Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Γιώργος Κολλιόπουλος : Η συνέντευξη βόμβα που θα ταρακουνήσει την νυχτερινή ζωή της Πάτρας !

Ύστερα από προσωπική επαφή που είχα μόλις κατά την διάρκεια της σημερινής μέρας με τον Γιώργο Κολλιόπουλο , αποφασίσαμε από κοινού να ανανεώσουμε αρκετά σύντομα το επόμενο ραντεβού μας !

Ο μετρ της μικρής Γαλλίδας , θα μιλήσει για όλους και όλα στον Ηλία Τσίπα , για τα 10 χρόνια στενής συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη , την τωρινή συνύπαρξη με τον Κώστα Κόζη και άλλες ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις , που θα ταρακουνήσουν τα καθώς πρέπει δρώμενα της νυχτερινής Πάτρας .

Σίγουρα τα μάτια του έχουν αντικρίσει πάρα πολλά μέσα στην νύχτα , για αυτό και όσα μας εξομολογηθεί αναμένονται ιδιαίτερης καταλυτικής σημασίας , από έναν άνθρωπο που δεν συνηθίζει ποτέ να μιλάει στα MME !

Έλενα Κωνσταντινίδου: Η γυναίκα που κάνει τον Κασιδιάρη να κόβει φλέβα για πάρτι της

Έλενα Κωνσταντινίδου: Η γυναίκα που κάνει τον Κασιδιάρη να κόβει φλέβα για πάρτι της

Έχει γίνει μεγάλος ντόρος με την σχέση τους. Μια σχέση που την αποκαλύψαμε πρώτοι εμείς εδώ στο
Απο τότε χύθηκε πολύ μελάνι. Και να τα ακριβά αυτοκίνητά…να οι Τίτλοι των Καλλιστείων να οι διακοπές με το σφιχτό αγόρι του Εθνικιστικού Κινήματος…που μεταξύ μας τώρα…Έχει μια αδυναμία στις ψηλές γυναίκες… Το κορίτσι ωστόσο αυτό πέρα από σύντροφος Κασιδιάρη είναι και μια γυναίκα που μπορεί να έγινε γνωστή από το modeling όμως έχει αλλάξει εντελώς ρότα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στις Πολιτικές επιστήμες και εδώ και λίγες μέρες έχει επιστρέψει στην Αθήνα αναζητώντας δουλειά. Βλέπετε είναι κι αυτή μια από τις πολλές άνεργες αν και «πτυχιούχες» νέες που ανεβάζουν τον πήχη της ανεργίας σε πολύ μεγάλα νούμερα…Για να το ελαφρύνω τώρα και κρίνοντας απο τις φωτογραφίες η Έλενα θέλει κι αλλού μεγάλα νούμερα. Ο λόγος; Εμφανής. Τούμπανο το κορίτσι…Μπροστοκούνητο και επικίνδυνο. Δείτε εικόνες που ανέβασε στην σελίδα της και τρέλανε κόσμο…
Παιδί μου εσύ!

Για περισσότερα : www.to-mati.net


Πάτρα: Σερβιτόρoς σε πασίγνωστη καφετέρια της Αγίου Νικολάου... αυτοπροτάθηκε να απολυθεί

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε πως οι πλειοψηφία των εργαζομένων επιζητούσαν οι εργοδότες τους να τους κολλήσουν τα απαραίτητα ένσημα με τις περισσότερες φορές φυσικά αυτό να μην γίνεται.

Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει και μάλιστα σε ριζικό βαθμό, μετά την απόφαση του Υπουργού Εργασίας , Γιάννη Βρούτσου , να "μαυρίσει" τους εργοδότες εκείνους που δεν τηρούσαν κατά γράμμα το νόμο. Αυτό είχε σαν συνέπεια αρκετά άτομα που εκτελούσαν περιστασιακές εργασίες ( που συνδέονται κατά κράτος με την νυχτερινή διασκέδαση ) να μην μπορούν πλέον να ανταποκριθούν στις νέες μεταβολές, αφού για να συνεχίσουν όφειλαν να είναι δηλωμένοι. Στην συγκεκριμένη κατηγορία συμπεριλαμβάνονται οι μπάρμαν, σερβιτόροι, Djs, Pr, στελέχη υποδοχής κτλ, οι οποίοι εντάσσονται στην λεγόμενη "μαύρη εργασία".

