Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Για παράπονα - καταγγελίες - αποστολή πληροφοριών επικοινωνήστε με το tsipashlias.gr - patra gossipnews.gr !


Οποιοσδήποτε από τους αναγνώστες μας επιθυμεί να έρθει σε επικοινωνία τόσο με το patra gossipnews.gr , όσο και με το tsipashlias.gr , τότε μπορεί να το κάνει στέλνοντας το μήνυμα του στο παρακάτω email : tsipashlias@gmail.com !

Για παράπονα , καταγγελίες καθώς και αποστολή θεμάτων που θα μπορούσαν να αναρτηθούν στα δυο προαναφερόμενα blog , πλέον γνωρίζεται τον τρόπο που μπορείτε να το κάνετε !

ΛΗΣΤΕΙΑ! Πυροβολισμοί στο super market ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ




Νέα ληστεία σε super market αυτή τη φορά στον Ανδρικόπουλο στον Αγιο Βασίλειο.Ο ληστής μπήκε μέσα στο κατάστημα που ήταν κατάμεστο από κόσμο. Πληροφορίες αναφέρουν πως έπεσαν και πυροβολισμοί. Μέχρι πριν 5 λεπτά ο δράστης ήταν ακόμη μέσα στο κατάστημα. Νεώτερα αναφέρουν πως  έφυγε πεζός και κρατούσε όπλο.

ΝΕΩΤΕΡΟ

ΑΝθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη. Φορούσε σκούφο και μαύρα ρούχα και είχε όπλο. Πληροφορίες αναφέρουν πως αρχικά κινήθηκε προς ένα πρατήριο υγρών καυσίμων. Δεν υπήρξε τραυματισμος.

ΝΕΩΤΕΡΟ

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης ενώ πυροβολούσε στον αέρα... δεν πήρε τίποτα!

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Απίστευτο και όμως αληθινό : Ο απίστευτος λουλουδοπόλεμος που εξελίχθηκε για Πατρινή τραγουδίστρια !



Στα πλαίσια των LIVE εμφανίσεων που συνεχίζει να πραγματοποιεί η λαϊκή Πατρινή ερμηνεύτρια , Κατερίνα Αβραμοπούλυ , δίπλα στον Χάρη Ακριτίδη , η αλήθεια είναι πως έχουμε αντικρίσει δεκάδες απίστευτα περιστατικά να εξελίσσονται !

Έτσι λοιπόν , το tsipashlias.gr κατάφερε να εξασφαλίσει αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό , στο οποίο απεικονίζεται η ραγδαία εξελίξιμη Κατερίνα Αβραμοπούλου .... σε απίστευτο καλλιτεχνικό ρεσιτάλ ερμηνείας , με δεκάδες πανέρια λουλουδιών να την ..καταπλακώνουν !

Οι παρακάτω φωτογραφίες προέρχονται από το derti street  , ένα από τα πιο καυτά στέκια της νυχτερινής Αθήνας ...





ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Τα δελφίνια που "χόρευαν" κάτω από τη Γέφυρα



Ενα ζευγάρι πανέμορφα δελφίνια "χόρευαν" χθες στον Πατραϊκό κόλπο. Τα θηλαστικά προκάλεσαν όπως ήταν φυσικό τον θαυμασμό όσων τα είδαν. Πέρασαν κάτω από τη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου και συνέχισαν το "δρομολόγιό" τους προς τα δυτικά. Τις φωτογραφίες μας έστειλε η φίλη μας Τίνα Κουτσουβέλη.



Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Ο Αχαιός βουλευτής που θα γράφει ως blogger στην Huffington Post




Εκτός από βουλευτής και ομιλητής σε κορυφαία Πανεπιστήμια στον κόσμο ο Γιώργος Παπανδρέου θα εργάζεται πλέον και ως μπλόγκερ, καθώς η ιδιοκτήτρια του διάσημου site «Huffington Post» Αριάνα Χάφινγκτον, προσέλαβε τον πρώην πρωθυπουργό γι ανα αρθρογραφεί στη νέα ειδησεογραφική ιστοσελίδα της, το World Post.

Εκεί δεν θα γράφουν δωρεάν άρθρα διάφοροι μπλόγκερς, αλλά θα αρθρογραφούν και θα σχολιάζουν πολιτικοί κι επιχειρηματίες. Μάλιστα τα ονόματα των ειδικών συνεργατών είναι ηχηρά, καθώς ανάμεσα τους βρίσκονται αυτά των Τόνι Μπλερ και Μπιλ Γκέιτς.

Οπως ανακοινώθηκε το site θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις – βίντεο πρώην ηγετών, όπως ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Τόνι Μπλερ με θέμα την ανεργία των νέων στην Ευρώπη.

Η ιστοσελίδα θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός της Ελβετίας εντός του μήνα, ενώ συνιδιοκτήτης θα είναι ο μεγαλοεπενδυτής Νίκολας Μπεργκρούεν, που είναι γνωστός και ως "άστεγος δισεκατομμυριούχος", επειδή προτιμά να ζει σε ξενοδοχεία και να μην έχει ιδιοκτησία.

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Τα κεφάλια μέσα για να βγει το τρίτο φύλλο της "Πρότασης" - Δείτε πότε θα κυκλοφορήσει !


Τα θετικά σχόλια που έχει αποσπάσει η νεοεισερχόμενη στα υπάρχοντα media της Πάτρας , η μηνιαία free press εφημερίδα "Πρόταση" , σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εφησυχάσει τα στελέχη του , τα οποία εργάζονται πολλές ώρες σε καθημερινή βάση !

Από τον εκδότη μέχρι και το γραφίστα , επικρατεί η λογική του να κρατάμε χαμηλούς τόνους , μιας και ακόμη βρισκόμαστε στην αφετηρία του ταξιδιού . Έτσι λοιπόν , με μεράκι και αγάπη προς την δημοσιογραφία , προστάζουμε την προσωπική μας εργασία ... με απώτερο σκοπό η επίσημη κυκλοφορία του τρίτου φύλου της "Πρότασης" !

Το ρεπορτάζ του θα περιλαμβάνει θέματα ποικίλης ύλης , με τα θέματα που αφορούν τον καλλιτεχνικό τομέα , να τα έχει αναλάβει ο διαχειριστής έκδοσης του patra gossipnerws.gr , Ηλίας Τσίπας . Θεωρούμε πως λίγο μετά της 20 Ιανουαρίου θα βρισκόμαστε και πάλι κοντά σας !

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...