…
Παράλληλα με τις «λοιπές δραστηριότητες» διατηρεί κρυφή ερωτική σχέση με την κατά πολλά χρόνια μικρότερή του ‘’έντεχνη’’ τραγουδίστρια την οποία μάλιστα προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιβάλλει παντού. Τόσο σε συνεργασίες με πολύ γνωστό τραγουδιστή, όσο και με την συμμετοχή της σε κριτική επιτροπή talent show.
Εκτός από αυτά βέβαια έχουμε κι άλλα κατορθώματα. Είναι αλήθεια ότι ο τυπάρας αυτός ξεζούμισε νεαρή άσημη τραγουδίστρια-αλλά με μεγάλο στόμα -και αφου την υποχρέωσε να ξοδέψει ένα σκασμό λεφτά για την παραγωγή χρησιμοποίησε κι ‘’ενδιάμεσο’’ φίλο του για να κυκλοφορήσει …εντελώς ‘’αθώα’’ τη δουλειά της.
Προσεχώς τα επόμενα
Πηγή : nassos blog

Σέρρες: Εκβιασμός στο facebook – Εφιάλτης για παντρεμένο με προσωπικές του φωτογραφίες!



Οι δράστες δημιούργησαν προφίλ στο facebook και είχαν αρχίσει να ανεβάζουν τις επίμαχες φωτογραφίες – Ζητούσαν 500 ευρώ για να μην μιλήσουν στη γυναίκα του…
Για την υπόθεση συνελήφθησαν χθες (27.01.2014) το απόγευμα, τρία άτομα (ένας άνδρας 34 ετών και δύο γυναίκες 33 και 30 ετών), για εκβίαση μέσω διαδικτύου.
Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία 53χρονου, ο 34χρονος και η 33χρονη τον εκβίαζαν κατά τον τελευταίο μήνα να τους παραδώσει το χρηματικό  ποσό των 500 ευρώ, προκειμένου να μην αναρτήσουν προσωπικές του φωτογραφίες στο  facebook.
Στη συνέχεια, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση και συνελήφθη ο 34χρονος όταν προσήλθε σε προκαθορισμένη συνάντηση με τον 53χρονο για να παραλάβει το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ. Ακολούθως, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο προαναφερόμενες γυναίκες.
Όπως προέκυψε από την  αστυνομική έρευνα, η 30χρονη δημιούργησε και διαχειριζόταν ψεύτικο προφίλ στο facebook για προσωπικούς λόγους αναρτώντας προσωπικές φωτογραφίες της με τον 53χρονο, ενώ έβαλε τους άλλους δύο δράστες να τον εκβιάζουν και να του ζητούν 500 ευρώ, για να μην ενημερώσουν τη γυναίκα του.
Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται, ενώ οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.
Πηγή : www.bizznews.gr

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...