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του patra gossip news.gr, σερβιτόρος σε πασίγνωστη καφετέρια της Αγίου Νικολάου αντί να αποδεχτεί την πρόταση του εργοδότη του και πλέον να είναι δηλωμένος, αντιθέτως αποφάσισε να θέσει τον εαυτό του προς απόλυση. Και όμως στην σύγχρονη Ελλάδα συμβαίνουν και τέτοια περιστατικά...

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που μετετράπη από άγγελος σε…«διάολο» της νύχτας (ΦΩΤΟ)

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που μετετράπη από άγγελος σε…«διάολο» της νύχτας (ΦΩΤΟ)

Από μικρή έδινε την δική της μάχη μόνη της για να τα κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα. Το μικρόβιο του αθλητισμού το είχε στις φλέβες της, από τότε που ήταν πιτσιρίκι….
Τελείωσε το αθλητικό γυμνάσιο και ήταν αθλήτρια στην ενόργανη της Εθνικής Ελλάδος, με όνειρα να φτάσει ψηλά στον χώρο του αθλητισμού.

Για περισσότερα : www.to-mati.net

Η απάντηση της Σαμπρίνας μετά την κατακραυγή κατά των θέσεών της υπέρ του Νότη Σφακιανάκη!

Η απάντηση της Σαμπρίνας μετά την κατακραυγή κατά των θέσεών της υπέρ του Νότη Σφακιανάκη!

Την αντίδραση του κόσμου προκάλεσε η θέση της γνωστής τραγουδίστριας υπέρ των δηλώσεων του Νότη Σφακιανάκη για τη Χρυσή Αυγή και εκείνη θελησε με ακόμα ένα μήνυμά της να βάλει τα πράγματα στη θέση τους!   Η Σαμπρίνα είχε βγει μέσω facebook και είχε ανοιχτά πάρει το μέρος των απόψεων του Σφακιανάκη και επιτέθηκε εμμέσως στην Δέσποινα Βανδή για την αποχώρησή της από το νυχτερινό μουσικό σχήμα μαζί του.

Αποκαλυπτικό - Μάθετε τον πραγματικό λόγο που ο Κωστόπουλος αποφάσισε να παραδοθεί στη ΓΑΔΑ

Μάθετε τον πραγματικό λόγο που ο Κωστόπουλος αποφάσισε να παραδοθεί στη ΓΑΔΑ…

Πανικός επικρατεί με την απόφαση του Πέτρου Κωστόπουλου να παραδοθεί στην ΓΑΔΑ!   Διαβάστε τη συνέχεια στο www.to-mati.net

ΠΑΤΡΑ-ΣΟΚ: Χαροπαλεύει μια νεαρή κοπέλα μετά από την σφοδρή σύγκρουση Ι.Χ με μοτοσυκλέτα στην περιοχή του Νοσοκομείου Αγ .Ανδρέας


Τροχαίο ατύχημα συνέβη σήμερα το βράδυ στην περιοχή του Νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες δίκυκλη μοτοσυκλέτα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με ΙΧ. Η νεαρή κοπέλα που επέβαινε ως συνοδηγός στην μοτοσυκλέτα εκσφεντονίστηκε και προσγειώθηκε στο ΙΧ. που ακολουθούσε. Η προσγείωση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε την κοπέλα η οποία διατηρούσε κάποιες από τις αισθήσεις της.. Σύμφωνα με τις ιατρικές πηγές η κατάσταση της κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη .  

