Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

2013 : Μια χρονιά γεμάτη συγκινήσεις - Οι λόγοι που το patra gossip news.gr αγαπήθηκε από χιλιάδες επισκέπτες ...


Απέχοντας μόλις λίγες ώρες πριν το οριστικό τέλος του τρέχοντος δίσεκτου έτους ( κατά πολλούς ) , τα συναισθήματα της τελευταίας στιγμής σαφέστατα και είναι ανάμικτα ...

Η όλη αρχική ιδέα δημιουργίας του patra gossipnews.gr προήλθε από καθαρά συγκυρία της τύχης , ύστερα από συζήτηση που είχα με τον έναν εκ των ιδιοκτητών του www.patragoal.gr , Αποστόλη Νικολοπουλο . Δεν τίθεται η παραμικρή αμφιβολία πως αποτελεί το πρόσωπο κλειδί εκείνο , χάρη στον οποίον βάλαμε την μηχανή μπρος . Οι πρώτοι μήνες της επίσημης λειτουργίας καταναλώθηκαν στο να εστιάσουμε στο είδος του ρεπορτάζ που θέλαμε να υπηρετήσουμε . Τα τοπικά lifestyle θέματα που εστιάζαμε σε καθημερινή βάση , αρχικά προκαλούσαν την κοινή γνώμη , όμως με την πάροδο του χρόνου , καταφέραμε επιτέλους να μας αποδεχτούν ακόμη και οι πιο φανατικοί μας "εχθροί" .

'Ενα πρωί με το που άνοιξα τα προσωπικά του email , έκπληκτος διαπίστωσα το μήνυμα του Κωνσταντίνου Φλαμή προκειμένου να μιλήσουμε .... και μετέπειτα να συνεργαστούμε στην ανεξάρτητη εβδομαδιαία εφημερίδα "Κόσμος" της Πάτρας . Σημείο αιχμής αποτέλεσε η γνωριμία μου με τον ιδιοκτήτη του Flashstars.gr , Γιάννη Πεφάνη , με τον οποίον εκτός από στενό συνεργάτη , παράλληλα αποτελεί και οικογενειακό φίλο . Επί της ευκαιρίας να ευχαριστήσω δημόσια τον διευθυντή του www.gossip-tv.gr , Νασο Γουμενίδη , για την ανοιχτή του στήριξη προς το πρόσωπο μου , με την ναζιστική χειρονομία που προέβη ο Σταμάτης Γονίδης σε καλοκαιρινή του συναυλία , να αποτελεί πρώτο θέμα στα κορυφαία διαδικτυακά portal της χώρας ( ΕΔΩ ) . Να μην ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε την διακεκριμένη δημοσιογράφο του www.bizznews.gr - περιοδικού "Χαι" - Free press "Extravagaza " , Άννα Τσιάλτα , τον συνεκδότη του www.styleland.gr και παράλληλα δημοσιογράφο της καθημερινής αθλητικής εφημερίδας "Πρωταθλητής" , Γιάννη Γρίβα , τον διαχειριστή των Μουσικά Τέμπο , Βασίλη Μπρούτσο , τον ιδιοκτήτη του www.beebox.gr , Άγγελο Τσονάκα καθώς και όσους στάθηκαν άξιοι συνοδοιπόροι της καινοτομικής μας πορείας !

Το επόμενο προσωπικό στοίχημα που έθεσα στον εαυτό μου σαν Ηλίας Τσίπας , ήταν η ανάληψη ηγετικού ρόλου και πιο συγκεκριμένα του υπεύθυνου των δημοσίων σχέσεων στα μεγαλύτερα εν ενεργεία νυχτερινά καταστήματα της Πάτρας , ξεχωρίζοντας την Παριζιάνα Live - Αστέρια Live - το πρώην Γυάλινο Live και το νεοεισερχόμενο "Κέντρο Πατρών" - Αρείων Live . Έτσι λοιπόν οτιδήποτε αφορούσε το νυχτερινό γίγνεσθαι της Αχαϊκής πρωτεύουσας , είχατε την δυνατότητα να το πληροφορηθείτε σε πρώτη αποκλειστικότητα μέσα από το Patra Gossip News .Gr . Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η φανερή τοποθέτηση της Σαμπρίνας υπέρ της κόντρας που ξέσπασε μεταξύ Νότη Σφακιανήκη - Δέσποινας Βανδή , αποτελώντας σημείο αναφοράς στα κορυφαία sites-blogs ( Gossip - Tv enikos.gr , tromaktiko.gr , spirospero.gr .. ) Κάντε κλικ : ΕΔΩ .

