Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Το Patra Gossip News .Gr συμπληρώνει δύο χρόνια επίσημης λειτουργίας - Κάντε μια ευχή !

Με τα λίγα και με τα πολλά , συμπληρώθηκαν δυο ολόκληρα χρόνια από την ημέρα εκείνη που γεννήθηκε η ιδέα του Patra Gossip News .Gr ! Πραγματικά σαν χθες μας φαίνεται η σύνταξη του παρθενικού μας άρθρου . Φτάνουμε λοιπόν στο σήμερα , στο φινάλε του 2013 , με μια πλούσια διαδρομή να βρίσκεται πίσω μας ! 
Σπουδαίες καλλιτεχνικές προσωπικότητες της χώρας , όπως είναι οι : Πασχάλης Τερζής , Πάνος Κιάμος , Χάρης Κωστόπουλος , Αντώνης Ρέμος , Αντύπας , Αλέκος Ζαζόπουλος , Άκης Δείξιμος , Βαλάντης , Λάμπης Λιβιεράτος , Δημήτρης Κοντολάζος , Γιάννης Τάσσιος , Κωνσταντίνος Γαλανός , Δημήτρης Γιώτης  , Νικηφόρος , Γιώργος Μαζωνάκης , Σαμπρίνα , Μαρία Καρλάκη κτλ δεν δίστασαν να ανοίξουν την καρδιά τους , αποκλειστικά στο συγκεκριμένο blog . 
Επίσης να μην παραλείψουμε να σας αναφέρουμε και την κοινή πορεία που διαδραματίσαμε με  τρία από τα μεγαλύτερα μπουζουξίδικα της Πάτρας ( Αστέρια Live - Κέντρο Πατρών - Παριζιάνα Live ) , τα οποία μας δίνουν την δυνατότητα να γνωρίζουμε πρώτοι όλες τις εξελίξεις που αφορούν το νυχτερινό γίγνεσθαι της πόλης .









Στην συνέχεια ακολούθησε η συνεργασία με την εβδομαδιαία ανεξάρτητη εφημερίδα " Κόσμος" της Πάτρας !



Το επόμενο συνεργατικό μας βήμα , ήταν οι διαδικτυκές εκπομπές σε live streaming , μέσα από το www.beebox.gr , με δεκάδες καλεσμένους να ανοίγουν την καρδιά τους αποκλειστικά στον Ηλία Τσίπα !





Το μεγάλο προσωπικό στοίχημα ήταν η παρθενική έκδοση της "ΠΡΟΤΑΣΗΣ " , της νέας μεγάλης free press εφημερίδας της Πάτρας ! Η επίσημη κυκλοφορία του πρώτου φύλλου κατάφερε να αποσπάσει άκρως κολακευτικές κριτικές , προσδίνοντας μια νέα πνοή στα υπάρχοντα ΜΜΕ της τοπικής κοινωνίας !


Για το τέλος να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους φίλους και τους συνεργάτες για την πολύτιμη στήριξη τους , καθ όλη την διάρκεια της πορείας μας .






Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...