Πηγή : dete.gr

Ευχαριστίες για την συμπαράσταση στην απώλεια του Ανδρέα Μολφέτα

Ευχαριστίες για την συμπαράσταση στην απώλεια του Ανδρέα Μολφέτα  Ανακοίνωση των ΚΑΕ Απόλλων, ΑΣ Απόλλων και Απολλωνιάδας

Από την διοίκηση της ΚΑΕ Απόλλων, του ΑΣ Απόλλων και της Απολλωνιάδας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: «Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΚΑΕ Απόλλων Πάτρας, του Α.Σ. Απόλλων και του Α.Σ. Απολλωνιάδα επιθυμούν να ευχαριστήσουν όλους τους εκπροσώπους φορέων, συλλόγων και σωματείων, οι οποίοι μας συμπαραστάθηκαν στην μεγάλη απώλεια του Προέδρου μας, Ανδρέα Μολφέτα.
Ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση και όλη την Πατρινή κοινωνία, η οποία αναγνώριζε διαχρονικά το έργο και την προσφορά του αείμνηστου Προέδρου μας, στον Απόλλωνα και τον Πατραϊκό αθλητισμό.
Αισθανόμαστε ότι ο Ανδρέας Μολφέτας δεν έχει φύγει από δίπλα μας. Διαβεβαιώνουμε τους φιλάθλους μας και τον αθλητικό κόσμο όλης της Πάτρας ότι θα συνεχίσουμε να πρεσβεύουμε τις αρχές και τα αθλητικά ιδεώδη που συνδιαμορφώσαμε από κοινού με τον Ανδρέα Μολφέτα στο διάστημα της πολυετούς συνεργασίας μας.
Αυτές οι αρχές και οι αξίες θα αποτελούν την πυξίδα και για τα τρία Δ.Σ. (ΚΑΕ Απόλλων Πάτρας, Α.Σ. Απόλλων, Α.Σ. Απολλωνιάδα), ώστε να βαδίσει ο Απόλλωνας και στο μέλλον σε δρόμους ασφαλείς».
Πηγή : thebest.gr

Απόλλωνας Πατρών: Τα εισιτήρια για Πανελευσινιακό

Απόλλωνας Πατρών: Τα εισιτήρια για Πανελευσινιακό Ειδική προσφορά για το ματς με τον Πανελευσινιακό κι εκείνο του Ατρόμητου Αχαΐας

Στη διάθεση των φιλάθλων του βρίσκονται από σήμερα τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα του Απόλλωνα Πατρών με τον Πανελευσινιακό.
Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες το Σάββατο (17.00) στο κλειστό της Περιβόλας, για την 8η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ. Όπως ενημερώνουν με σχετική ανακοίνωσή τους οι διοικούντες τους «μελανολεύκους» τα εισιτήρια τιμώνται από 10 έως 15 ευρώ, ενώ υπάρχει ειδική προσφορά για όσους θα ήθελαν να παρακολουθήσουν εκτός από το ματς του Απόλλωνα Πατρών κι εκείνο του Ατρόμητου Αχαΐας, στο ποδόσφαιρο.
Η ανακοίνωση: «Ξεκινάει από την Τρίτη 26 Νοέμβριου 2013 η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ ανάμεσα στον Απόλλωνα Πατρών και τον Πανελευσινιακό. Όπως έγινε γνωστό από τον ΕΣΑΚΕ το εντός έδρας παιχνίδι θα διεξαχθεί τελικά το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013, στις 17.00, στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα. Οι τιμές των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανελευσινιακό διαμορφώνονται ως εξής…
Τα εισιτήρια για τις κερκίδες «Γ» και «Δ» κοστίζουν 10,00 ευρώ.
Τα εισιτήρια της κερκίδας «Β» κοστίζουν 13,00 ευρώ.
Τα εισιτήρια στις υπόλοιπες διαθέσιμες θέσεις κοστίζουν 15,00 ευρώ.
Θα ισχύσουν και φοιτητικά / μαθητικά εισιτήρια (απαραίτητη η επίδειξη πάσου) με έκπτωση 30%. Η διοίκηση της ομάδας μας αποφάσισε τη διάθεση εκπτωτικών εισιτηρίων, στη διάρκεια της προπώλησης, για τις κερκίδες «Β», «Γ» και «Δ». Συγκεκριμένα, όσοι φίλαθλοι αγοράσουν τα εισιτήριά τους μέχρι και το μεσημέρι (12.00) του ερχόμενου Σαββάτου 30 Νοεμβρίου 2013 θα έχουν την παρακάτω έκπτωση…
Για τις κερκίδες «Γ» και «Δ» στην τιμή των 8,00 ευρώ (αντί 10,00 ευρώ).
Για την κερκίδα «Β» στην τιμή των 10,00 ευρώ (αντί 13,00 ευρώ).
Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα εξής σημεία:
1. Το κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα Πάτρας
2. Το κατάστημα οπτικών «Φ. Καμίσης», Κορίνθου και πλατεία Γεωργίου (ώρες καταστημάτων)
3. Το πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ «Νίκος Αλεξόπουλος», Αλ. Υψηλάντου 208-210 (ώρες καταστημάτων)
4. Το ιχθυοπωλείο Μάριου Μολφέτα, Κορίνθου 270 (ώρες καταστημάτων)
5. Το κατάστημα «Ο Βασίλης στο κέντρο», Μαιζώνος 149
6. Τα γραφεία της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Κορίνθου και Γκότση (ώρες καταστημάτων)»
Επίσης, ο Απόλλων σε συνεργασία με την ποδοσφαιρική ομάδα του Ατρόμητου Αχαΐας δίνει στους φιλάθλους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα προσεχή εντός έδρας παιχνίδια των δύο ομάδων με έκπτωση 40%. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να αποκτήσουν κοινό εισιτήριο και για τους δύο αγώνες, πληρώνοντας 12 ευρώ (αντί για 20 ευρώ)».