Και εκεί που ορισμένοι θεωρούσαν πως οι δυνάμεις μου είχαν στερέψει , μέσα σε χρόνο ρεκόρ προήλθε το tsipashlias.gr

Το τελευταίο σκέλος του σημερινής ανασκόπησης που αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε για την συνολική πορεία που διασχίσαμε κατά το 2013 , εστιάζει στο όνειρο , στην ιδέα που τελικά έλαβε σάρκα και οστά . Φυσικά δεν αναφερόμαστε σε τίποτα άλλο παρά την επίσημη κυκλοφορία της νέας μεγάλης μηνιαίας  free press εφημερίδας όλων των Πατρινών , της δικής σας ΠΡΟΤΑΣΗΣ. Ήδη μέσα στα δυο πρώτα τεύχη που έχουν εκδοθεί , οι κριτικές και τα σχόλια που έχουμε αποκομίσει , σαφέστατα και δεν θα μπορούσαν να κυμανθούν σε καλύτερο πλαίσιο . Φυσικά να πω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στην πρόταση συνεργασίας που μου πρότεινε ο Κωνσταντίνος Μαρκέτος !



Ορισμένοι από τους οποίους μου ευχήθηκαν χρόνια πολλά - Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους σας ...


Σαν σήμερα γεννήθηκα , με την 31-12-1988 να αποτελεί την ακριβή χρονολογική ημερομηνία που ήρθα σε τούτο τον κόσμο ! Έκπληκτος ακόμη παραμένω στις εκατοντάδες μοναδικές ευχές που λαμβάνω διαρκώς κατά την διάρκεια της σημερινής μέρας . Με την σειρά μου , να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για τον κόπο που μπήκατε να με σκεφθείτε , ευχόμενος από την μεριά μου μόνα τα καλύτερα , ευελπιστώντας πως το 2014 θα μας δώσει όσα μας στέρησε το δίσεκτο έτος που σε μόλις λίγες ώρες ... θα αποτελεί παρελθόν !

Ορισμένα από τα εκατοντάδες μηνύματα που έλαβα προέρχονται από τους :
Παριζιάνα Live : ( Κώστας & Χρήστος Κόζης , Milan Tsirkovits , Σαμπρίνα , Γιάννης Παπαϊωάννου , Γιάννης Πανίτσας , Νάντια Στάμου , Νάταλι Ζέρβα , Χρήστος Καρβέλας , Νίκος Σκαλτσάς , Άρης Βανταράκης , Κωνσταντίνα Καρβουνιάρη , Αρσινόη κα ... )

Romeo Πάτρας : ( Μίνα Ευαγγέλου , Σπύρος Νιάχος , Θανάσης Βασιλάκος , Άρης Καρβούνης , Μάκης Κωστόπουλος κα ... )

Αστέρια Live : ( Ανδρέας Κούφης , Παναγιώτης Μητρόπουλος , Νίκος Γιαννόπουλος , Σπύρος Πανταζόπουλος , Ευδοκία Ράπτη κα .. )

