Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

" Αυτή είναι η αληθινή Σαμπρίνα , από αυτό που μου έχει δείξει μέχρι τώρα " - Πληροφορίες που ελάχιστοι γνωρίζουν !


Λόγο ότι τυχαίνει να είμαι ο διαχειριστής του patra gossipnews.gr , σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να δεχθώ ερωτήσεις περί των προσώπων εκείνων που απαρτίζουν το καλλιτεχνικό στερέωμα της τοπικής κοινωνίας . Επιθυμούν να εξακριβώσουν αν όντως ισχύει η "ιδανική" πλασμένη εικόνα που έχουν χτίσει στο μυαλό τους ....

Σαφέστατα τα περισσότερα διευκρινιστικά σχόλια ( του τύπου "Ρε Ηλία η Σαμπρίνα τι άνθρωπος είναι από κοντά .. ?? ) που δεν σταματάω να ακούω συνεχώς . Η μέχρι στιγμής παραμονή της στην πόλη μας , μου έχει δώσει την δυνατότητα να γνωρίσω σε πιο προσωπικό βαθμό τον "άνθρωπο" και ύστερα την "καλλιτέχνιδα" Σαμπρίνα . Η λέξη "ψυχούλα" μπορεί να περιγράψει με άκρως λεπτομερειακό τρόπο για αυτό που έλαβα από αυτήν ... και παράλληλα να μένω έκπληκτος από τις απόψεις που έχει υιοθετήσει για διάφορα ζητήματα , από επιστημονικά , εξωπραγματικά , αστρολογικά , πολιτικά κτλ ..

Μιλάμε για ένα άνθρωπο αρκετά ψαγμένο , που συνεχώς επιθυμεί να μάθει ολοένα και περισσότερες πληροφορίες που την αφορούν . Προσωπικά σαν Ηλίας Τσίπας είμαι σε θέση να σας αναφέρω πως νιώθω ότι άλλη γυναίκα βλέπω πάνω στην πίστα της Παριζιάνα Live ( που όλοι μας θαμπωνόμαστε από την γενικότερη αύρα πoυ εκπέμπει προς τα έξω ) ... και μια εντελώς άλλη εικόνα μου παρουσιάζει στις προσωπικές ομιλίες , χαρακτηρίζοντας την ως αρκετά αθώα και παράλληλα ευκολόπιστη . 

Για το μόνο σίγουρο που ανεπιφύλακτα θα έβαζα το χέρι μου στην φωτιά , είναι πως η Σαμπρίνα είναι μια πολύ γλυκιά και ευαίσθητη ύπαρξη , αλλά όποτε χρειαστεί και αρκετά "αντράκι" !


Δείτε φωτό από τα περισσότερα νυχτερινά καταστήματα της Πάτρας - Ρεβεγιόν και .... λεφτά υπάρχουν



Ο Κωνσταντίνος Φλαμής μέσω του προσωπικού του blog , μας έδωσε την δυνατότητα να μας παρουσιάσει φωτογραφικό υλικό , σχετικά με την κατάσταση "χαμού" που επικράτησε στα περισσότερα νυχτερινά στέκια της πόλης ... θυμίζοντας μας ρεβεγιόν άλλων εποχών .

Διαβάστε περισσότερα : ΕΔΩ

Η πρωτοχρονιάτικη ευχή του Γιάννη Καρπή στον Ηλία Τσίπα και το παράπονο του ...


Ανάμεσα στις εκατοντάδες ευχές που έλαβα με αφορμή την είσοδο του 2014 , ήταν και αυτό εκ μέρους του Γιάννη Καρπή . Να σας πληροφορήσω πως πρόκειται για τον ιδιοκτήτη των : Cibo - Cibo - Greco cafe - Due Piani και του Signore Pizza . 

Διαβάστε το προσωπικό μήνυμα που μου έστειλε :

" Ηλία χρόνια πολλά καλή χρανιά να έχεις ... Αλλά να ξέρεις με στεναχώρησες λίγο τώρα τελευταία σε κάτι σχόλια ... Θέλω να πιστεύω ότι δεν είχες παράπονο από την συνεργασία μας .... Περιμένω να διορθώσεις με τον τρόπο σου ..... Φιλιά... "

Να σας διευκρινίσω πως με τον κύριο Καρπή συνεργάστηκα κατά την σεζόν 2009-2010 , όπου προσωπικά σαν Ηλίας Τσίπας είχα αναλάβει τα καθήκοντα του υπεύθυνου των δημοσίων σχέσεων στο πρώην Guzel club . Οι εντυπώσεις που είχα αποκομίσει από την συγκεκριμένη συνεργασία , σαφέστατα και δεν θα μπορούσαν να είναι οι καλύτερες . Από κει και πέρα να του ξεκαθαρίσω πως σέβομαι σε τεράστιο βαθμό την επιχειρηματική του αξιοπρόσεκτη πορεία και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να μπω στην λογική του να εκφραστώ αρνητικά για αυτόν !

Αν είχα κάτι προσωπικό μαζί του , θα του έλεγα αυτοπροσώπως , για αυτό είναι προτιμότερο να μην ακούει τις εκάστοτε Κασσάνδρες που του ψιθυρίζουν εσκεμμένα διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας ..


Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...