Πηγή : thebest.gr

ΠΑΤΡΑ: Αστυνομικοί πήγαν για έρευνα σε σπίτι νεαρού... και εκείνος τους γρονθοκόπησε - Συνελήφθησαν η μάνα του ο πατέρας του και τα δύο του αδέλφια


Με τον λαμπρό όπως κάθε χρόνο, πάνδημο εορτασμό και πανήγυρη για τον Πολιούχο και Προστάτη της πόλεως των Πατρών, Πρωτόκλητο Απόστολο Ανδρέα αναμένεται να κορυφωθούν την ερχόμενη Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013 και το Σάββατο 30 Νοεμβρίου τα φετινά Πρωτοκλήτεια της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών,.
Σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον 5 αρχιερείς θα έρθουν μετά από πρόσκληση του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου για να παραστούν στον διήμερο εορτασμό του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα.
Συγκεκριμένα θα έρθουν και θα συγχοροστατήσουν με τον Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος, ο Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεος, ο Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγος που κάθε χρόνο τιμά με την παρουσία του την Πάτρα και τον Πολιούχο μας Άγιο Ανδρέα, ο Μητροπολίτης Γλυφάδος κ.κ. Παύλος και ο Μητροπολίτης Ιερισσού κ.κ. Θεόκλητος.
Το λατρευτικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει όπως πάντα στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής 29/11/2013 με τον Μέγα πανηγυρικό εσπερινό ενώ θα ακολουθήσει η νυχτερινή Θεία λειτουργία στις 10 το βράδυ, πάντοτε στο νέο ιερό ναό του Αγίου Ανδρέου.
Το Σάββατο 30/11/2013 το πρωί, ανήμερα της εορτής, θα τελεστεί η πολυαρχιερατική Θεία λειτουργία και θα ακολουθήσει η Θεία Δοξολογία και η λιτάνευση της Τιμίας Κάρας και της εικόνας του Αποστόλου Ανδρέα στους δρόμους της Πάτρας.
Ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος είχε απευθύνει πρόσκληση και στον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάσος κ.κ. Ιερώνυμο να έρθει στην Πάτρα για τον εορτασμό, ωστόσο ο κ.κ. Ιερώνυμος δεν θα μπορέσει.
Θα επισκεφθεί πάντως στην Αχαία ο Αρχιεπίσκοπος στις 13 Δεκεμβρίου 2013 και θα παραστεί στις εκδηλώσεις μνήμης για τα 70 χρόνια από το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα από τους Γερμανούς, στην μαρτυρική ορεινή πόλη των Καλαβρύτων, στη σκιά του Χελμού.