Δεκάδες άλλα ονόματα συμπεριλαμβάνονται από το λαμπερό καλλιτεχνικό κόσμο , μεταξύ αυτών ξεχωρίζοντας τους : Άκης Δείξιμος , Αλέκος Ζαζόπουλος , Λευτέρης Πανταζής ,  Κέλλυ Κελεκίδου , Χάρης Κωστόπουλος , Χάρης Ακριτίδης , Νικηφόρος , Γιώργος Μάης , Μάκης Δημάκης , Γιάννης Τάσιος , Νίκος Τερζής , Γιώργος Γιασεμής , Γιώργος Λύρας , Σάσα Μπάστα , Έρη - Λιούμπα Ζώρα , Δημήτρης Γιώτης , Μαρία Καρλάκη , Χρήστος Πάζης , Βαλάντης, Tus , REC , Ελένη Χατζίδου , Χρήστος Αντωνιάδης , Γιάννης Κόλλιας , Μαρία Σαμίου , Μάριος ο Blackman ,  Κωνσταντίνος Γαλανός ,  Βιβή Μαστραλέξη , Βασιλική Μπέλλου , Κωνσταντίνα Μεταξά , Σάκης Καντάς , Μαίρα Ψιλοπούλου , Έφη Ιωαννίδου , Ορθούλα Παπαδάκου , Αθηνά Ιωαννού , Ελπίδα Αδαμίδου , Ρωμίνα Πουλικάκου , Στέφανος Στεφανόπουλος , Νεκτάριος Κακολύρης , Γιάννης Τσίλης , Νικόλας Αδάμ , Θεοδώσης Κώτσης, Έλενα Γεωργαντά , Βίβιαν Λέση , Ελίνα Τζουβέκα , Αλέξανδρος Μπάκας , Γιάγκος Ραυτόπουλος ...

Επίσης να μην παραλείψω ορισμένους από τους πιο στενούς μου συνεργάτες , όπως είναι οι :
  • Σοφία Καραχρήστου : Δημοσιογράφος του Star channel
  • Kωνσταντίνος Φλαμής : Δημοσιογράφος του "Κόσμου" της Πάτρας , Lepanto Tv , Max fm 
  • Άννα Τσιάλτα : Δημοσιογράφος στο bizznews.gr , περιοδικό"Χαί" , free press "Extravanza"
  • Κωνσταντίνος Μαρκέτος : Εκδότης της free press εφημερίδας "Πρόταση"
  • Γιώργος Κοντογιάννης : Δημοσιογράφος του "Κόσμου" της Πάτρας , Lepanto Tv , Max Fm 
  • Γιάννης Πεφάνης : Διαχειριστής έκδοσης του Flashstars.gr
  • Μαρία - Ρένα Βαρδαλαχάκη ( Super B )
  • Άγγελος Χριστόπουλος ( Παρουσιαστής μουσικής εκπομπής "Το Κλειδί" στο Super B )
  • Γιάννης Γρίβας : Εκδότης του Styleland.gr - Δημοσιογράφος της εφημερίδας "Πρωταθλητής" ) 
  • Αποστόλης Νικολόπουλος : Συνεκδότης του patragoal.gr
  • Βασίλης Μπρούτζος : Διαχειριστής του μουσικού blog "Μουσικά Τέμπο"
  • Κώστας Αλεξίου : Διαχειριστής του rezoume.blogspot.gr
  • Κωνσταντία Τσίχλα : Ραδιοφωνική παραγωγός στην Μουσική Λάμψη 103.3 fm
  • Βασίλης Μιχόπουλος : Υπεύθυνος προγράμματος στο Ράδιο Πάτρα 106.5 fm


Συνεπής φάνηκαν και οι εκπρόσωποι της τοπικής πολιτικής σκηνής :
  • Νίκος Νικολόπουλος : Ανεξάρτητος βουλευτής - Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος 
  • Θανάσης Νταβλούρος : Βουλευτής Αχαΐας με την ΝΔ
  • Αλέξης Σκαρμέας : Πρώην αντιδήμαρχος , νυν δημοτικός σύμβουλος και επερχόμενος υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων 
  • Νίκος Οικονομόπουλος : Πρώην βουλευτής της "Πολιτικής Άνοιξης" , πρώην δημοτικός σύμβουλος , μαιευτήρας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών και υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων .
  • Παναγιωτόπουλος : Δήμαρχος Κ.Αχαΐας 
  • Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος : Διοικητής Νοσοκομείου Αργοστολίου


Για ακόμη μια φορά να ευχηθώ σε όλους τους προαναφερόμενους ( και παράλληλα ένα τεράστιο συγνώμη σε όσους χωρίς καμία σκοπιμότητα ξέχασα να συμπεριλάβω στην σχετική λίστα ) ... χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος ! 






Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...