Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Πάτρα: Κλειστή η εθνική οδός στο ύψος του Πλατάνου Αιγιαλείας λόγω κατολίσθησης - Συνεχίζονται τα έντονα καιρικά φαινόμενα -ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Κλειστή η εθνική οδός στο ύψος του Πλατάνου Αιγιαλείας λόγω κατολίσθησης - Συνεχίζονται τα έντονα καιρικά φαινόμενα -ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ Κλειστό το πορθμείο Ριου Αντιρρίου και Κυλλήνης Ζακύνθου

21.00: Έκλεισε λόγω κατολισθήσεων, λίγο πριν από τις 8.00 το βράδυ της Κυριακής, η παλαιά εθνική οδός Πατρών - Κορίνθου, στο ύψος του Πλάτανου Αιγιαλείας. Κλειστό λόγω ανέμων και το πορθμείο Ρίου - Αντιρρίου.
Τα οχήματα που κινούνται προς Αθήνα εκτρέπονται στην νέα εθνική, μέσω του κόμβου της Πούντας, ενώ τα οχήματα που κινούνται προς Πάτρα, εκτρέπονται στον κόμβο της Ακράτας. 
Στο μεταξύ, οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας έχουν δημιουργήσει μικρής έκτασης προβλήματα, κυρίως λόγω της πτώσης δέντρων.

Αντίθετα, κανονικά διεξάγεται η κίνηση στην γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου.
Χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας για να αποκατασταθεί η κυκλοφορία στη νέα εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου. Η αιτία ένας κάδος απορριμμάτων ο οποίος από τους ισχυρούς ανέμους είχε "πεταχτεί" στη μέση του δρόμου.
Ευτυχώς, η άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας αποκατέστησε την κυκλοφορία απομακρύνοντας τον κάδο.
14.45 Σε πτώσεις κλαδιών δένδρων, αποκολλήσεις πινακίδων και μια σειρά άλλων ανάλογων περιστατικών καλείται να επέμβει την τελευταία ώρα η πυροσβεστική υπηρεσία Πατρών που δέχεται αλλεπάλληλες κλήσεις κυρίως απο το Πλατάνι, τα Συχαινά και τον Ψαθόπυργο.
Στο μεταξύ, θυελλώδεις άνεμοι πνέουν στην περιοχή από χθες το βράδυ ενώ το πορθμείο Ρίου Αντιρρίου παραμένει κλειστό από - χθες το μεσημέρι.
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν από τις μεσημεριανές ώρες αρχικά στο Ιόνιο, την Ήπειρο και βαθμιαία στη Στερεά – Εύβοια την Πελοπόννησο, τις Δυτικές Κυκλάδες και τη Θεσσαλία – Σποράδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της δυτικής και βόρειας χώρας.
Οι ανατολικοί νοτιοανατολικοί άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 8 και τοπικά τα 9 μποφόρ.
Για περισσότερες φωτογραφίες στο : www.thebest.gr

ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗ Ρ. ΦΕΡΑΙΟΥ: Αθηναίος επιχειρηματίας ανοίγει εστιατόριο…



Η Πάτρα γέμισε από καφετέριες και τώρα πήραν σειρά τα… εστιατόρια! Και σε επίκεντρο αυτής της επιχειρηματικής δραστηριότητας έχει μετατραπεί ο πεζόδρομος της Ρήγα Φεραίου. Μαθαίνουμε λοιπόν ότι η συγκεκριμένη πληροφορία έφθασε στα αυτιά αρκετών Αθηναίων και άλλων επιχειρηματιών οι οποίοι άρχισαν να βλέπουν με καλό μάτι την επένδυση στην πόλη. Και μαθαίνουμε ότι ήδη μεγαλοεπιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης από την Αθήνα συμφώνησε ήδη για την αγορά παλαιού ακινήτου (γωνιακού) στην Ρήγα Φεραίου όπου θα στεγάσει και θα λειτουργήσει το πολυτελές εστιατόριό του… Βέβαια θα προηγηθούν οι απαραίτητες εργασίες ανακαίνισης του κτιρίου, που υπολογίζεται να ανέλθουν σε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ…

Πηγή : dete.gr




Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...