Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Ξύλο στην Αγίου Ανδρέου για μία θέση πάρκινγκ! Επεσαν μπουνιές


Στα χέρια πιάστηκαν το μεσημέρι στην οδό Αγίου Ανδρέου δύο οδηγοί αυτοκινήτων για μια θέση parking. 

Οδηγός οχήματος, μάρκας Audi, είχε βγάλει αλαρμ προκειμένου να παρκάρει τοΙΧ του σε μια θέση που ''άδειαζε''. Διερχόμενος οδηγός μολίς αντιλήφθηκε πως ''αδειάζει'' η συγκεκριμένη θέση θέλησε να τοποθετήσει εκεί το δικό του αυτοκίνητο, έχοντας δει μάλιστα την αναμονή και τα αλαρμ του πρώτου, και το έκανε.

Η σπίθα είχε ανάψει. Εκτός εαυτού ο οδηγός της ''νόμιμης αναμονής'', του πρώτου αυτοκινήτου, κατέβηκε από το όχημά του και επιτέθηκε φραστικά στον ασυνείδητο οδηγό του δεύτερου αυτοκινήτου που με τέτοιο τρόπο προσπάθησε να του ''κλέψει'' τη θέση parking. Oι ύβρεις ήταν βαρύτατες, καθώς ο ιδιοκτήτης του audi δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έπαθε.

Μη αντέχοντας τις ύβρεις ο ''έξυπνος'' οδηγός του άλλου οχήματος, επιτέθηκε στον πρώτο και τον γρονθοκόπησε.

Ακολούθησε άγριος καβγάς ''σώμα με σώμα'', με τους περαστικούς να κοιτούν έκλπηκτοι. Τελικά με την επέμβαση των ψυχραιμότερων και υπο την απειλή του ερχομού της αστυνομίας ο καβγάς έλαβε τέλος, ενώ και οι δύο οδηγοί απομακρυνθηκαν αό το σημείο.

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Ο "χριστιανός" κλώτσησε ένα πιτσιρίκι που ζητιάνευε έξω από εκκλησία της Πάτρας




Συνέβη πριν μερικές ημέρες στη διάρκεια εορτής έξω από  Ιερό Ναό της Πάτρας.
Ένας… «καθώς πρέπει» κύριος, είχε αποσπαστεί από τον κόσμο που περίμενε στην ουρά να προσκυνήσει και σαν "σερίφης" πήγε με τσαμπουκά και έσπρωχνε στο απέναντι πεζοδρόμιο κάποιους επαίτες που κάθονταν στη γωνία! Μεταξύ αυτών και μικρά παιδιά!
Δεν ξέρουμε αν είχε κάποια σχέση με την εκκλησία ή ήταν ένας από τους πιστούς. Το βέβαιο είναι, πάντως, ότι ο εν λόγω «κύριος» και «πιστός» έκρινε ότι η παρουσία των μεταναστών στο απέναντι πεζοδρόμιο ήταν ενοχλητική και προσπαθούσε να τους διώξει κυριολεκτικά από δημόσιο χώρο!


Μάλιστα σε μία περίπτωση... κλώτσησε και ένα πιτσιρίκι! Αν είναι δυνατον!

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Πάτρα : Εντατικοποιείται η τακτική της ΚΟΝΣΟΜΑΣΙΟΝ από τις εκάστοτε τραγουδίστριες !

Αν προσπαθήσει κάποιος να αναλύσει τον όρο της λέξης κονσομασιόν , τότε θα κατανοήσει πως ονομάζεται η διαδικασία εκείνη που απαιτείται να πληρώσεις κάποιον/α ως αντάλλαγμα , προκειμένου να δεχθεί να σου δώσει το λιγότερο .... σημασία . Φυσικά αυτό μπορεί να επιτυγχανθεί είτε μέσω των κερασμένων ποτών ( στα απλά μπαράκια ) , ενώ σε μεγαλύτερους χώρους όπως είναι τα πατροπαράδοτα μπουζουξίδικα , το όλο παιχνίδι συνίσταται στις ζημιές που θα πραγματοποιηθούν στον λεγόμενο λουλουδοπόλεμο !!! Να μην ξεχάσουμε να σας αναφέρουμε , πως βασική προϋπόθεση αποτελεί η ανάδειξη της αποκαλυπτικής εξωτερικής τους εμφάνισης , που φροντίζουν να προωθήσουν προς τα έξω .... Πόσες μα πόσες φορές έχουν αντικρίσει τα μάτια μας , την χ-ψ τραγουδίστρια να γυροφέρνει βόλτες στα τραπέζια των εκάστοτε "ζημιάριδων" πελατών , έχοντας ως αποκλειστικό σκοπό και μόνο , το πως θα λάβουν ακόμη 5-6 περισσότερα πανέρια λουλουδιών ! Καριέρες και περαιτέρω καλλιτεχνική προώθηση σαφέστατα και δεν επιτυγχάνεται με τέτοιους μεθόδους , γιατί μετά ξεφεύγουν από την κατηγορία των καλλιτέχνιδων !

" Φάτε μάτια ψάρια " η αλλιώς " Από φωνή κορμάρα " !!!

Να σας ξεκαθαρίσουμε σαν Patra Gossip News .Gr , πως σε καμία περίπτωση δεν εστιάζουμε σε κάποιο συγκεκριμένο γυναικείο πρόσωπο , με την αναφορά μας να μην εμπεριέχει προσωπικές εμπάθειες . Πάντως θα ήταν άδικο η μπάλα να τις πάρει όλες , αφού υπάρχουν και οι εξαιρέσεις του κανόνα . Άλλωστε ο κόσμος έχει μάτια και κρίνει ... Τα συμπεράσματα δικά μας !

Πηγή : Patra Gossip News .Gr !

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...