Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ: Ιδού ποια είναι η σημαντική διαφορά στους πυροβολισμούς! Αλλο Σαχτούρη.... και άλλο Νέο Ηράκλειο


Από την περασμένη Δευτέρα γράφουμε για τις ομοιότητες στις δολοφονίες του Νέου Ηρακλείου και της οδού Σαχτούρη. Υπάρχει όμως και μία διαφορά. Βασική, κατά τους αστυνομικούς. Ο δολοφόνος της Σαχτούρη είναι επαγγελματίας. Πυροβολεί με το ένα χέρι και με το άλλο κρατά "κόντρα" το πιστόλι. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο από την κάμερα του διπλανού μπαρ. Στο Νέο Ηράκλειο ο δολοφόνος αστοχεί στις πρώτες βολές. Αρα δεν είναι επαγγελματίας. Και σημαδεύει και ρίχνει με το ένα χέρι. "Ποτέ ένας επαγγελματίας δεν θα πυροβολούσε με το ένα χέρι" λένε έμπειροι αστυνομικοί της Πάτρας. 

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Αποκάλυψη : Τα όσα μου είπε ο Μιλτιάδης Ανδριόπουλος για το ταξίδι του στην Σερβία ...

Πρώτο το Patra Gossip News .Gr ( ΕΔΩ ) σας αποκάλυψε το ταξίδι έκπληξη που πραγματοποίησε ο Μηλτιάδης Ανδριόπουλος στην γειτονική Σερβία , με την πλειοψηφία του πατρινού κοινού να αναρωτιούνται σχετικά με το σκοπό που εμπεριείχε . 

Σε χθεσινή συζήτηση που είχα με τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου , Αστέρια Live , μου ξεκαθάρισε πως οι εκάστοτε φήμες που ακούστηκαν σε καμία δεν υφίστανται , με τον ίδιο να περιμένει την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να μου αποκαλύψει σε πρώτη αποκλειστικότητα τον επαγγελματικό σκοπό , που αποφάσισε να επισκεφθεί την Βαλκανική χερσόνησο !

Τα όσα μου είπε ο Γιάννης Πανίτσας για το βαθμό ικανοποιήσης από την οικογένεια Κόζη ...


Μπορεί ο Γιάννης Πανίτσας να διανύει μόλις την τρίτη βδομάδα του στα καλλιτεχνικά λημέρια της Παριζιάνα Live , όμως αυτό αρκεί προκειμένου να βγάλει ο ίδιος τα δικά του χρήσιμα συμπεράσματα . 

Συγκεκριμένα σε συζήτηση of the record , μου αποκάλυψε πως σε καμία περίπτωση δεν έχει μετανοιώσει  για την επιλογή του να συνεργαστεί εκ νέου με την οικογένεια Κόζη . Μάλιστα επικεντρώνεται στον Κώστα Κόζη τον οποίον τον αποκαλεί χαρακτηριστικά " μάγκα άντρα " , στον οποίον τον κέρδισε ο τρόπος που τον είχε προσεγγίσει από την μέση της καλοκαιρινής περιόδου , προκειμένου να συνεργαστούν . 

Το σημείο κλειδί που έκρινε το όλο παιχνίδι , ήταν η ανοιχτή ξεκαθάριση εκ μέρους της ιδιοκτησίας της μικρής Γαλλίδας , που αμέσως έκανε δεκτές όλες τις απαιτήσεις του δημοφιλούς λαϊκού ερμηνευτή , χωρίς τις καθιερωμένες σάλτσες . 

Τέλος ο Γιάννης Πανίτσας μου εκμυστηρεύτηκε πως για αυτόν η Παριζιάνα θα παραμείνει πάντοτε κομμάτι της ζωής του ...

ΠΑΤΡΑ: "Έκλεισε" το πεζοδρόμιο της Ερμού, έξω από τον «Παλίσσανδρο» την προηγούμενη Παρασκευή


«Έκλεισε» το πεζοδρόμιο της Ερμού, έξω από τον «Παλίσσανδρο» την προηγούμενη Παρασκευή! Αιτία, η πρωτοφανής προσέλευση φιλότεχνων, στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Νίας Μπουρίτσα. Η έκθεση της πατρινής καλλιτέχνιδας, θα διαρκέσει έως τις 15 Νοεμβρίου. Η Νία Μπουρίτσα, εκτός των άλλων, έχει παρακολουθήσει  σειρά διαλέξεων σχεδίου και χρώματος στο «Leeds College of Art» της Αγγλίας, κάτω από την επίβλεψη του καθηγητή Neil Hedges, ενώ έχει λάβει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην  Αγγλία.

Πηγή : dete.gr

Α.Καμπάκος - Γ.Μπουρής : Η νέα τους επιχειρηματική προσπάθεια και η συζήτηση of the record ...

Μπορεί να έχουν περάσει τρεις ολόκληρες μέρες από την αποκάλυψη του Patra Gossip News .Gr , σχετικά με τα νέα επιχειρηματικά σχέδια του Αντώνη Καμπάκου και του Γιάννη Μπουρή , όμως ο απόηχος της συγκεκριμένης είδησης ακόμη δεν λέει να κοπάσει ( Διαβάστε : ΕΔΩ ) ...



Για ακόμη περισσότερες αποκαλύψεις , στο αυριανό φύλλο της "ΠΡΟΤΑΣΗΣ" , της νέας μεγάλης δωρεάν διανομής ( free press ) εφημερίδας της Πάτρας !


Πάτρα : Το ροζ σκάνδαλο που προκάλεσε ταχυπαλμίες - Όλη η αλήθεια και τα παραλειπόμενα ..


Συζήτηση ποικιλόμορφης μορφής προκάλεσε η χθεσινή αποκάλυψη ροζ σκανδάλου που έχει ξεσπάσει σε πασίγνωστο νυχτερινό κατάστημα της πόλης . Αν και κάποιοι αμφισβήτησαν τα λεγόμενα μας , να τους ξεκαθαρίσω πως τα όσα έλαβα το θάρρος της γνώμης μου να γράψω , ισχύουν κατά 100% . Φυσικά μην έχετε την απαίτηση να σας αναφέρω λεπτομερειακά ονόματα και καταστάσεις . 

Διαβάστε αναλυτικά την ιστορία : Patra Gossip News .Gr

Πάτρα : η τραγουδίστρια που μου προκάλεσε το ενδιαφέρον ...

Ανάμεσα στο πλήθος των τωρινών τραγουδιστριών που βρίσκονται στα εκάστοτε νυχτερινά καταστήματα της Πάτρας , προσωπικά αυτή που μου προκάλεσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν αναμφίβολα η Αθηνά Πολίτη . Όσοι θέλετε να την απολαύσετε έστω και στο και πέντε , δεν έχετε να πάτε απόψε στο Romeo + , αφού από αύριο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν .

Διαβάστε αναλυτικά : Patra Gossip News .Gr



Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...