Πηγή : dete.gr


ΠΑΤΡΑ: Αστυνομικοί πήγαν για έρευνα σε σπίτι νεαρού... και εκείνος τους γρονθοκόπησε - Συνελήφθησαν η μάνα του ο πατέρας του και τα δύο του αδέλφια


Την επίθεση ενός νεαρού άνδρα στο σπίτι του οποίου πήγαν αστυνομικοί προκειμένου να προχωρήσουν σε έλεγχο, δέχθηκαν οι άνδρες Υπηρεσίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή της Οβρυάς.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός επιτέθηκε με ιδιαιτέρως άγριες διαθέσεις προς τους αστυνομικούς και μάλιστα έναν εξ αυτών τον γρονθοκόπησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Ο αστυνομικός έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο δράστης συνελήφθη με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών δυνάμεων που κατέφθασαν στο σημείο προς ενίσχυση. Εκτός από τον νεαρό συνελήφθησαν ακόμη ο πατέρας, η μητέρα του και τα δύο αδέλφια του. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί είχαν μεταβεί στο σπίτι του προκειμένου να κάνουν έρευνα για τυχόν ύπαρξη όπλων και για εκβιασμούς. 

Πηγή : dete.gr

ΚΟΥΓΙΑΣ: Ζητά στήριξη από τον Δήμο και τους φορείς για την Παναχαϊκή - ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟ ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ


Στήριξη από την κοινωνία και τους φορείς της Πάτρας ζητά ο Αλέξης Κούγιας. Σε ομιλία που παραχώρησε προς τους φορείς ενώπιον δημοσιογράφων, παικτών και παραγόντων της ομάδας, ζήτησε να συσταθεί ένα νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας που να αποτελείται και από φορείς της πόλης χωρίς να είναι αυτός πρόεδρος της ομάδας ώστε να δημηουργηθεί ένα μέτωπο στήριξης στην κοκκινόμαυρη ομάδα, να γίνει συζήτηση και στο Δημοτικό Συμβούλιο και να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις στη διάρκεια εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί πριν τα Χριστούγεννα. Κατήγγειλε επίσης την διοίκηση της ΕΠΣ Αχαίας λέγοντας πως είναι πολέμια της Παναχαϊκής και του αχαϊκου ποδοσφαίρου και δήλωσε πως το μόνο που θέλει ο ίδιος να κάνει είναι να βάζει τα χρήματα στην ομάδα. Ας είναι Πρόεδρος όποιος εκπρόσωπος φορέα της πόλης επιθυμεί. Π.χ. Δήμαρχος, Περιφερειάρχης κλπ. 

Για περισσότερα : www.dete.gr

STOP σε φορτηγό με 320 κιλά χασίς στο λιμάνι της Πάτρας - Τι είπε ο Λιμενάρχης (video)

STOP σε φορτηγό με 320 κιλά χασίς στο λιμάνι της Πάτρας - Τι είπε ο Λιμενάρχης (video)

Μεγάλη ποσότητα χασίς, που ξεπερνά τα 320 κιλά, βρήκαν άνδρες του κεντρικού Λιμεναρχείου της Πάτρας, έπειτα από έλεγχο που έκαναν σε φορτηγό, στο λιμάνι της πόλης, πριν το όχημα εισέλθει σε πλοίο, με προορισμό την Ιταλία.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, οι λιμενικοί εντόπισαν την ποσότητα του χασίς μέσα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, στην οροφή του φορτηγού.
Οι λιμενικοί συνέλαβαν τον 34χρονο οδηγό του φορτηγού, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων ατόμων, που εμπλέκονται στην υπόθεση.
Ακουλουθούν οι δηλώσεις του Λιμενάρχη Πάτρας, Χαράλαμπου Μουζάκη
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ

Δημήτρης Βαρβαρέσος: «Παραδόθηκα γιατί έσφιγγε ο κλοιός»


«Αποφάσισα να παραδοθώ γιατί ένιωθανα σφίγγει ο κλοιός γύρω μου». Αυτό δήλωσε στους αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ ο Δημήτρης Βαρβαρέσος, που παραδόθηκε το Σάββατο το βράδυ στη ΓΑΔΑ λόγω των 15 ενταλμάτων σύλληψης που εκκρεμούν σε βάρος του.


