Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Νέες περικοπές επέβαλε πασίγνωστο μπουζουξίδικο της Πάτρας - Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητά της νυχτερινής διασκέδασης - Ο Ηλίας Τσίπας λύνει τις απορίες σας !




Όλοι μας έχουμε ακούσει η χρησιμοποιήσει έστω και μια φορά την φράση " Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός " !

Έτσι λοιπόν , εστιάζοντας στα δρώμενα της νυχτερινής διασκέδασης , έχουμε να σας αναφέρουμε πως η εξελίξεις των τελευταίων ημερών , κρίνονται ως καθοριστικής σημασίας για τις επερχόμενες μέρες . Η κατάσταση που βιώνει η πλειοψηφία των Πατρινών τραγουδιστών απέχει κατά πολύ , σε σχέση με την ιδανική πλασμένη εικόνα που έχουν ορισμένοι πλάσει στο μυαλό τους ... Να το πούμε απλά και λαϊκά , τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα , με τα περισσότερα μπουζουξίδικα της πόλης πλέον να περιορίζονται στο να "δουλεύουν" μόνο την ημέρα του Σαββάτου . Εδώ που τα λέμε , τα έξοδα ( που αναφέρονται στην πληρωμή του καλλιτεχνικού σχήματος , στο προσωπικό , στην κάβα , στα λουλούδια , στο νοίκι του κτιρίου , καθώς και στην τήρηση του νόμιμου καθεστώτος λειτουργίας που ορίζει το κράτος ) ... πολύ μα πολύ δύσκολα βγαίνουν !

Λογικό και επακόλουθο , οι Πατρινοί καταστηματάρχες να αναγκάζονται στο να προβούν σε αλλεπάλληλες περικοπές που αφορούν το ύψος των νυχτοκάματων που λαμβάνουν οι καλλιτέχνες τους , η και ακόμη στο να "ρίξουν" κατά πολύ το προσφερόμενο θέαμα του καλλιτεχνικού σχήματος . Όσοι γνωρίζουν το σύστημα το πως λειτουργούν τα καθαρόαιμα μπουζουξίδικα , τότε σίγουρα θα έχει πάρει το αυτί τους , πως το μεγάλο κέρδος προέρχεται κατά αποκλειστικότητα από την εμβέλεια του καθιερωμένου λουλουδοπόλεμου ...και στις μέρες μας μόνο με μεγεθυντικούς φακούς θα πρέπει να ψάξει κάποιος για μερικά πανέρια λουλουδιών ! Σκοπός όλων είναι η επιβίωση , απέχοντας εκατοντάδες χιλιόμετρα από τις καταστάσεις του "γκλαμουράτου" παρελθόντος !

Καλό είναι ορισμένα πράγματα να τα λέμε μόνο έτσι όπως είναι , αποτυπώνοντας με ρεαλισμό και περίσσιο θάρρος την σκληρή πραγματικότητα , χωρίς να γλύψουμε την γούνα κανενός . Άλλωστε , ο κόσμος έχει μάτια ... και μπορεί και μόνος του να κρίνει ! 




Αποκάλυψη : Εφοριακοί έκαναν ντου σε νυχτερινά κέντρα της Πάτρας


Σύμφωνα με την υπ’ αρ. πρωτ. ΔΕΛ Α 1180310 ΕΞ 2013 εγκύκλιο που εξέδωσε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων συγκροτούνται στις Δ.Ο.Υ. κάθε εβδομάδα συνεργεία προληπτικών ελέγχων. Κατά την 5η και 6η εβδομάδα λειτουργίας των συνεργείων στη διάρκεια των εορτών (23/12/2013 - 5/1/2014) πραγματοποιήθηκαν 3.168 προληπτικοί έλεγχοι από τους οποίους οι 1.336 αφορούν επιχειρήσεις που σχετίζονται με την εστίαση και τη διασκέδαση.

Σε 2.968 από τις ελεγχόμενες επιχειρήσεις δε διαπιστώθηκε καμία παράβαση. Στις υπόλοιπες 200 από τις επιχειρήσεις στις οποίες πραγματοποιήθηκε έλεγχος διαπιστώθηκαν συνολικά 507 παραβάσεις. Η παραβατικότητα και για αυτό το διάστημα εντοπίζεται κυρίως στη μη έκδοση στοιχείων.

Οι περισσότερες παραβάσεις εντοπίστηκαν στην Αθήνα (305), ενώ η υψηλότερη παραβατικότητα εμφανίζεται στην Κρήτη με 18,10%.

Στη Δυτική Ελλάδα το ποσοστό παραβατικότητας ήταν μόλις 5,22%, από τα χαμηλότερα στην χώρα. Αναλυτικά σε 115 ελέγχους που έγιναν σε επιχειρήσεις σε Αχαϊα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία εντοπίστηκαν μόλις 7 παραβάσεις, οι περισσότερες για μη έκδοση αποδείξεων.


Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Απίστευτο και όμως αληθινό : "Καμπάνα" 9 μηνών φυλάκισης στον αρχηγό των Anonymous για φοροδιαφυγή - Διαβάστε πως μπορεί ένα πλήρωμα να βγει στο καρναβάλι... χωρίς να έχει ΑΦΜ (αλλά δεν θα έχει κέρδος ο αρχηγός)


Έκπληκτοι διαβάσαμε μέσα από το προσωπικό blog του Κωνσταντίνου Φλαμή , σχετικά με την "καμπάνα" 9 μηνών φυλάκισης που επιβλήθηκε στον αρχηγό των Anonymous , σε ένα από τα μεγαλύτερα περσινά καρναβαλικά πληρώματα . 

Για περισσότερα διαβάστε στο : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...