Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: Πέταξαν βαρέλι με σκουπίδια... σε ποδοσφαιρικό αγώνα στα Ζαρουχλέικα




Νέο επεισόδιο με ρίψη βαρελιού μέσα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς ευτυχώς τραυματισμό. Το περιστατικό συνέβη στο γήπεδο Ζαρουχλεϊκων όταν οπαδοί πέταξαν ένα βαρέλι το οποίο χρησιμοποιείτο ως κάδος σκουπιδιών στον αγωνιστικό χώρο, διαμαρτυρόμενοι. Κανείς δεν αντελήφθη πως προέκυψε η διαφωνία μεταξυ παικτών και κερκίδας. Εξαγριωμένοι φίλαθλοι άρπαξαν το βαρέλι και το πέταξαν μέσα. Την τελευταία στιγμή ένας παίκτης έσπρωξε τον συμπαίκτη του για να μην τραυματιστεί. Το παιγνίδι διεκόπη και η ομάδα του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου απείλησε να αποχωρήσει από το γήπεδο. Επικράτησε όμως η ψυχραιμία και τα πνεύματα ηρέμησαν.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ LEPANTO TV (εκπομπή Κυριακή στα Γήπεδα με τους Αλέξη Διγενή, Ρούλα Στίγγα, Χρήστο Ξάνθη).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr


Έπεσαν μπουνίδια σε αγώνα Παίδων της ΕΠΣ Αχαΐας!



Στον αγώνα του Παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Αχαϊας ανάμεσα στον Κρίνο και το Διαγόρα Βραχνεϊκων, έπεσε ξύλο μεταξύ παικτών!
Όλα έγιναν από τρεις παίκτες της γηπεδούχου ομάδας που πάνω στα νεύρα της ήττας τους επιτέθηκαν σε παίκτη του Διαγόρα, ενώ ένας εξ’ αυτών έσπρωξε και τον ρέφερι Ταξιάρχη! Εκεί επικράτησε ένταση με τους παίκτες των δύο ομάδων να επιδίδονται σε μαθήματα μποξ!
Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το θέμα έλαβε τέλος, ωστόσο οι τρεις παίκτες αναμένεται να δεχθούν βαριά «καμπάνα»… 
Είναι κρίμα πάντως να γίνονται αυτά στο 2014... Ας μάθουν πια οι ομάδες τρόπους καλής συμπεριφοράς των παικτών... 
Πηγή : patragoal.gr

Το Newspistol.com του Χάρη Λεμπιδάκη αναφέρεται στο patra gossipnews.gr και τον Παναγιώτη Βασιλειάδη !



Ένα από τα πέντε κορυφαία διαδικτυακά portal της χώρας , όπως είναι το Newspistol.com του έγκριτου δημοσιογράφου Χάρη Λεμπιδάκη , πραγματοποίησε σημείο αναφοράς σε χθεσινό άρθρο του patra gossipnews.gr !

Συγκεκριμένα με την αναδημοσίευση του θέματος που αναφερόταν στις κινήσεις "ματ" που ετοιμάζει κατά τις επόμενες μέρες ο Παναγιώτης Βασιλειάδης , έχοντας ως αποκλειστικό επίκεντρο τις επερχόμενες εξελίξεις που αφορούν το μπουζουξίδικο του Romeo Πάτρας ... επιβεβαίωσε πλήρως το αποκλειστικό ρεπορτάζ που πρώτο σας είχε αποκαλύψει το προσωπικό blog του Ηλία Τσίπα . 

ΔΕΙΤΕ : ΕΔΩ


Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...