Η σύλληψή του οδήγησε στην ταυτόχρονη ενεργοποίηση της ΕΛΑΣ σε Πάτρα και Αθήνα καθώς εξ αντικειμένου διατηρούσε τριβές με την οικογένεια Φράγκου και γι' αυτό τον λόγο οι αστυνομικές αρχές θα είχαν πολλά να τον ρωτήσουν.



Εκείνο που προκαλούσε αίσθηση ήταν η άνεση του νεαρού να προβαίνει σε ληστείες και γι' αυτό τον λόγο μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα είχε καταφέρει να κτυπήσει σε 11 τράπεζες. Μάλιστα, σε μπλόκο που είχε στήσει η ΕΛΑΣ στο Χαλάνδρι, στις 28 Ιουνίου, ο Βαρβαρέσος είχε καταφέρει να διαφύγει με μεγάλη άνεση από τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν. Είχε επιβιβαστεί σε ταξί το οποίο και εγκατέλειψε στη μέση του δρόμου και τρέχοντας, μετέβη στο αντίθετο ρεύμα για να χαθεί στη συνέχεια. Από εκείνο το μπλόκο δεν είχε γλυτώσει ο συνεργός του Θεμιστοκλής Δήμου.



Οι αστυνομικές αρχές του Λεκανοπεδίου είχαν επιδείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη σύλληψη του Βαρβαρέσου, λόγω του μεγάλου αριθμού των ληστειών που είχε διαπράξει και επειδή εκτιμούσαν ότι ετοίμαζε ένα ακόμη κτύπημα το προσεχές διάστημα.



Είναι χαρακτηριστικό ότι στις 5 Ιουλίου του 2013 με απόφαση της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τόσο του Βαρβαρέσου όσο και του Δήμου για την εξιχνίαση και άλλων υποθέσεων για τις οποίες υπήρχε υπόνοια εμπλοκής τους.

Πηγή : dete.gr

Δείτε την - Η πιο αποκαλυπτική φωτογράφηση της "Ξανθίππης" από το "50-50"

Η πιο αποκαλυπτική φωτογράφηση της "Ξανθίππης" από το "50-50"

Για πρώτη φορά βλέπουμε τη Μαρία Ανδρούτσου, τη Ξανθίππη από το "50-50", χωρίς ρούχα! Η ηθοποιός συμμετείχε μαζί με άλλους 29 διάσημους στη φωτογράφηση του περιοδικού "Adore" για την εκστρατεία ενημέρωσης κατά του AIDS. 

ΠΑΤΡΑ: Αστυνομικοί πήγαν για έρευνα σε σπίτι νεαρού... και εκείνος τους γρονθοκόπησε - στο Νοσοκομείο ένστολος


Την επίθεση ενός νεαρού άνδρα στο σπίτι του οποίου πήγαν αστυνομικοί προκειμένου να προχωρήσουν σε έλεγχο, δέχθηκαν οι άνδρες Υπηρεσίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή της Οβρυάς.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός επιτέθηκε με ιδιαιτέρως άγριες διαθέσεις προς τους αστυνομικούς και μάλιστα έναν εξ αυτών τον γρονθοκόπησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Ο αστυνομικός έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο δράστης συνελήφθη με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών δυνάμεων που κατέφθασαν στο σημείο προς ενίσχυση.

Πηγή : dete.gr

ΣΟΚ - Τι έκανε 12χρονος στην αδερφή του, αφού είδε πορνό στο σχολείο;

Τι έκανε 12χρονος στην αδερφή του, αφού είδε πορνό στο σχολείο;

Ο 12χρονος μαθητής στη Βρετανία -το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό-, είδε ένα μεσημέρι, βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου, στην αίθουσα υπολογιστών του σχολείου!   Στη συνέχεια, γύρισε σπίτι και βίασε τη 10χρονη αδερφή του, θέλοντας να κάνει ό,τι είδε στο βίντεο! Μάλιστα εξακολουθούσε να τη βιάζει για ένα συνεχόμενο χρόνο, ώσπου η μικρή το εκμυστηρεύτηκε σε συγγενικό τους πρόσωπο. 

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...